X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

The Ascott

6 Half Edge Lane, Eccles, Manchester, England

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ascott, en Victorian Town House, beleilig for Manchester City Centre (10 minutter). Bygget for en klesbutikk produsent i 1840 og hjemmet til den første ordføreren i Eccles 1893. Et lite, privatdrevet hotell.

Bygningen har mange originale detaljer, alle rommene er individuelt innredet til en høy standard alle våre rom har eget bad, og vi har en stue og vinterhage der frokosten serveres nylaget og serveres ved bordet ditt (ingen kø på en buffet) eller du kan ha en kontinental frokost på rommet ditt for tidlig avreise. Gratis parkering og WIFI. Vi ble kåret til beste B & B i 2004.

Ascott er nær Manchester City sentrum, Metro og tog lenker (12 min) og med enkel tilgang til motorveien M602. Vi er også innen 10 minutters kjøring fra Old Trafford, hjemmebanen til Manchester United, samt Trafford og Lowry sentre og MENArena. Hendelses byen og Ethiad stadium (Metro link). Det finnes et vell av restauranter og barer innen gangavstand.
Dette hotellet har en 4-stjerners AA Guest Accommodation akkreditering.

Vi er stolte av vår vennlige service og upåklagelig renslighet og ser frem til å ønske deg velkommen her i Manchester.

Vær oppmerksom på at resepsjonen stenger kl 22:00 hver kveld, og også på fredag ​​og søndag 24:00-17:00. Dette betyr at vi ikke aksepterer ankomster etter 22:00. Når du har booket inn har du 24 timers tilgang via en nøkkel leveres ved innsjekking.

Sjekk inn fra en pm.- 22:00
Sjekk ut kl 10
Avbestilling er 7 dager i forveien.
Vi aksepterer betaling med kredittkort og kontanter.
Vær oppmerksom på at ditt kredittkort vil bli pre autorisert i forkant av ankomst som en garanti for ankomst.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Frokost er ikke inkludert
 • Barnesenger er tilgjengelig
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Vaskeritjenester
 • Lounge


Betingelser

 • Aksepterer kredittkort
 • Ikke-røyk
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 7 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
The Ascott Located at 6 Half Edge Lane, Eccles, Manchester.
The Ascott
England
Manchester M30 9GJ 6 Half Edge Lane, Eccles
0% 2
53.4871390 -2.3418903
The Ascott
    Ledige rom     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc