X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong

Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong, Hong Kong

20%Rangering

 • 20%Verdi for pengene
 • 20%Sikkerhet
 • 20%Sted
 • 20%Personale
 • 20%Atmosphere
 • 20%Renslighet
 • 20%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
NYHETER for alle verdsatte kunder som trenger bok dorm senger:
Hvis du trenger å bestille en sovesalen i Hong Kong, før du gjør bestillingen, anbefaler vi at du se følgende passasje først. Våre sovesalen typen inneholder varmt vann til dusj og drikke, air-condition, vifte, kjøleskap, gratis sengetøy, gratis håndkle og gratis Internett-tjeneste. Badestamp, leselys, nøkkelkort tilgang, faks ... slike disse anleggene er KUN gi for de luksuriøse private rom. Vi prøvde vårt beste for å gi så mye som vi kan for dorm senger type. Egentlig våre dorm senger vi har gitt er den billigste i Hong Kong. Det er spesielt bevart for budsjettet reisende, er vi faktisk ikke får noen fortjeneste for det, men vi forstår at det er en slik budsjettreisende etterspørsel etter budsjett overnatting.

Nylig fikk vi noen vurderinger fra våre kunder ikke er fornøyd med våre sovesaler.
Vi anser ikke lenger selge alle sovesalen typer for vår Hostel ved hostelworld.com nå.
Hvis du fortsatt trenger å bestille en dorm senger i hostelworld.com, gå å bestille vår samarbeide vandrerhjem på følgende side å bestille sovesalen.
http://www.hostelworld.com/availability.php/OrientalPearlHostelHongKong-HongKong-14599

Nok en gang, Vi minner alle reisende på budsjett, er dorms skriver i Hong Kong annerledes med andre land. De er også med forskjellige klasser, 4-sengs, 6-sengs, 8-sengs, 12-sengs og 20-senger. Alle av dem er å gi den billigste og mest grunnleggende overnatting. Hvis kundene ikke vil betale mer enn USD10 per natt, anbefaler vi kundene å huske på at å ikke være for krevende.

HOSTELHK Gruppen medlem!

VARSEL:
Resepsjonen kontoret kun er på: Blokk A, 3. etasje i chunking Mansions
Vi har ikke noe kontor filial i annet sted!
Vår gruppe navn er bare: HOSTELHK Group.
Vennligst pass på FAKE.
-------------------------------------------------- ------------------
Hva du skal se, hvor du kan spise og hvor du skal bo, kunne Chungking Mansions være oppført under alle disse kategoriene. En Hong Kong landemerke, gjort berømt av Wong Kar Wai av Cannes berømmelse, har boliger blitt en attraksjon i seg selv.

Ligger i en labyrint som struktur, Chungking pleide å være den første punktet i samtalen for innvandrere fra alle nasjoner. I dag er det fortsatt Hong Kong sentrum av multiculturialism, kjent i byen for sitt gode indisk og pakistansk mat, mens dets handelen kjelleren gjestehus og vandrerhjem har vært å tiltrekke backpackere i år.

Chungking Mansions er en kjent bygning i Hong Kong, Kina. Den ligger på 36-44 Nathan Road i Tsim Sha Tsui. Bygningen er godt kjent som nesten billigst i Hong Kong med en enkeltseng på US $ 8 én natt. Selv om bygningen er angivelig bolig, er det består av mange uavhengige billige vandrerhjem, butikker og andre tjenester. Den merkelige atmosfæren i denne bygningen kalles av noen "lukten av Kowloon Walled City".

Chungking Mansions har en labyrint av gjestehus, karri restauranter, afrikanske bistroer, klesforretninger, Sari butikker, og vekslingskontorer. Det fungerer ofte som en stor samlingssted for noen av de etniske minoritetene i Hong Kong, særlig indere, Midtøsten folk, nepalsk, srilankere, Bangladesh, nigerianere, europeere, amerikanere, pakistanere, asiater, og mange andre folkeslag i verden. Bygningen ble ferdigstilt i 1961, da kinesiske innbyggere dominerte. Nå, etter mer enn fire tiår med bruk, er det nesten 4000 mennesker som bor i Mansions.

Med denne livlig blanding av gjestearbeidere, mainlanders, lokale kinesiske, turister og backpackere, er den Chungking nabolaget en av de mest kulturelt mangfoldige steder i Hong Kong.

I en studie av CUHK antropolog professor Gordon Mathews, er det avslørt at det er folk fra minst 120 forskjellige nasjonaliteter som har gått gjennom Chungking Mansions i det siste året. I spørsmålet om "TIME Magazine" den 7. mai 2007 ble Chungking Mansions valgt som det beste eksempel på Globalisering i aksjon i sin årlige funksjon The Best of Asia.
-------------------------------------------------- ------------------

-------------------------------------------------- ------------------
Hvorfor velge oss?

RANK
Vi er medlem av HOSTELHK Group, Vår gruppe sammen gir mer enn 600 rom og 1000 senger tilgjengelig for online booking. Så i en periode, selv ved høye sesonger i Hong Kong, du fremdeles kan gjøre reservasjoner i her.

BELIGGENHET
Perfekt beliggenhet i hjertet av Kowloon-halvøya - berømte Tsim Sha Tsui-området med ytterste bekvemmelighet. Premiere shopping og underholdningsområde. Innen noen få minutters gange kan du nyte middag på kinesisk eller vestlig restauranter. Alternativt, McDonalds, KFC er alle lokale. Mange 24 timers butikker, barer, diskotek og supermarkeder ligger også i nærheten her. Tsim Sha Tsui er like ved Victoria Harbor. Turister kan nyte den fantastiske havutsikten og den berømte scenen natt til Hong Kong Island på sjøsiden.

ROMTYPER
Vi har det mest utvalg av rom. Og de følges med myndighetenes retningslinjer for brannsikkerhet og bygge sikkerhet. Som vi ser at nesten gjesterom i Hong Kong er for små med små senger. Vi designer spesielt romslige rom med king size-senger. Vi har alle fordelene av andre herberger, og på samme tid, kan vi garantere en helt lydløs og nytt miljø i alle rom vi har. De partielle rommene er designet i henhold til nivået av et 3-4 stjerners hotell. Både rommet og størrelsen på senga i vårt hostel er den største blant alle vandrerhjem i Hong Kong. Vi tilbyr også økonomien rom og sovesaler med de laveste prisene. Perfekt for alle slags kunder, enten du reiser gruppe, individuelle reisende, budsjett reisende eller backpackere.

Rommene er kategorisert i tre klasser: Basic, Standard og Superior. Grunnleggende rom har 2 typer, eget bad og felles bad, standard og superior romtyper har private rom.

Alle Romtyper Forklar:
Basic, Standard og Superior

Målrette grunnleggende rom for budsjett kunder, bruker eget eller felles bad.

Målrette standardrom for vanlige kunder. flere store rommet plass og seng størrelse, gratis daglige håndkle og sengetøy på rommet har eget bad og gratis internettilgang.

Målrette superior rom for kunder som trenger hotellrom kvalitet og trenger bare betale et hostel romprisen. alle superior rom er som hotellrom design.

Enkeltrom - Basic (felles bad)
'En enkeltseng. bruke offentlig bad deles med andre gjester.

Enkeltrom - Basic (Privat bad)
'En enkeltseng. i rom har eget bad.

Enkeltrom - Standard
'En enkeltseng.

Enkeltrom - Superior
'En enkeltseng.

Twin / Double Room - Basic (felles bad)
'2 separate enkeltsenger eller en køyeseng. bruke offentlig bad deles med andre gjester.

Twin Room - Basic (Privat bad)
'2 separate enkeltsenger eller en køyeseng.

Twin Room - Standard
'2 separate enkeltsenger eller en køyeseng.

Twin Room - Superior
'2 separate enkeltsenger.

Dobbeltrom - Basic (felles bad)
'En dobbeltseng. bruke offentlig bad deles med andre gjester.

Dobbeltrom - Basic (Privat bad)
'En dobbeltseng.

Dobbeltrom - Standard
'En dobbeltseng.

Dobbeltrom - Superior
'En dobbeltseng.

Triple Room - Basic (felles bad)
'En enkeltseng og en dobbeltseng eller en enkeltseng og en køyeseng. bruke offentlig bad deles med andre gjester.

Triple Room - Basic (Privat bad)
'En enkeltseng og en dobbeltseng eller en enkeltseng og en køyeseng.

Triple Room - Standard
'En enkeltseng og en dobbeltseng.

Triple Room - Superior
'3 separate enkeltsenger.

Quad Room - Basic (felles bad)
'2 separate dobbeltsenger eller 2 køyesenger. bruke offentlig bad deles med andre gjester.

Quad Room - Basic (Privat bad)
'2 separate dobbeltsenger eller 2 køyesenger.

Quad Room - Standard
'2 separate dobbeltsenger eller 2 køyesenger.

Quad Room - Superior
'4 separate enkeltsenger.

5 Personer rommet - Basic (Familierom)
'2 dobbeltsenger med en ekstra seng eller 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenger og en ekstra seng.'

10 Personer rommet - Basic (felles bad)
Dette er billigste budsjett rom, bruk utenfor bad deles med andre delt rom.
'2 rom conjoint, hvert rom med 2 dobbeltsenger + en ekstra seng. '
==========================================
(For dobbeltrom / tosengsrom bestilling, vil vi gjøre vårt beste for å tilrettelegge for det, men vil ikke garantere å gi dobbelt / tomannsrom. Hvis ikke, vil tomannsrom / Dobbeltrom gis uten forvarsel.)

PRIS
Garantert laveste pris !!! Vi lover deg at vi kan gi deg en av de mest rimelige og konkurransedyktige priser som du finner i vår vandrerhjem gruppe. Du er garantert å få den rimeligste prisene mulig. En av våre kampanjen pakken er: Ifølge den samme standard på rom, sted og tid, hvis du finner prisen på andre vandrerhjem er lavere enn våre grupper, kan vi gi deg mer lavere pris enn dem. Vi behandler dette som en velkommen til våre lojale kunder og ser det som en stor mulighet til å tiltrekke seg nye kunder.
-------------------------------------------------- ------------------

-------------------------------------------------- ------------------
MERK TIL VÅR PRECIOUS GUEST
Vennligst velg "ankomsttid" meget nøye før du bekrefter bestillingen. Ved utfylling av ankomsttid til vandrerhjemmet, kan du legge til 40 minutter hvis du kommer med tog eller en time hvis kommer med A21 flybussen til beregnet ankomsttid. Og hvis du ankomst klokken 11:00 PM, velg 23:00 ikke 11:00. Vennligst forstå at herbergene har til å tildele sen utsjekking, tidlig innsjekking, walk-in kunder hver dag, bekreftet "ankomsttid" hjelpe deg og alle gjester å ha den beste ordningen.

VARSEL
- Innsjekking tid senere enn 17:00 vil trenge ekstra innskudd etter bestilling gjort.
- Gruppebestilling (bok mer enn 1 rom) vil trenge ekstra innskudd etter bestilling gjort.
- Hotellet vil sende e-postbekreftelse etter gjort booking for å bekrefte den mislykkede tid og depositum.
Enhver reservasjon kansellering eller endre behovet laget 00:00 hotellet lokal tid 3 dager før ankomstdagen via e-post, ringe telefonen ikke akseptert. Ellers eller manglende oppmøte, hele oppholdet vil bli belastet.

OVERRASKELSE
Hvis du ikke trives i andre små rom på et annet vandrerhjem eller hotell,
kan du komme til vår resepsjon kontor:
Blokk A, 3. etasje i chunking Mansions
Bare ta en titt. Vi vil gi deg en overraskelse: laveste pris, men bedre rom og god service.

Kom og dele opplevelsen av Hong Kong med oss.
Du vil virkelig nyte oppholdet! Velkommen til Hong Kong!
-------------------------------------------------- ------------------

Bildene viste i siden er segmental type rommene våre.
Bildene viste i siden er for referanse.
Copyright 1980-2015 HOSTELHK GROUP. Alle rettigheter reservert.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • 24-Timers Sikkerhet
 • Adaptere
 • Klimaanlegg
 • Flyplasstransport
 • ATM
 • Bar
 • Sykkelparkering
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kabel TV
 • Kortyelefoner
 • Takvifte
 • Fellesrom
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Heis
 • Faksservice
 • Gratis Bykart
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Haardrogers te Huur
 • Warme Douches
 • Badestamp
 • Huishouding
 • Internettilgang
 • Jobbannonser
 • Tilgang med nøkkelkort
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Oppbevaring av bagasje
 • Møterom
 • Mini-Supermarked
 • Utendørs terrasse
 • Parkering
 • Postvesenet
 • Leselys
 • Restaurant
 • Safe
 • Skytteltransport
 • Svømmebasseng
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Tur/reiseskranke
 • Håndklær til leie
 • Håndklær inkludert
 • Mat/Drikkeautomat
 • Vaskemaskin
 • tilkomst for rullestolbrukere


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Aksepterer kredittkort
 • Ikke portforbud
 • Kjæledyrvennlig
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong Located at Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong.
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong
Hong Kong
Hong Kong Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong
20% 401
22.2965143 114.1724565
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong
    Ledige rom     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad     Grunnleggende 2 seng Blandet Sovesal     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 10 seng Privat Felles Bad