X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

The Lily Pad

West Gate Village, Dali Old Town, Dali, Kina

91%Rangering

  • 94%Verdi for pengene
  • 93%Sikkerhet
  • 90%Sted
  • 93%Personale
  • 86%Atmosphere
  • 88%Renslighet
  • 90%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
'Et fredelig sted å hvile og oppdatere'
**************************************************************************************************************************
Vi ligger ca UTENFOR West Gate, ca 500 meter langs hovedveien.

The Lily Pad Gjestgiveriet ligger og bare en kort 5-minutters spasertur fra sentrum av byen Dali.

Vertshuset består av to nabobygninger pyntet med fine hager som er typisk for den lokale bai-minoritet stil. Rommene er rene og komfortabelt innredet og tilgjengelig for leie av måneden, uke eller dag.

Vi har to typer rom: moderne, og den andre er den tradisjonelle bai mindretall stil som betyr at det er innredet for å tilby "et fredelig sted å hvile og oppdatere '. Rommene er romslige og ren med komfortable håndlagde møbler og innredet med antikviteter. Store vinduer vender ut mot fjellene som tilbyr naturskjønn utsikt over Erhai Lake, Dali # 3 Pagoda og Cang Mountain.

Våre gjester holde kontakten med Wi-Fi og ubegrenset tilgang til vår gratis høyhastighets Internett-forbindelse.

Vi bruker kildevann hverdag, og du kan starte dagen med sunn og forfriskende fersk kumelk.

Uansett hva du foretrekker å reise alene eller bli med på en av de mange reisegrupper vår vennlige og kunnskaps personalet er alltid tilgjengelig for å gi råd.

Våre familie stil gruppe måltider er en utmerket måte å bli med på de hverdagslige festligheter, forteller dine reise historier og dele og søke råd.

Vi ønsker ditt opphold være hyggelig og minneverdig.

Veibeskrivelse til The Lily Pad Guesthouse (Dali):
Vi ligger ca 600 meter på hovedveien sør for OUT SIDE West Gate.

Vennligst gi beskjed til drosjesjåfør ring oss på før du får på bilen. (Med nummeret som er oppgitt av Hostel etter bestilling).

Vennligst merk:
Dali jernbanestasjonen og de viktigste buss-stasjoner (hvor mange busser fra Kunming slippe deg av) er plassert i Dali City (Xiaguan).
Vi er lokalisert i Dali gamle byen som ligger 15 km nord for Dali City (Xiaguan).

En. Gjester som tar tog til Dali
A. Ankomst tid fra 8am til 19:00
Ta Tre Pagoda Linje (三 塔寺 专线) til stopp "Hong Long Jing (红 龙井)". Gå av bussen og ansikt fjellet for å krysse veien, ta til høyre til å gå for en minutter. The Lily Pad skilt kunne sees på venstre side. Gå oppoverbakke 20 meter, kan du se Lily Pad. Bussene går hvert 30. minutt og det tar u 40 minutter til en time. 1,5 yuan per person.
B. Ankomst tid fra 8am til 22:00
Ta en taxi til Xiao Hua Yuan Busstasjon på Xingsheng Road å ta minibuss (下 关 - 大理) til Dali Gamlebyen. Gå av bussen på holdeplassen "Hong Long Jing (红 龙井)». Face fjellet for å krysse veien og ta til høyre til å gå for 1 minutter, kunne The Lily Pad skilt sees på venstre side. Gå oppoverbakke 20 meter, kan du se Lily Pad. Det tar deg 40 minutter til en time. 3 yuan per person.
C. Ankomst tid før 08:00 eller etter 22:00
Du bør nok ta en taxi som koster rundt 60 yuan.
Før du får på taxi, kan du be sjåføren om å kontakte oss for å få informasjon om hvordan du kommer i tilfelle han slipper deg av sted.
Lily Pad Adresse: motsatt side av bakdøren av Wu Miao Temple på Riksvei 214.
Standard Tlf: 0872-2677807, 18887211089
2. Gjestene som tar bussen til Dali
- Du kan ta Mini Bus "Xiaguan-Dali Gamlebyen". Gå av bussen på holdeplassen "Hong Long Jing (红 龙井)". Face fjellet for å krysse veien og ta til høyre til å gå for 1 minutter, kunne The Lily Pad skilt sees på venstre side. Gå oppoverbakke 20 meter, kan du se Lily Pad. Det tar deg 40 minutter til en time. 3 yuan per person.
Xiao Hua Yuan Bus Station på Xingsheng Road (兴盛 路 小 花园 客运站)
Hvis du tar stor buss med 45 seter, bussen stopper vanligvis på denne busstasjonen. Foran stasjonen kan du finne Mini Bus.
Bussterminalen (快速 客运站)
Hvis du tar vanlig buss med 35 seter, bussen stopper vanligvis på denne busstasjonen. Ut av stasjonen, gå nord for 10 minutter til Xiao Hua Yuan Bus Station. Så ta en minibuss der borte.
3.Hvis du tar nr 8 bussen ved en feil
No 8 buss (06:30-8: 30pm): Hvis du mis-ta No.8 buss, kan du gå av på holdeplassen Dali Gamlebyen øst gate og ta batteri bil til vest gate, 3yuan/person. Kryss veien og ta til venstre til å gå 600 meter, så kan du se skilt-styret i Lily Pad Inn, ta til høyre for å gå oppoverbakke for 20meters.
NO.8 bussen går hvert 10. minutt, som tar 40 minutter til en time, 1.5yuan/person.
4. Hvis du tar en taxi
Før du får på taxi, kan du be sjåføren om å kontakte oss for å få informasjon om hvordan du kommer i tilfelle han slipper deg av sted. Vanligvis drosjer lade rundt 60 yuan uten å treffe listen.
Lily Pad Adresse: motsatt side av bakdøren av Wu Miao Temple på Riksvei 214.

Google Earth
Latitude: 25 41'33 .252 'N
Latitude: N 25.69257000
Grad: 100 9'20 0,646 'E
Grad: E100.15573500
Høyde: 2032.193870

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Flyplasstransport
  • Sykkelparkering
  • Frokost er ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
The Lily Pad Located at West Gate Village, Dali Old Town, Dali.
The Lily Pad
China
Dali Yunnan 671003 West Gate Village, Dali Old Town
91% 259
25.6889786 100.1579546
The Lily Pad
    Ledige rom     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe 6 seng Blandet Sovesal     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe 6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc