X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til The MadHouse Prague

Spalena 39, Praha, Tsjekkia

kart og veibeskrivelser


97%Rangering

  • 97%Verdi for pengene
  • 98%Sikkerhet
  • 98%Sted
  • 99%Personale
  • 98%Atmosphere
  • 96%Renslighet
  • 95%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra flyplassen:

Ta buss 100 til metrostasjonen "Zlicin" og derfra ta metrolinje B (gul) til 'Narodni Trida'. På toppen av rulletrapper når du går ut av stasjonen, krysse gaten og ta den lille gaten til venstre for Relay butikken. VÅR Inngangsdør er den første døren til venstre, vil Ostrovni STREET 34. Du trenger en 32 CZK billett som kan kjøpes i flyplassens ankomstområdet eller med mynter på billettmaskiner i nærheten av bussholdeplassen.

Taxi koster ca 650 CZK / 26 €


Fra sentralbanestasjonen (Hlavni Nadrazi):

Når du går ut av togstasjonen, ta til høyre og gå 2 minutter gjennom parken til trikkeholdeplassen. Kryss trikkesporet og ta trikk 9 for fem stopp til 'Narodni Trida' Når du går av trikken, krysser trikkesporet og gå til venstre og ta første til høyre ned Ostrovni Street. VÅR inngangsdøren ligger på Ostrovni STREET, nummer 34 (første dør til venstre). Du trenger en 24 CZK billett som kan kjøpes i stasjonen eller med mynter på billettmaskiner i nærheten av trikkeholdeplassen.

Taxi koster ca 150 CZK / 6 euro


Fra den internasjonale busstasjonen (Florenc):

Ta metrolinje B (gul) for tre stopp til 'Narodni Trida'. På toppen av rulletrapper når du går ut av stasjonen, krysse gaten og ta den lille gaten til venstre for Relay butikken. VÅR Inngangsdør er den første døren til venstre, Ostrovni STREET 34. Du trenger en 24 CZK billett som kan kjøpes på t-banestasjonen.

Taxi koster ca 200 CZK / 8 euro