X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

The Casablanca Hostal

Puente Bolognesi 104, Arequipa, Arequipa, Peru

87%Rangering

 • 84%Verdi for pengene
 • 89%Sikkerhet
 • 98%Sted
 • 87%Personale
 • 84%Atmosphere
 • 84%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Casablanca Hostal er bygget i kolonistil og er laget av vulkansk sillar. Bygningen ble nylig renovert og ligger i hjertet av det historiske sentrum av byen Arequipa.

Den sentrale beliggenheten betyr at det er svært nær byens viktigste turistattraksjoner. Det er panoramautsikt over Arequipas 'hovedtorget fra hostal balkonger. Vi er innen gangavstand fra restauranter, museer, antikvitetsbutikker, håndverk butikker og barer.

Gjestehuset har åtte store kolonistil laget av sillar, hver med eget bad og tregulv. Det er en sjenerøs entré og en rolig kafé. Gjestene kan nyte en fantastisk utsikt over byen og den fantastiske andinske solen fra terrassen i andre etasje.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Casablanca Hostal!

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Ved ankomst, vår reservasjon var ikke i systemet. Vi måtte ta til takke separate senger. Rommene var støvete og dusjen manøvrerte varmt vann. Mest problematisk var den ansatte som serverer og forberede våre frokost var veldig syk, hoste, snufset og tørke nesa alt mens du forbereder maten vår. Dette vandrerhjemmet er billig, men samlet vi fortsatt føler det var ikke verdt pengene og ville bo et annet sted neste gang
  Les mer
   Anonym, USA, Blandet Gruppe, 25-30
 • Se alle omtaler »

Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
The Casablanca Hostal Located at Puente Bolognesi 104, Arequipa, , Arequipa.
The Casablanca Hostal
Peru
Arequipa Arequipa 054 Puente Bolognesi 104, Arequipa
87% 38
-16.3977800 -71.5413730
The Casablanca Hostal
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc