X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til The Clarence Park

7 Clarence Square, Toronto, Canada

kart og veibeskrivelser


87%Rangering

  • 88%Verdi for pengene
  • 86%Sikkerhet
  • 96%Sted
  • 87%Personale
  • 82%Atmosphere
  • 83%Renslighet
  • 84%Fasiliteter

Oversatt av Google Shuttle buss fra flyplassen:
Ta Downtown Express shuttle buss til "Hyatt Regency Toronto (King) 'stoppe. Gå sørover langs Peter Street (Blue Jays Way) for et kvartal til Wellington Street. Sving til høyre (vest) på Wellington Street og se etter parken. Vi ligger på høyre (nord) siden av parken. Total gangtid er bare ca 3 minutter.

Fra busstasjonen (Toronto Coach Terminal):
Ta 6 Bay Street buss sørover til King Street og be om en overgangsbillett. På King Street, vise din overføring og ta 503, 504 eller 508 sporvogn (trikk) vest og gå av på Spadina Avenue. Herfra går en kort blokk sør langs Spadina til du kommer Clarence Square (hint: se etter en PETRO CANADA bensinstasjon). Vi ligger på nordsiden av parken.

Fra togstasjonen (Union Station): Walk nordover langs York Street for en kort blokk til Wellington Street. Sving til venstre (vest) på Wellington Street og fortsette å gå langs Wellington i ca 10 minutter til veien ender og du kommer til en park. Vi ligger på høyre (nord) siden av parken.

Kjøring fra Niagara Falls:
Ta QEW og følg skiltene til Downtown Toronto (en gang i Toronto, endrer QEW inn i Gardiner Expressway). Avslutt Gardiner Expressway Spadina Avenue. Gå nordover langs Spadina for tre blokker til du kommer Clarence Square (hint: 100 meter nord for Front Street ca.). Ta til høyre på Clarence Square og følg denne veien som det looper rundt i parken. Vi ligger på nordsiden av parken.

Kjøring fra flyplassen eller Detroit / Windsor:
Følg skiltene til Highway 427 Southbound. Avslutt 427 til QEW østgående (en gang i Toronto, endrer QEW inn i Gardiner Expressway). Avslutt Gardiner Expressway Spadina Avenue. Gå nordover langs Spadina for tre blokker til du kommer Clarence Square (hint: 100 meter nord for Front Street ca.). Ta til høyre på Clarence Square og følg denne veien som det looper rundt i parken. Vi ligger på nordsiden av parken.

Kjøring fra Montreal: Ta 401 vestgående mot Toronto. En gang i Toronto, ta Don Valley Parkway (DVP) sørgående. Avslutt ved Richmond Street og kjøretur vest langs Richmond (dette er den eneste retningen du kan gå). Følg Richmond for omtrent 2 kilometer til Peter Street. Ta til venstre på Peter. Følg Peter til Wellington Street. Ta til høyre på Wellington. Vi ligger på nordsiden av parken.