X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

The North Face Inn

lakeside-6, Pokhara, kaski, Nepal, Pokhara, Nepal

92%Rangering

 • 95%Verdi for pengene
 • 91%Sikkerhet
 • 91%Sted
 • 94%Personale
 • 86%Atmosphere
 • 95%Renslighet
 • 90%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Bestill med oss ​​for å få en gratis plukke opp fra din ankomst punktet i Pokhara med vår egen bil.

Gratis Wi / Fi service med høyhastighets internettforbindelse.

The North Face Inn er født i 2010 i april i Pokhara, som er et slående sted for naturlig skjønnhet i en høyde på ca 850 meter fra havet.

The North Face Inn ligger i en av de vakre, rene, rolige og miljøvennlig kjørefelt av innsjøen hvor du kan se den klare snødekte Machhapuchhre (Fishtail) fjellet og klar innsjø Fewa.

The North Face Inn ligger i den sentrale delen av området ved innsjøen, men ikke i hovedgaten. The North Face Inn er omtrent to hundre meter inne i øst fra 7 / elleve restaurant nær Standard charter Bank. Det betyr at vi er langt nok for all denne støyen av hovedgaten og nær nok for all den handlingen du trenger å gjøre i byen, for eksempel: Restauranter, barer, internettkafeer, Travel & trekking byrå, minibank etc. north face Vertshuset er også tilgjengelig avstand fra stedet som, Airport, Turistbuss stå, Turistinformasjonen, Annapurna Conservation Area Project (ACAP) teller, utlendingskontor, Reise politiet osv..

The North Face Inn har en stor flott solrik hage med forskjellige typer anlegg og sesongens blomster i denne hagen vi også dyrke våre egne økologiske grønnsaker. Hvor du kan slappe av i rolige omgivelser. Våre rom er veldig behagelig å ha nye møbler med myke og rent sengetøy, tepper, ikke tepper, alle rommene har feste bad hvor varmt vannet er hele tiden oppvarmet av miljø og miljøvennlig solenergi system. Sunny private balkonger som tilbyr en fantastisk utsikt over fjellene. Alle rom har store vinduer som gir deg den friske luften og om vinteren når du er på jakt etter varme og solrike rom, disse vinduene er perfekt for deg å gi gleden varm. Vi har to typisk Nepali måten bygget luksusvarer hytter i samme sammensatt for dem som ønsker å ha sitt eget privatliv. The North Face Inn hotellbygningen er veldig nytt og det er i gang med et ungt og hardtarbeidende familie med våre to små barn. Hvor du vil føle den hjemmekoselige atmosfæren på samme tid vil du bli ønsket velkommen som et familiemedlem. Den beste delen av Inn er den solfylte terrassen. Terrassen er pent møblert med solsenger og annen stol og bord. I terrassen kan du spise frokost og det er et veldig fint sted for Inn for dem som ønsker å gjøre yoga i morgen. Hele området av terrassen er lysekroner med keramiske fliser, så det er ren. Herfra kan du se fjellet Fishtail, mount Annapurna & viktigst Fewa innsjøen, som er hjertet i Pokhara.
Fra denne sesongen har vi lagt til 10 nye flere rom i øverste etasje av bygningen. Disse rommene er veldig hyggelig for visning, og de har terrasse foran dem. Noen av rommene på øverste etasje tilby nesten hele utsikt over Fewa innsjøen.
Våre staber er vennlige og villige til å hjelpe deg til enhver tid. Vi er sikker på at vi kan gi full tilfredsstillelse for våre gjester her i The North Face Inn enn sammenlignet med den andre hotell i Pokhara i bunnen av det er standard.

Vi har spesialisert oss på trekking i alle trekking ruter i Nepal, Ved å ha statsautorisert trekking selskap: The Mountain House Treks & Expedition Pvt. Ltd Så kan vi arrangere alle typer trekking på anmodning fra vår guests.Like:
# Annapurna krets Trek
# Annapurna Base Camp Trek
# Ghorepani-Poon Hill Trek
# Jomsom - Muktinath Trek
# Dhaulagiri runde Trek
# Manasulu runde Trek
# Alle ruter med trekking i Everest-regionen
# I vest Jumla til Rara Lake Til Dolpo - Si Phoksundo lake
# I øst Makalu til Kanchanjanga alle ruter

Vi kan også arrangere sight seeing programe på anmodning fra vår gjest ved å ta dem til steder som, Sarangkot for soloppgang, Bindabashini tempel, Pokhara gamle Bazaar, Bat Cave, Gorkha minnesmerke musiem, Seti elvajuv, kloster, tibetanske flyktningeleir, Verdensfred pagode og ute siden av dalen til berømte innsjøen Begnas & Rupa.

Hvis du leter etter ro, komfortable og rimelige rom med god service på et sentralt sted da The North Face Inn er veien å gå!

Våre tjenester

The North Face Inn tilbyr alle slags fasiliteter som krever for våre kunder.
# Trekking # paragliding
# Rafting # dalen sightseeing
# Jungle Safari
# Ticketing

Ovennevnte pris er ikke inkludert med frokost og 10% serviceavgift.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Flyplasstransport
 • Bookutveksling
 • Frokost er ikke inkludert
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Vaskeritjenester
 • Oppbevaring av bagasje
 • Tilgjengelige måltider
 • Safe


Betingelser

 • Aksepterer kredittkort
 • Ikke-røyk
 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
The North Face Inn Located at lakeside-6, Pokhara, kaski, Nepal, Pokhara.
The North Face Inn
Nepal
Pokhara lakeside-6, Pokhara, kaski, Nepal
92% 182
28.2124232 83.9595365
The North Face Inn
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc