X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til The House Hostel Zagreb

Peljeska 5, Zagreb, Kroatia

kart og veibeskrivelser


94%Rangering

  • 97%Verdi for pengene
  • 95%Sikkerhet
  • 79%Sted
  • 99%Personale
  • 97%Atmosphere
  • 97%Renslighet
  • 97%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra busstasjonen:
Den enkleste måten er til fots.
På busstasjonen gå rett fra stasjonen og krysse et stort kryss slik at du er diagonalt på motsatt side. Fortsett deretter rett frem forbi en kirke og ta første vending til venstre. Walk for ca 20 meter og ta deretter første vending til høyre (Peljeska street) og ringe på døra av den store oransje bygningen bærer vår logo. Hvis av noen sjanse du ikke kan se logoen vår, se etter husnummer 5!
Hvis du tar trikken, ta nummer 7 eller 8, ri en stopp, deretter krysse gaten og gå rett fram forbi en kirke og ta første vending til venstre. Walk for ca 20 meter og ta deretter første vending til høyre og du vil nå vandrerhjemmet. (Vi anbefaler at du går til fots slik at du ikke trenger å kjøpe en trikk billett for bare ett stopp det er mindre enn en 10 minutters spasertur.)

Jernbanestasjonen krysse gaten og vente på trikken no. 2 eller 6 (hvis du kom på riktig trikk, bør du la rett fra togstasjonen selv. Ride for 4 stopp og gå av på holdeplassen som heter Drziceva. Krysse gaten og gå rett fram forbi en kirke og deretter ta det første snu på venstre side. Walk for ca 20 meter og ta deretter første vending til høyre (Peljeska street) og ringe på døra av den store oransje bygningen bærer vår logo. Hvis av noen sjanse du ikke kan se logoen vår, se etter husnummer 5!

Ban Jelacic Square ta trikk nr.. 6 og ri for 6 stopp. Deretter gå av på holdeplassen som heter Drziceveva. Krysse gaten og gå rett fram forbi en kirke og ta første vending til venstre. Walk for ca 20 meter og ta deretter første vending til høyre (Peljeska street) og ringe på døra av den store oransje bygningen bærer vår logo. Hvis av noen sjanse du ikke kan se logoen vår, se etter husnummer 5!

Fra flyplassen:
Fra Pleso Airport, kan du få offentlig transport til busstasjonen og den enkleste måten å komme fra bysten stasjonen til vandrerhjemmet er til fots. Hvis du bestemmer deg for å ta en trikk, få på no. 7 eller 8, ride for ett stopp, gå av trikken og krysse gaten. Gå rett fram forbi en kirke og deretter ta første vending til venstre. Walk for ca 20 meter og ta deretter første vending til høyre og du vil nå vandrerhjemmet.

Du kan også ta en taxi til vår adresse: The House Hostel, 5 Peljeska