X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til The Palace Hostel

666 Calle Suau, San Juan, Puerto Rico

kart og veibeskrivelser


61%Rangering

  • 68%Verdi for pengene
  • 63%Sikkerhet
  • 64%Sted
  • 65%Personale
  • 62%Atmosphere
  • 51%Renslighet
  • 54%Fasiliteter

Oversatt av Google Med taxi fra flyplassen:
Det er mange taxier utenfor bagasje på flyplassen. Når du forlater flyplassen si at du trenger en tur til denne adressen:
666 Calle Suau, Santurce, San Juan, PR
* Den beste tingen å fortelle taxisjåføren:
- Vi ligger i Miramar
- Vi ligger tvers over gaten fra Metro Taxi stopp i Miramar.
* Hvis de fortsatt ikke vet plasseringen, så si:
- Det ligger etter Calle Cerra på Ponce de Leon. (Nevn 'Colegio de Abogados')
I et nøtteskall, er vi lokalisert mellom Calle Hoare og Calle Cerra og Calle Fernandez Juncos og Ponce de Leon. De fire gater lage en boks rundt Calle Suau som er der vi er plassert.
** Merk: Drosje i San Juan vanligvis kreve en flat sats for alle distanser. For eksempel å gå fem minutter nedover veien kan koste det samme som tretti minutter over byen. (Vi vet, betyr det ikke gir mening ...) Fra flyplassen, bør du forvente å betale $ 15-18. De fleste gjestene gi sjåføren en 20-dollarseddel for å inkludere et tips, men det er helt opp til deg. Du skal ikke betale mer enn $ 20 for å komme frem til vårt hostel. Av og til, vil sjåførene prøve og belaste $ 1 for mye bagasje. **

Med buss fra flyplassen:
På det øverste nivået av Luis Munoz Marin internasjonale flyplass titt for den nærmeste busstopp til høyre etter avkjøringen. Ta buss nr. 40 til Isla Verde. Du vil gå av på den aller første busstopp om tre minutter fra flyplassen foran Denny
Fra 'Isla Verde', ta buss T5 til Ponce de Leon i Miramar. (Alltid bekreft med sjåføren hvor de kommer.) Fortell sjåføren du skal Miramar, og du vil gå ut i krysset av Ponce de Leon og Hoare. Du vil se et bakeri / sandwich shop (Al Gusto) på din venstre side. Du vil gå venstre på Hoare til du kommer til neste kryss, Jose Marti. Go Left. Gaten går bare rett inn Suau. Gå ned gaten og du vil se en tom mye på din høyre side. The Palace Hostel ligger i tilknytning til den venstre siden av den tomme mye på høyre side av gaten.
Bussen Billettprisen er $ 0,75 for hver rute / buss for totalt $ 1,50 og eksakt endring er nødvendig. Vi er en fem minutters gange fra bussholdeplassen.
Aldri nøl med å kontakte oss dersom du har noen spørsmål!