X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til TIU Kreschatik

Apt 11 Kreschatik 8b, Kiev, Ukraina

kart og veibeskrivelser


98%Rangering

  • 100%Verdi for pengene
  • 97%Sikkerhet
  • 100%Sted
  • 98%Personale
  • 97%Atmosphere
  • 97%Renslighet
  • 95%Fasiliteter

Oversatt av Google FRA Den sentrale jernbanestasjonen:
Hvis du kommer til jernbanestasjonen etter midnatt, vil taxi være sannsynligvis det beste valget. Normal pris å få derfra til hostellet er 40 UAH (50 UAH på det meste, bare for å unngå pruting - de bør være fornøyd med det).

Hvis du ankommer til jernbanestasjonen før midnatt skjønt, kan du ta metroen. Den Vokzal'na metrostasjonen er 100 meter til venstre fra jernbanestasjonen hovedinngangen. Gå i det, kjøpe en token per person, gå ned rulletrappen og ta til høyre tog retning. Gå til tredje stopp fra Vokzal'na - den Kreschatik stasjon (dvs. passere Universitet stasjon, deretter Teatral'na og til slutt avslutte på Kreschatik).

Gang ut av toget, ta til venstre, gå opp rulletrappen, og du vil komme ut til Kreschatik street - byen hovedgate. Krysse den, sving til høyre og gå videre i ca 5 minutter mot Independence Square (Maidan Nezalezhnosti). Kryss torget under jorden, la den bak og gå i ytterligere 5 minutter i retning av en stor bue du vil se fremover. Holde øye for antall 8 gateskilt (du kan se et bilde av den blant våre vandrerhjem profilbilder). Gå gjennom passasjen i den indre forgård, gå til slutten av det og du vil se en brun dør på høyre hånd.

Det er en kode lås på døra, er koden 138 (du skal trykke alle tre knappene samtidig). Inn i bygningen, gå opp til fjerde etasje, og du vil se en dør til venstre med Hostelworld logo - her er du, velkommen!


FRA Boryspil flyplassen:
Det er flere måter å komme til hostellet fra Boryspil flyplassen. Den enkleste - men den dyreste også, - er på taxi: vi kan arrangere en taxi pickup for deg eller du kan gå til taxi kontor rett utenfor ankomster salongen, og det bør du kunne få en taxi til hostellet.

Vår taxi pickup tjenesten vil koste 210 UAH. Dette bør også være en normal pris hvis du bestemmer deg for å ta en av drosjene som venter utenfor flyplassen bygningen - du bør ikke la dem belaste deg mer.

Det er også en skyttelbuss fra flyplassen til sentralstasjonen. Disse bussene går hvert 10-15 minutter og koster rundt 30 UAH (ca 3 euro), de kjører om natten også. Gang på jernbanestasjonen, må du følge instruksjonene ovenfor.


Fra den sentrale busstasjonen:
Gå til Demiivska togstasjon (rett ved busstasjonen), ta t-banen og gå til Maidan Nezalezhnosti stasjonen (dvs. Independence Square). Gang ut av metro på Independence Square, må du følge instruksjonene ovenfor.