X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til The Clarence Park

7 Clarence Square, Toronto, Ontario, Canada

kart og veibeskrivelser


87%Rangering

  • 84%Verdi for pengene
  • 84%Sikkerhet
  • 95%Sted
  • 93%Personale
  • 88%Atmosphere
  • 82%Renslighet
  • 83%Fasiliteter

Oversatt av Google Shuttle Buss fra flyplassen:
Ta Downtown Express shuttle buss til "Hyatt Regency Toronto (King) 'stoppe. Gå sørover langs Peter gate (Blue Jays Way) for ett kvartal til Wellington Street. Ta til høyre (vest) på Wellington Street og se etter parken. Vi ligger på høyre (nord) side av parken. Total gangtid er bare ca 3 minutter.

Fra busstasjonen (Toronto Coach Terminal):
Ta 6 Bay Street buss sørover til King Street, og be om en overføring billett. På King Street, vise din overføring og ta 503, 504 eller 508 sporvogn (trikk) vest og gå av på Spadina Avenue. Herfra går en kort blokk sørover langs Spadina til du kommer Clarence Square (hint: se etter en Petro-Canada bensinstasjon). Vi ligger på nordsiden av parken.

Fra togstasjonen (Union Station): Gå nordover langs York Street for en kort blokk til Wellington Street. Ta til venstre (vest) på Wellington Street og fortsette å vandre langs Wellington i ca 10 minutter til veien er avsluttet og du kommer til en park. Vi ligger på høyre (nord) side av parken.

Kjøring fra Niagara Falls:
Ta QEW og følg skiltene til Downtown Toronto (en gang i Toronto, QEW endringene inn i Gardiner Expressway). Avslutt Gardiner Expressway på Spadina Avenue. Gå nordover langs Spadina for tre blokker til du kommer Clarence Square (hint:. Ca 100 meter nord for Front Street). Ta til høyre på Clarence Square og følg denne veien som den looper rundt i parken. Vi ligger på nordsiden av parken.

Kjøring fra flyplassen eller Detroit / Windsor:
Følg skiltene for Highway 427 sørover. Avslutt 427 til QEW østgående (en gang i Toronto, QEW endres til Gardiner Expressway). Avslutt Gardiner Expressway på Spadina Avenue. Gå nordover langs Spadina for tre blokker til du kommer Clarence Square (hint:. Ca 100 meter nord for Front Street). Ta til høyre på Clarence Square og følg denne veien som den looper rundt i parken. Vi ligger på nordsiden av parken.

Kjøring fra Montreal: Ta 401 vestgående mot Toronto. En gang i Toronto, ta Don Valley Parkway (DVP) sørover. Avslutt ved Richmond Street og kjør vestover langs Richmond (dette er den eneste retningen du kan gå). Følg Richmond i ca to kilometer til Peter Street. Ta til venstre på Peter. Følg Peter til Wellington Street. Ta til høyre på Wellington. Vi ligger på nordsiden av parken.