X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

The North Face Inn

lakeside-6, Pokhara, kaski, Nepal, Pokhara, Nepal

93%Rangering

 • 95%Verdi for pengene
 • 93%Sikkerhet
 • 92%Sted
 • 97%Personale
 • 85%Atmosphere
 • 98%Renslighet
 • 90%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Bok med oss ​​for å få en gratis plukke opp fra din ankomst punktet i Pokhara med vår egen bil.

Gratis Wi / Fi service med høyhastighets internettforbindelse.

The North Face Inn er født i 2010 april i Pokhara, som er et slående sted for naturlig skjønnhet i en høyde på ca 850 meter fra havet nivå.

The North Face Inn ligger i en av de vakre, rene, stille og miljøvennlig kjørefelt av innsjøen hvor du kan se den klare snødekte Machhapuchhre (Fishtail) fjellet og klar innsjø Fewa.

The North Face Inn ligger i den sentrale delen av innsjøen området, men ikke i hovedgaten. The North Face Inn er ca to hundre meter inne til øst fra 7 / eleven restaurant nær Standard charter Bank. Det betyr at vi er langt nok for all denne støyen av hovedgaten og nær nok for all handlingen du trenger å gjøre i byen, for eksempel: restauranter, barer, Internett-kafeer, Travel & trekking byrå, minibank etc. The North Face Vertshuset er også tilgjengelig avstand fra stedet like, Airport, Turistbuss stå, Turistinformasjonen, Annapurna Conservation Area Project (ACAP) teller, Immigration office, Turist politiet etc ..

The North Face Inn har en stor flott solrik hage med ulike typer anlegg og sesongens blomster i denne hagen vi også dyrke våre egne økologiske grønnsaker. Hvor du kan slappe av i rolige omgivelser. Våre Rommene er veldig behagelig å ha nye møbler med myk og rent sengetøy, tepper, ikke tepper, alle rom har feste bad hvor varmt vann er hele tiden oppvarmet av miljø og Eco vennlig solenergi system. Solrike private balkonger som tilbyr en fantastisk utsikt over fjellene. Alle rom har store vinduer som gir deg frisk luft og om vinteren når du er ute etter varme og solrike rom, disse vinduene er perfekt for deg å gi gleden varm. Vi har to typisk nepalske måten bygget luksusvarer hytter i samme forbindelsen for dem som ønsker å ha sitt eget privatliv. The North Face Inn hotellbygningen er veldig nytt og det er i gang med et ungt og hardtarbeidende familie med våre to små barn. Hvor du vil føle den hjemmekoselige atmosfæren på samme tid vil du bli ønsket velkommen som et familiemedlem. Den beste delen av Inn er den solfylte terrassen. Terrassen er pent møblert med solsenger og annet stol og bord. I terrassen kan du spise frokost og det er et veldig fint sted for Inn for dem som ønsker å gjøre yoga i morgen. Hele området av terrassen er lysekroner med keramiske fliser, så det er ren. Herfra kan du se fjellet Fishtail, mount Annapurna & viktigst Fewa lake, som er hjertet av Pokhara.
Fra denne sesongen har vi lagt til 10 nye flere rom i øverste etasje av bygningen. Disse rommene er veldig hyggelig for visning, og de har terrasse foran dem. Noen av rommene på toppetasjen tilby nesten hele visningen av Fewa lake.
Våre ansatte er vennlige og villige til å hjelpe deg til enhver tid. Vi er sikker på at vi kan gi full tilfredsstillelse for våre gjester i The North Face Inn enn i forhold til andre hotell i Pokhara i bunnen av det er standard.

Vi har spesialisert oss på trekking i alle trekking ruter i Nepal, Ved å ha statsautorisert trekking selskapet: The Mountain House Treks & Expedition Pvt. Ltd Så kan vi arrangere alle typer trekking på anmodning fra vår guests.Like:
# Annapurna krets Trek
#Annapurna Base camp Trek
# Ghorepani- Poon Hill Trek
# Jomsom - Muktinath Trek
# Dhaulagiri runde Trek
# Manasulu runde Trek
# Alle ruter med trekking i Everest-regionen
# I vest Jumla til Rara Lake Til Dolpo - Say Phoksundo innsjø
# I øst Makalu til Kanchanjanga alle ruter

Vi kan også arrangere sightseeing programe på anmodning fra vår gjest ved å ta dem til steder som, Sarangkot for soloppgang, Bindabashini tempel, Pokhara gamle Bazaar, Bat hule, Gorkha minnesmerke musiem, Seti River Gorge klosteret, tibetansk flyktningeleir, Verdensfreden pagoda & ut siden av dalen til berømte Begnas & Rupa innsjø.

Hvis du er ute etter rolige, komfortable og rimelige rom med god service på et sentralt sted da The North Face Inn er veien å gå!

Våre tjenester

The North Face Inn tilbyr alle slags fasiliteter som krever for våre kunder.
# Trekking #paragliding
# Rafting # dalen sightseeing
# Jungle Safari
# Ticketing

Ovennevnte pris er ikke inkludert med frokost og 10% serviceavgift.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Flyplasstransport
 • Bookutveksling
 • Frokost er ikke inkludert
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Vaskeritjenester
 • Oppbevaring av bagasje
 • Tilgjengelige måltider
 • Safe


Betingelser

 • Aksepterer kredittkort
 • Ikke-røyk
 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
The North Face Inn Located at lakeside-6, Pokhara, kaski, Nepal, Pokhara.
The North Face Inn
Nepal
Pokhara lakeside-6, Pokhara, kaski, Nepal
93% 199
28.2124232 83.9595365
The North Face Inn
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc