X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Tchaikovsky Hostel

Ulica Petra Iliča Čajkovskog 4, (Peter Ilyich Tchaikovsky Street No. 4), Split, Kroatia

kart og veibeskrivelser


94%Rangering

  • 96%Verdi for pengene
  • 98%Sikkerhet
  • 93%Sted
  • 93%Personale
  • 91%Atmosphere
  • 97%Renslighet
  • 92%Fasiliteter

Oversatt av Google Med bil: Når du går inn Split, er du kjører langs 'Zbora narodne garde' Street. Ta til høyre inn i "Domovinskog rata 'Street og kjør ca 3 km mot sentrum. Når du ser en stor reklame plakat på en bygning forside og en busstasjon på høyre side, på det tidspunktet du må ta til høyre inn i "Gundulićeva 'Street. Du kjører 600 m og på kryss veien med en lyskrysset du ta til venstre. Da bør du se en parkeringsplass og en fotballbane. Her kan du la bilen stå og se etter "PI Čajkovski 'Street. Det er en walking sone ved siden av parkeringsplassen og "PI Čajkovskog" Street begynner på lotteriet stå i nærheten av. Hvis du bruker et navigasjonssystem, kan du skrive inn adressen 'Svačićeva 10'. Den Tchaikovsky gate begynner rett foran Svačićeva Street No 10. Fordi det er en walking sone, de navigasjonssystemer noen ganger ikke kan finne vår Street, er det derfor du bør søke etter Svačićeva Street No 10.

Fra flyplassen: Fra Split flyplass til Tchaikovsky Hostel er det ca 24 km med bil, og det tar ca 30-40 minutter. Du har shuttle busser derfra, eller du kan ta en drosje.

Fra bussterminalen / togstasjonen / ferge stasjon: Du går langs kysten mot den gamle byen. Du fortsetter å vandre langs de viktigste strandpromenaden til du ser hotel Bellevue med en fontene i front. Det du tar til høyre inn i Bana Josipa Jelacica Street og fortsette å gå. Du passerer resepsjonen på hotellet Bellevue, så kommer et bakeri, så pizzeria Galija, en iskrem shop 'Hajduk', deretter en bank. På dette tidspunktet vil du se en gul bygning foran deg, som er den nasjonale teater. Du passerer baksiden av teateret, og du vil se noen stolper foran deg. Du passerer Nostradamus bar, Pizza Cut og på lotteriet kiosken du slår rett inn i Čajkovski Street. Vi er i No.4. Det burde ta deg ca 20 minutter å nå oss.

Hvis du kommer fra nordsiden (ikke sjøsiden), i nærheten av hostellet er et hotell som heter 'Hotel President'. Hvis du tilfeldigvis være på hotellet, bare gå sørover mot Nasjonalteateret eller bedre sagt retning mot sjøen (ned Svaciceva Street). Slå den andre gaten til høyre (ikke medregnet kryss veien på hotellet President), og du vil være i Tchaikovsky Street. Gaten er en walking sone og starter rett foran restauranten Index.

Merk: Når du ankommer bygningen, trykker på svarknappen og presse døren samtidig for å åpne! Knappen aktiverer dør-åpningen automatisk.