X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

The Kosmonaut Hostel

Tomashivskoho 4, apt 5, Lviv, Ukraina

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Du kan ikke slå The Kosmonaut!

Mindre enn en tredjedel av våre kunder faktisk legge inn en anmeldelse på Hostelworld, og vi garanterer at du vil ikke bli presset eller tilbudt incitament til å gjøre det!

Kom og besøk Lviv første REAL hostel med ORIGINAL Kosmonaut tema, utmerket service og tykke madrasser!

Gratis te og kaffe! Spør om det når du sjekker inn!

LONELY PLANET sier: "Den mest sentralt, beste kjøre og vennligste vandrerhjemmet i byen '

*** LONELY PLANET UKRAINA 2010
*** LONELY PLANET EASTERN EUROPE 2 010
*** LONELY PLANET EUROPE på en shoestring 2 010

NÅR DET GJELDER HOSTELS i Lviv VI setter standarden!

Den Kosmonaut har stolt gjennomsnitt over 90% siden åpningen i april 2007!

The Kosmonaut er det eneste vandrer i Lviv MED

Gratis te og kaffe
Gratis Internett og Wi-Fi
Gratis Sengetøy og håndkle
Anbefalt av Lonely Planet, Lets Go og In
Lomme Guides
24 timers resepsjon (No Curfew Ingen utestenging)
24 timers varmt vann
Visa Støtte for AUS, MEX, CRO, NZ etc
Gratis bykart
Romslig kjøkken
Hyggelig, flerspråklige personale som arbeider 8 timers skift
(ikke 24 og ikke lever i herberget heller!)
Gjennomgående høy Rangeringer og anmeldelser
(Sjekk andre agenter og forum!)
Book Exchange
Gratis Sikker
Gratis filtrert vann
Gratis hårføner
City Tours

Perfekt plassert rett ved siden av en av de viktigste sentrumsgatene, Prospect Shevchenka, setter The Kosmonaut du bare minutter fra alle viktige attraksjoner! Sjekk kartet vårt i bildene avsnitt eller se vår hjemmeside for mer informasjon.

Gjør din forskning! Les våre anmeldelser både her og andre steder. Våre kunder konsekvent rangere oss sterkt for våre uslåelig service og atmosfære. Vi vil ikke la deg ned!

LONELY PLANET: "... Den Kosmonaut er lett den mest sentrale, hjelpsomme, avslappet og trivelig sted i byen. Det handler om atmosfære.

The Kosmonaut Hostel er en hyllest til de som tør å utforske nye grenser.

Vår filosofi? Enkel. Gratis filtrert vann, gratis te og kaffe, gratis internett, gratis wi-fi! Vår oppgitte prisen inkluderer alt! Våre eksepsjonelt hyggelige og hjelpsomme ansatte arbeide åtte timers skift (ikke 24!) Og er klar til å hjelpe deg med lokal informasjon, billett innkjøp og andre råd.

Det er over 220 kvadratmeter med 'space' å nyte på Kosmonaut!

Vi har 8, 6 og 4 sengs sovesaler, med felles bad. Rommene er innredet med splitter nye stål Ikea køyer, madrasser og sengetøy.

Vårt Kjøkken er stort, fullt funksjonell og åpen hele døgnet. Vi har et innbydende kjøkken bord, sofaer, datamaskin med gratis internett og wi-fi-tilgang, kaffetrakter, mikrobølgeovn, kokeplate, kjøleskap, gratis vann kjøligere, og et utvalg av bord-spill og bøker for å holde deg opptatt i kveld.

Kunder kan også nyte et stort utvalg av sovjetiske brukerutstyr og andre antikviteter og samleobjekter som gir vår hostel en "museum" som appellerer du kan røre!

Vi er den beste beliggenheten i L'viv, på no. 8 Tomashivskoho St. (Томашівського, 4), kun 500 meter fra torget i gamlebyen, fire minutter fra Mitskevych Monument og 2 km fra jernbanestasjonen!
Vår gate er det full aktivitet i løpet av dagen, men er behagelig fredelig i løpet av natten. Byens viktigste puber, nattklubber, restauranter, markeder og landemerker er alt innen behagelig gangavstand.

VISA SUPPORT

Borgere fra EU, USA, Canada, Liechtenstein, Sveits, Andorra, Japan, Korea, Norge, Monaco eller Vatikanet krever ikke visum for opphold inntil 90 dager i Ukraina.
Alle andre, inkludert Australia, New Zealand, Mexico, Kroatia osv bør kontakte oss direkte for å avtale et invitasjonsbrev for å ta med til nærmeste ukrainske konsulat eller ambassade. Det kan ta minst 24 timer for oss å sende invitasjonen og minst en ytterligere 24 timer for konsulær prosedyre.

Ikke bekymre deg, det er veldig enkelt!

Veibeskrivelse:

Vi anbefaler deg først å skrive ut kartet vårt i bildene delen. Sin i kyrillisk og latin. Med vår sentrale beliggenhet, kan du også finne vår gate i alle guidebøker.

Fra jernbanestasjonen, kan du ta nummer 1 eller 9 trikk til Petra Doroshenka st. (Дорошенка), og deretter gå tilbake, ta til venstre ved Bankivska st., Deretter ta første til høyre og til venstre igjen, på Lista St. slå Deretter første til høyre og igjen første til venstre, på Chaikovskoho St. Den neste til venstre er Tomashivskoho. Bygge no. 4 er på venstre side ca 40 meter ned. Skriv inn døren, ta trappen til andre etasje, og velge den venstre døren! Vennligst merk: trikker koste 1,5 ukrainske hryvnia.

VANDRING Fra togstasjonen er ganske enkel og naturskjønn også, det er kun 2,6 km og tar ca 35 minutter. Avslutter jernbanestasjonen, gå rett ned Chernivetska St., ta til venstre inn på Horodotska, og rett før St. Elizabety kirke, ta til høyre på Bandery St., gå rundt en kilometer, og på slutten litt igjen på Kopernyka. På lyskrysset tar du til høyre på Stefanyka St. og ta andre til venstre, Dudayeva. Deretter ta til venstre på Tomashivskoho, og den andre bygningen på høyre sin Kosmonaut!

MERK: Trikk billetter (kvytok) er kjøpt om bord fra sjåføren og må valideres!

Fra bussterminalen, ta Marshootka (liten buss for 1,75 UAH) nummer 31 til sentrum. Bare skrive ut våre kart og viser vår beliggenhet til sjåføren eller be om Shevchenko-monument som er på hovedgaten kalt Prospect Svobody.

Drosjer fra jernbanestasjonen er ca 30 UAH og fra busstasjonen 40 UAH. Forhandle om prisen før avreise!

Fra flyplassen tar trolleybuss nummer 9 til Ivan Franko University, slår tilbake på Stefanyka st. og ta andre til venstre, Dudayeva. Deretter ta til venstre på Tomashivskoho, og den andre bygningen på høyre sin Kosmonaut!

Alternativt kan du ta en taxi som skal koste omtrent 40 til 50 UAH. Hvis du tar en taxi, må du huske å avtale priser før avreise!

Se deg på The Kosmonaut!

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • 24-Timers Sikkerhet
 • Flyplasstransport
 • Sykkelutleie
 • Sykkelparkering
 • Brettspill
 • Fellesrom
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers te Huur
 • Warme Douches
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester
 • Sengetøy inkludert
 • Parkering
 • Safe
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Tur/reiseskranke
 • Håndklær inkludert
 • Mat/Drikkeautomat
 • Vaskemaskin


Betingelser

 • Ikke portforbud


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
The Kosmonaut Hostel Located at Tomashivskoho 4, apt 5, Lviv.
The Kosmonaut Hostel
Ukraine
Lviv Ukraine, 79000, Tomashivskoho 4, apt 5
0% 456
49.8363909 24.0288484
The Kosmonaut Hostel
    Ledige rom     6 seng Blandet Sovesal     Standard 8 seng Blandet Sovesal     2 seng Blandet Sovesal     Standard 6 seng Sovesal For Kvinner     Standard 4 seng Privat Felles Bad     8 seng Blandet Sovesal