X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong

Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong, Hong Kong

33%Rangering

 • 30%Verdi for pengene
 • 40%Sikkerhet
 • 40%Sted
 • 40%Personale
 • 30%Atmosphere
 • 20%Renslighet
 • 30%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
NEWS for alle verdsatte kunder som trenger bok dorm senger:
Hvis du trenger å bestille en dorm seng i Hong Kong, før du gjør bestillingen, anbefaler vi at du ser følgende passasje først. Våre sovesalen type inkluderer varmt vann til dusj og drikking, air-condition, vifte, kjøleskap, gratis sengetøy, gratis håndkle og gratis Internett-tjeneste. Badestampen, leselys, nøkkelkort tilgang, faksmaskin ... slike disse anleggene er KUN gi for de luksuriøse private rom. Vi prøvde vårt beste for å gi så mye som vi kan for dorm senger type. Egentlig våre dorm senger vi har gitt er den billigste i Hong Kong. Det er spesielt bevart for budsjettet reisende, er vi faktisk ikke får noen fortjeneste for det, men vi forstår at det er slik budsjettet reisende etterspørsel etter budsjett overnatting.

Nylig fikk vi noen vurderinger fra våre kunder ikke er fornøyd med våre sovesaler.
Vi anser ikke lenger selge alle typer sovesal for vår Hostel ved hostelworld.com nå.
Hvis du fortsatt trenger å bestille en dorm senger i hostelworld.com, kan du gå å bestille vår samarbeide hostel på følgende side for å bestille sovesalen.
http://www.hostelworld.com/availability.php/OrientalPearlHostelHongKong-HongKong-14599

Nok en gang, Vi minner alle reisende på budsjett, er sovesaler type i Hong Kong annerledes med andre land. De er også med ulike klasser, 4-sengs, 6-sengs, 8-sengs, 12-sengs og 20-senger. Alle av dem er å gi den billigste og mest grunnleggende overnatting. Hvis kundene ikke vil betale mer enn USD10 per natt, anbefaler vi kundene å huske på at ikke å være for krevende.

HOSTELHK Gruppe medlem!

VARSEL:
Resepsjonen kontoret kun er på: Blokk A, 3. etasje i Chunking Mansions
Vi har ikke noe kontor filial på andre plass!
Vår gruppe navn er bare: HOSTELHK Group.
Vennligst vær oppmerksom på FAKE.
-------------------------------------------------- ------------------
Hva du skal se, hvor du skal spise og hvor du skal bo, kunne Chungking Mansions være oppført under alle disse kategoriene. En Hong Kong landemerke, gjort kjent av Wong Kar Wai av Cannes berømmelse, har boliger blitt en attraksjon i seg selv.

Ligger inne i en labyrint som struktur, Chungking pleide å være det første punktet i samtalen for innvandrere fra alle nasjoner. I dag er det fortsatt Hong Kong sentrum av multiculturialism, kjent i byen for sin utmerket indisk og pakistansk mat, mens dets prute kjelleren gjestehus og vandrerhjem har vært å tiltrekke backpackere i årevis.

Chungking Mansions er en kjent bygning i Hong Kong, Kina. Det ligger på 36-44 Nathan Road i Tsim Sha Tsui. Bygningen er godt kjent som nesten den billigste overnatting i Hong Kong med en enkeltseng på US $ 8 en natt. Selv om bygningen er angivelig bolig, er det består av mange uavhengige billige vandrerhjem, butikker og andre tjenester. Den merkelige atmosfæren i denne bygningen kalles av noen "lukten av Kowloon Walled City".

Chungking Mansions har en labyrint av gjestehus, karri restauranter, afrikanske bistroer, klesforretninger, Sari butikker, og vekslingskontorer. Det fungerer ofte som et stort samlingssted for noen av de etniske minoritetene i Hong Kong, spesielt indianere, Midtøstens folk, nepalsk, srilankere, bangladeshere, nigerianere, europeere, amerikanere, pakistanere, asiater, og mange andre folkeslag i verden. Bygningen sto ferdig i 1961, da kinesiske innbyggere dominerte. Nå, etter mer enn fire tiår med bruk, er det nesten 4000 mennesker som bor i Mansions.

Med denne livlig blanding av gjestearbeidere, mainlanders, lokale kinesiske, turister og backpackere, er den Chungking nabolaget en av de mest kulturelt mangfoldige steder i Hong Kong.

I en studie av CUHK antropolog professor Gordon Mathews, er det avslørt at det er folk fra minst 120 forskjellige nasjonaliteter som har gått gjennom Chungking Mansions i det siste året. I spørsmålet om "TIME Magazine" den 7. mai 2007 ble Chungking Mansions valgt som det beste eksempel på Globalisering i aksjon i sin årlige funksjon The Best of Asia.
-------------------------------------------------- ------------------

-------------------------------------------------- ------------------
Hvorfor velge oss?

RANK
Vi er medlem av HOSTELHK Group, Vår gruppe sammen gir mer enn 600 rom og 1000 senger tilgjengelig for online booking. Så i en periode, selv ved høye sesonger i Hong Kong, du fremdeles kan gjøre reservasjoner på her.

BELIGGENHET
Perfekt beliggenhet i hjertet av Kowloon-halvøya - berømte Tsim Sha Tsui-området med ytterste bekvemmelighet. Premiere shopping og underholdningsområde. Innen noen få minutter å gå kan du nyte middagen i kinesiske eller vestlige restauranter. Alternativt, McDonalds, KFC er alle lokale. Mange 24 timers butikker, barer, diskotek og supermarkeder ligger også i nærheten her. Tsim Sha Tsui er like ved Victoria Harbor. Turister kan nyte den fantastiske havutsikten og den berømte scenen natt til Hong Kong Island på sjøsiden.

ROMTYPER
Vi har mest utvalg av rom. Og de følges med myndighetenes retningslinjer for brannsikkerhet og bygge sikkerhet. Som vi ser at nesten gjesterom i Hong Kong er for små med små senger. Vi designer spesielt romslige rom med king size-senger. Vi har alle fordelene av andre vandrerhjem, og på samme tid, garanterer vi en helt stille og nytt miljø i alle rom vi har. De partielle rommene er designet i henhold til nivået av et 3-4 stjerners hotell. Både rommet og størrelsen på sengen i vårt hostel er den største blant alle vandrerhjem i Hong Kong. Vi tilbyr også økonomien rom og sovesaler med de laveste prisene. Perfekt for alle slags kunder, enten du reiser gruppe, individuelle reisende, budsjett reisende eller backpackere.

Rommene er kategorisert i tre klasser: Basic, Standard og Superior. Grunnleggende rom har to typer, eget bad og felles bad, standard og superior romtyper har private rom.

Alle Romtyper Forklar:
Basic, Standard og Superior

Målrette grunnleggende rom for budsjett kunder, bruker eget eller felles bad.

Målrette standardrom for vanlige kunder. mer stor plass og seng størrelse, gratis daglig håndkle og sengetøy på rommet har eget bad og gratis internettilgang.

Målrette Superior rom for kunder som trenger hotellrom kvalitet og trenger bare betale et hostel rom pris. alle superior rom er som hotellrom design.

Single Room - Basic (felles bad)
'1 Enkeltseng. bruke offentlig bad deles med andre gjester. '

Single Room - Basic (Privat bad)
'1 Enkeltseng. i rom har eget bad. '

Enkeltrom - Standard
'1 Enkeltseng. '

Enkeltrom - Superior
'1 Enkeltseng. '

Twin / Double Room - Basic (felles bad)
'2 Separate enkeltsenger eller en køyeseng. bruke offentlig bad deles med andre gjester. '

Twin Room - Basic (Privat bad)
'2 Separate enkeltsenger eller en køyeseng. '

Twin Room - Standard
'2 Separate enkeltsenger eller en køyeseng. '

Twin Room - Superior
'2 Separate enkeltsenger.

Dobbeltrom - Basic (felles bad)
'1 Dobbeltseng. bruke offentlig bad deles med andre gjester. '

Dobbeltrom - Basic (Privat bad)
'1 Dobbeltseng. '

Dobbeltrom - Standard
'1 Dobbeltseng. '

Dobbeltrom - Superior
'1 Dobbeltseng. '

Triple Room - Basic (felles bad)
'1 Enkeltseng og en dobbeltseng eller en enkeltseng og en køyeseng. bruke offentlig bad deles med andre gjester. '

Triple Room - Basic (Privat bad)
'1 Enkeltseng og en dobbeltseng eller en enkeltseng og en køyeseng. '

Triple Room - Standard
'1 Enkeltseng og en dobbeltseng. '

Triple Room - Superior
'3 Separate enkeltsenger. '

Quad Room - Basic (felles bad)
'2 Separate dobbeltsenger eller 2 køyesenger. bruke offentlig bad deles med andre gjester. '

Quad Room - Basic (Privat bad)
'2 Separate dobbeltsenger eller 2 køyesenger.

Quad Room - Standard
'2 Separate dobbeltsenger eller 2 køyesenger.

Quad Room - Superior
'4 Separate enkeltsenger. '

5 Personer rommet - Basic (Familierom)
'2 Dobbeltsenger med en ekstra seng eller en dobbeltseng og to enkeltsenger og en ekstra seng. '

10 personer rom - Basic (felles bad)
dette er billigste budsjett rom, bruk utenfor bad deles med andre delte rom.
'2 Rom Conjoint, hvert rom med to dobbeltsenger en ekstra seng. '
==========================================
(For dobbeltrom / tosengsrom bestilling, vil vi gjøre vårt beste for å legge til rette for det, men ville ikke garantere å gi dobbelt / tomannsrom. Hvis ikke, vil tomannsrom / dobbeltrom gis uten forutgående varsel.)

PRIS
Laveste pris garantert! Vi lover deg at vi kan gi deg en av de mest rimelige og konkurransedyktige priser som du finner i våre vandrerhjem gruppe. Du er garantert å få den rimeligste prisene mulig. En av våre kampanjen pakken er: Ifølge den samme standard på rom, sted og tid, hvis du finne prisen på andre vandrerhjem er lavere enn våre grupper, kan vi gi deg mer lavere pris enn dem. Vi behandler dette som en velkommen til våre lojale kunder og ser det som en stor mulighet til å tiltrekke seg nye kunder.
-------------------------------------------------- ------------------

-------------------------------------------------- ------------------
MERK mot vår dyrebare GUEST
Vennligst velg "ankomsttid" meget nøye før du bekrefter bestillingen. Ved utfylling av ankomsttid til vandrerhjemmet, kan du legge til 40 minutter hvis du kommer med tog eller en time hvis kommer med A21 flybussen til beregnet ankomsttid. Og hvis du ankomst klokken 23:00, velg 23:00 ikke 11:00. Vennligst forstå at herbergene har til å tildele sen utsjekking, tidlig innsjekking, walk-in kunder hver dag, bekreftet "ankomsttid" hjelpe deg og alle gjester å ha den beste ordningen.

VARSEL
- Innsjekking tid senere enn 17:00 vil trenge ekstra innskudd etter bestilling gjort.
- Gruppebestilling (bok mer enn ett rom) vil trenge ekstra innskudd etter bestilling gjort.
- Hotellet vil sende e-postbekreftelse etter gjort bestilling for å bekrefte mislykkede tid og depositum.
Enhver booking avbestilling eller endring behov gjort 0:00 hotellet lokal tid tre dager før ankomstdagen via e-post, telefonsamtaler ikke akseptert. Ellers, eller i tilfelle av en no-show, det hele oppholdet vil bli belastet.

OVERRASKELSE
Hvis du ikke trives i andre små rom på et annet vandrerhjem eller hotell,
kan du komme til vår resepsjon kontor:
Blokk A, 3. etasje i Chunking Mansions
Bare ta en titt. Vi vil gi deg en overraskelse: laveste pris, men bedre rom og god service.

Kom og dele opplevelsen av Hong Kong med oss.
Du vil virkelig nyte oppholdet! Velkommen til Hong Kong!
-------------------------------------------------- ------------------

Bildene viste i siden er segmenter type av våre rom.
Bildene viste i siden er for referanse.
Copyright 1980-2013 HOSTELHK GROUP. Alle rettigheter reservert.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Hotellet hadde fryktelig service. Jeg prøvde å avbryte den før du kommer dit, men de svarte ikke meg første gang. Jeg måtte ringe til dem og sørge for at min oppsigelse gikk gjennom, men til min skrekk gjorde det ikke. De ba meg om å sende en ny e-post til en annen adresse, som jeg gjorde. Da de kom tilbake til meg, sa de at min oppsigelse var for sent, og at jeg måtte betale hele beløpet selv om jeg ikke skru opp. IKKE GÅ TIL DETTE HOTELLET!
  Les mer
   Anonym, Singapore, Mann, 25-30
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • 24-Timers Sikkerhet
 • Adaptere
 • Klimaanlegg
 • Flyplasstransport
 • ATM
 • Sykkelparkering
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kabel TV
 • Kortyelefoner
 • Takvifte
 • Fellesrom
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Heis
 • Faksservice
 • Gratis Bykart
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Haardrogers te Huur
 • Warme Douches
 • Badestamp
 • Huishouding
 • Internettilgang
 • Jobbannonser
 • Tilgang med nøkkelkort
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Oppbevaring av bagasje
 • Møterom
 • Mini-Supermarked
 • Parkering
 • Postvesenet
 • Leselys
 • Safe
 • Skytteltransport
 • Svømmebasseng
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Tur/reiseskranke
 • Håndklær til leie
 • Håndklær inkludert
 • Vaskemaskin
 • tilkomst for rullestolbrukere


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Aksepterer kredittkort
 • Ikke portforbud
 • Kjæledyrvennlig


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong Located at Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong.
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong
Hong Kong
Hong Kong Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong
33% 395
22.2965143 114.1724565
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong
    Ledige rom     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad     Grunnleggende 2 seng Blandet Sovesal     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 10 seng Privat Felles Bad