X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

The Satter International Hotel - Central Blackpool

78 Central Drive, Blackpool FY1 5QD,UK, Blackpool, England

70%Rangering

 • 67%Verdi for pengene
 • 73%Sikkerhet
 • 77%Sted
 • 80%Personale
 • 63%Atmosphere
 • 67%Renslighet
 • 63%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
En varm og vennlig velkomst venter deg på The Satter International Hotel, Vi tilbyr deg et hyggelig opphold. Alle bestillinger kan gjelde vilkår for hotellet, vennligst sjekk.

Vi er veldig sentralt. Det er en ideell beliggenhet og praktisk for alle Blackpools store attraksjoner, som The Tower, Winter Gardens, Grand Theatre og Piers. Den er ideell også for shopping, restaurant, nattklubb og diskotek.

At The Satter International Hotel, har vi en-suite og standard familie, firemannsrom, trippel, dobbeltrom, tomannsrom og enkeltrom tilgjengelig. Vi tilbyr utmerket valuta for pauser med venner og familie, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Fasiliteter på hotellet inkluderer;
Få køyesenger uten stige og barriere
Kvalitet, renslighet og komfort
Te og kaffefasiliteter
Hair Dryer, Mirror, håndklær er tilgjengelig på forespørsel
Internett-tilgang, gratis WiFi
Alarm klokke radio, safe
Strykejern og strykebrett er tilgjengelig på forespørsel
Coach Service og parkeringsplass over veien, men ikke i huset
* Busslinje er foran huset vårt til og fra Blackpool Nord jernbanestasjon
romslig stue

** MERK **
Vi tar et depositum på £ 20 per person med kontanter eller tilsvarende mengde pre-autorisasjon med bankkort mot tap eller skader. Innsjekking fra: helst. For sen ankomst, vennligst informer oss før ankomst ved å gi en samtale. Sjekk ut ved: 10.00. Avbestillingsregler er 3 dager i forveien. Vi aksepterer betaling med kontanter og via kun bankkort. Frokost er ikke inkludert i prisen.

Vi har ingen minibank i huset, men noen minibanker rundt våre hotel.Yorkshire Bank & Post Office for uttak er få skritt fra huset. Vi har ingen minimum opphold, er det åpent i ukedager og helg hele året.
Din bestilling for The Satter International Hotel - Central, Blackpool, England. Viktig informasjon: Ved ankomst, krever vi et fotografisk ID fra hver gjest sjekker inn på hotellet og en pre-autorisasjon med et kredittkort eller debetkort for et depositum på £ 20 per person mot eventuelle skader eller tap med hver bestilling. Vi aksepterer ikke utdrikningslag eller en gruppe bestilling i vårt hotell. Etter din bestilling, må du mottar en bekreftelse på e-post med vilkår og betingelser for hotellet. Ved ankomst, kan du betale med kontanter eller kort for forfallsbeløpet. Ingen bar i huset, bare for overnatting. Frokost serveres ikke eller inkludert i prisen. For alle bestillinger: vilkår og betingelser gjelder.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Frokost er ikke inkludert
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Oppbevaring av bagasje
 • Safe
 • Te / Kaffe fasiliteter


Betingelser

 • Aksepterer kredittkort


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
The Satter International Hotel - Central Blackpool Located at 78 Central Drive, Blackpool FY1 5QD,UK, Blackpool.
The Satter International Hotel - Central Blackpool
England
Blackpool Lancashire FY1 5QD 78 Central Drive, Blackpool FY1 5QD,UK
70% 32
53.8129163 -3.0508518
The Satter International Hotel - Central Blackpool
    Ledige rom     Standard 5 seng Privat Felles Bad     Standard 3 seng Privat Felles Bad     Standard 4 seng Privat Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 3 seng Privat Felles Bad     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 3 seng Privat Felles Bad