X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til The Funky Dodo Backpackers Hostel

Hopkins Village, Hopkins, Belize

kart og veibeskrivelser


80%Rangering

  • 85%Verdi for pengene
  • 75%Sikkerhet
  • 83%Sted
  • 90%Personale
  • 85%Atmosphere
  • 65%Renslighet
  • 80%Fasiliteter

Oversatt av Google Hvis du er i landsbyen allerede ta til høyre ved King Cassava Bar og hodet sør, har Vandrerhjemmet et tregjerde og en terrasse stråtak. Hvis du har nådd Happy supermarkedet har du gått for langt. Vi er en mye tilbake fra stranden. (Du ikke kan gå glipp av oss, vi har masse tegn opp overalt.)Lokal kollektivtransport

Lokale busser kjører fra fra Dangriga 40 minutter og Punta Gorda tre timer unna. Når du kommer fra sør (Punta Gorda, selvstendighet, Placencia etc) bussen kan slippe deg av i krysset ved enden av Hopkins veien. Derfra er det 4 miles til landsbyen. Det er lett å få haik i en passerende bil eller vente i krysset på bussen fra Dangriga til Hopkins som vil samle deg. Bussene går Dangriga klokken 10:00 og 17:00

Nasjonal og internasjonal kollektivtransport

Komme fra Mexico til Belize:

Du kan få en direkte buss til Belize city fra Cancun, Playa del Carmen, Tulum og Chetumal å komme til Belize fra Mexico med ADO busslinjer (ikke nødvendig å bestille) og derfra en lokal buss til Dangriga som går hele dagen fra fem am til 20:00. For å komme fra Dangriga til Hopkins det er en buss som går på 10:00 og 17:00 fra bussterminalen på sørsiden av byen.

Kommer til Belize fra Guatemala by land du vil komme til Flores og krysse grensen ved Benque Viejo hvor det vil være busser eller taxier som tar deg til Benque Viejo bussterminalen og derfra ruten er til St Ignacio, så Belmopan, Dangriga og deretter Hopkins Village Bussene kjører hele dagen, og det tar ikke mer enn tre timer å nå Dangriga.

Komme fra Guatemala til Belize med båt:

Det er båter hver dag unntatt søndager fra Livingstone og Puerto Barrios til Punta Gorda Fra Punta Gorda er det en tre timers busstur til The Hopkins veikryss. Det er også Båter fra Puerto Cortez i Honduras gang i uken på en mandag morgen.

Man kan også fly med en lokal flyselskapet Dangriga enten fra Belize by, Orange tur, St Ignacio, Punta Gorda, Belmopan, Corazal, St Pedro og Key Calker. Billetter starter på rundt 50 USD.