X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

The Palmyra

7th Street, Isla Colon, Bocas del Toro, Panama

97%Rangering

 • 95%Verdi for pengene
 • 100%Sikkerhet
 • 90%Sted
 • 98%Personale
 • 98%Atmosphere
 • 100%Renslighet
 • 98%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til The Palmyra - en privat bolig som gir deg en unik hotell alternativ!

The Palmyra er ideell for par, en gruppe av venner eller en familie som ønsker å ha komfortable hjem i et fremmed land, en perfekt base for å utforske Bocas del Toro mens du nyter et stille sted å skrive, lese og slappe av. Vi tilbyr deg en liten størrelse un-overfylt atmosfære og privatliv med alle de fasiliteter du trenger for å ha et flott opphold i Bocas.

Kjære reisende, vær oppmerksom på at vi har en aldersgrense på 25 år for alle våre gjester.
Familier med sine barn (i alderen 12 og oppover) er hjertelig velkommen.
Beklager, vi har ikke plass til unge voksne i alderen 18-24 år, med mindre de er på reise med sine foreldre.

The Palmyra er nær alt i den lille byen Bocas del Toro. Hvis du ikke liker å gå, ta sykkelen. Hver av våre gjester kan bruke en sykkel gratis 24 timer i døgnet.

The Palmyra er et 3 soverom / 3 bad leilighet med en komplett kjøkken som du kan leie per rom. Enten du leier bare ett rom eller hele leiligheten, på Palmyra vil du finne en vennlig, hyggelig og privat atmosfære.

Men det er ikke det samme som å bo på et hotell. I en leilighet er det verken et mottak eller er det noen ansatte rundt, gjør du dine egne planer for turer eller dagsturer og du gjøre dine egne reservasjoner.

Du vil finne veien rundt. Du vil finne vår spesielle guide Bocas i et blad-la i rommet ditt for å gi deg informasjon og nyttige tips, og hvis du trenger mer informasjon kan du nå oss på morgenen og om kvelden, og vi vil gjerne hjelpe og hjelpe deg .

Du får nøklene for gate, inngangen og til rommet ditt fra oss, og du kan komme og gå som du vil - som hjemme.

Denne leiligheten har alt du trenger for å føle seg hjemme:

Vi tilbyr ett rom med en queen size-seng (Dobbeltrom deluxe) og hver av våre to andre rommene er utstyrt med to enkeltsenger (Twin deluxe). Hvert rom har sin egen private bad.

Hvert av rommene er innredet og dekorert i varme farger of the Caribbean Tropics å matche øya vi bor på. Interiøret er innredet med våre unike Palmyra design, hovedsakelig laget av lokale hardtre og helt håndlaget av lokale arbeideren. Du vil nyte komfortable senger med høy kvalitet ortopediske madrasser og 100% ren bomull.

Hvert av rommene er utstyrt med en 32-tommers flatskjerm-TV med kabel-TV. Vi mottar lokale og internasjonale kanaler som Cinemax, CNN (engelsk og spansk), TNT, HISTORY CHANNEL, SPACE, DISNEY etc.

The Palmyra tilbyr gratis trådløst internett til sine rom og fellesarealer for våre gjester som har bærbare datamaskiner eller PDA-er.

Hvert av rommene er utstyrt med en super effektiv og veldig stille air-condition. Med fjernkontrollen kan du velge din perfekte temperaturen.

Hvert av rommene har egen privat overbygd terrasse med utgang til hagen. Uteplassene er utstyrt med avslappende stoler og hengekøyer. Vår hage er full av fugler. Opplev hvor avslappende det kan være å se dem fra din hengekøye, spesielt kolibrier.

Vi serverer ikke frokost, men kan anbefale en morgen spasertur til noen fine steder i byen. Våre gjester omsorg for seg selv og ta hånd om seg selv. Dette er grunnen til at du vil finne et fullt utstyrt kjøkken i leiligheten. Du kan ha en fem retters måltid, hvis du koker det selv, og du kan nyte uforglemmelige kvelder i godt møblert spisestue - så du må rydde opp! Du liker ikke mat hele tiden? Vår favoritt restauranter er presentert i bladet - la i ditt rom.

Det er ingen tjeneste, må du støtte deg selv. Hvis du trenger håndklær og sengetøy skiftes daglig vi er ikke det rette stedet for deg.

Du vil oppleve Bocas på en annen måte - vi vil at du skal ha den beste tiden i Bocas!

Slapp av og nyt!

Vi takker for besøket!
Lo agradecemos su visita!
Wir freuen uns auf Euren Besuch!

Alle våre fasiliteter er gratis:

Sykler
Trådløst Internett hvis du har en bærbar PC, Blackberry etc.
Kabel-TV
Gjestekjøkken
Utendørs overbygd terrasse
Hage
Sengetøy og håndklær
Brettspill
Book Exchange
BBQ - på forespørsel
Beach Håndklær - på forespørsel (Deposit $ 5 / håndkle)
Iron / strykebrett - på forespørsel
Hårføner - på forespørsel
Oppbevaring av bagasje - på forespørsel

The Palmyra er dyrevennlige. For de med allergi, må du være klar over at vi har fem katter, de er ikke tillatt inne i leiligheten, men de kan slappe av eller bli med deg på terrassen og de elsker å leke i hagen.
Kjæledyret er hjertelig velkommen, men etter forhåndsavtale.

MERK:

Når du gjør en reservasjon det er en juridisk kontrakt mellom The Palmyra og deg selv, IKKE WRI, som bare opptrer som en booking agent for oss.
Vær oppmerksom på at vår avbestillingsregler er en del av denne kontrakten.
Hvis du bekrefter en bestilling hos oss, vil vi anta at du har lest og akseptert våre vilkår og betingelser som angitt nedenfor.

The Palmyra - EIENDOM VILKÅR

(1) Betaling:
• balansen skyldes i kontanter ved ankomst.
• KEY - Depositum: $ 40 / per rom.
• VI IKKE aksepterer kredittkort.

(2) Sjekk-inn / ut:
• Innsjekking er tilgjengelig fra 14:00 (14:00) til 19:00 (19:00) på ankomstdagen.
• VIKTIG: Hvis du ikke kan være på The Palmyra på om den estimerte ankomsttiden du har gitt oss på booking forespørsel, kan du kontakte oss og gi oss din nye ankomst time.Please huske på at The Palmyra er en leilighet - ikke et hotell og det er ingen resepsjon.
• Sjekk ut er ikke senere enn 11:00 (11:00) på avreisedagen.

(3) Oppbevaring av bagasje:
• Tidlig ankomst eller sen avreise er velkommen til å oppbevare bagasjen.
• Vær oppmerksom på at lagring vil være helt på egen risiko.

(4) Avbestillingsregler:
• Avbestillinger må gjøres via e-post og bli mottatt av oss senest dagen, tre dager før ankomst dato. Hvis avbestillingen er mottatt av oss innen denne tidsskala ingen betaling vil påløpe. Hvis avbestilling ikke er mottatt av oss innenfor dette tidsskala hele beløpet av reservasjonen skal betales.
• Hvis en bestilling omfatter en spesiell dato, må avbestilling gjøres via e-post og mottatt av oss senest dagen, ti dager før ankomst dato. Hvis avbestillingen er mottatt av oss innen denne tidsskala ingen betaling vil påløpe. Hvis avbestilling ikke er mottatt av oss innenfor dette tidsskala hele beløpet av reservasjonen skal betales.
• Avbestillinger for gruppebestilling (2 rom eller hele leiligheten) må gjøres via e-post og bli mottatt av oss senest dagen, 14 dager før ankomst dato. Hvis avbestillingen er mottatt av oss innen denne tidsskala ingen betaling vil påløpe. Hvis avbestilling ikke er mottatt av oss innenfor dette tidsskala hele beløpet av reservasjonen skal betales.
• Hvis en gruppebestilling (2 rom eller hele leiligheten) har en spesiell dato, må avbestilling gjøres via e-post og bli mottatt av oss senest dagen, 28 dager før ankomst dato. Hvis avbestillingen er mottatt av oss innen denne tidsskala ingen betaling vil påløpe. Hvis avbestilling ikke er mottatt av oss innenfor dette tidsskala hele beløpet av reservasjonen skal betales.
• Spesielle datoer er: jul, nyttår, påske og Carnival.
• Unnlatelse av å sjekke inn (no show) vil resultere i at hele beløpet av reservasjonen blir betalbar.
• Hvis det er noen forsinkelse på reiseruten din, vennligst ta kontakt med oss-så vi holde rommet for deg bare for to timer fra angitt tidspunkt for ankomst. Etter som, vil du bli betraktet som ikke møter, vil reservasjonen bli kansellert og hele beløpet av reservasjonen skal betales.
• Gjester som ikke oppfyller vår aldersgrense på 25 år ved innsjekking vil bli kansellert og hele beløpet av reservasjonen skal betales.
• Vi anbefaler på det sterkeste gjestene å ordne reiseforsikring med avbestillingsforsikring.
• Vi beklager å måtte informere deg om at reise vilkår / sykdommer faller under samme avbestillingsregler som ovenfor så ingen refusjon vil bli gitt under noen omstendighet å kansellere etter at avbestillingsregler har passert.
• The Palmyra forbeholder seg retten til etter eget skjønn å avbestille når som helst før den dato da oppholdet begynner der det anser en slik handling å være hensiktsmessig.
• Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bestilling umiddelbart uten å være ansvarlig for noen refusjon eller kompensasjon dersom du deltar i uakseptabel atferd som fører til en forstyrrelse eller ulempe for andre gjester, eller hvis du ignorerer og bryter våre husordensregler.
• Reservasjons honorar til WRI er ikke refunderbart. Det er to reservasjonsgebyr at WRI Kostnader: En booking fee gjennom denne nettsiden og sydenturer er gebyret. Den andre booking fee er depositumet du må betale for å sikre din bestilling. Dette depositumet er kommisjonen som WRI lader å sikre din reservasjon.
• The Palmyra avbestillingsregler tillater kansellering uten kostnad dersom du avbestiller innen våre ovennevnte retningslinjer. Etter den tid hele beløpet på bookingen vil automatisk behandlet på kredittkortet ditt. Vær oppmerksom på at i tilfelle av sen avbestilling, oppmøte eller om vi må avbryte oppholdet på ankomstdagen, fordi du ikke oppfyller våre minimumsalder ved innsjekking en bank bearbeidingsbeløp på 14% av hele beløpet av din bestilling vil bli brukt i tillegg på kredittkortet ditt, uansett grunner eller omstendigheter.

(5) Kapasitet:
• Aldersgrense: Alle Gjester må være minst 25 år gammel.
• Familier med sine barn (i alderen 12 og oppover) er hjertelig velkommen.
• Sorry, men Palmyra er ikke egnet for barn under 12 år.
• Maksimal innkvartering på noen av våre rom er to personer om voksen eller barn på 12 år og opp. Ekstra senger er ikke tilgjengelige.
• Kun gjester som har sjekket inn hos oss vil få lov til The Palmyra.

(6) Hus Politikk:
• For å sikre komfort for alle gjester vi har etablert noen enkle regler basert på sunn fornuft og høflighet.
• Du vil motta våre Hus Politikk på reservasjonsbekreftelsen.
• Hos oss utleder aksept av våre eiendoms betingelser og Our House Policies.

The Palmyra Vilkår og betingelser kan endres uten forvarsel.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Sykkelutleie
 • Bookutveksling
 • Frokost er ikke inkludert
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Utendørs terrasse
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Aldersrestriksjon
 • Cash Only
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Kjæledyrvennlig


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
The Palmyra Located at 7th Street, Isla Colon, Bocas del Toro.
The Palmyra
Panama
Bocas del Toro 7th Street, Isla Colon
97% 100
9.3423025 -82.2445750
The Palmyra
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc