X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til The Westend Hostel

35 Palmerston Place, Edinburgh, Skottland

kart og veibeskrivelser


89%Rangering

  • 91%Verdi for pengene
  • 90%Sikkerhet
  • 84%Sted
  • 95%Personale
  • 88%Atmosphere
  • 88%Renslighet
  • 89%Fasiliteter

Oversatt av Google På gateparkering er tilgjengelig i lønn og vise bukter som betales mellom klokken 0830 og 1830hrs mandag til lørdag. Parkering er gratis over natten og på bare søndager. Vi har privat parkering på hotellet. Det er også en 24 timers NCP parkeringsplass i nærheten på Morrison Link.


By Rail
Tog til Edinburgh ankommer byer berømte Waverly-stasjonen, som er rundt en 15/20 minutters gange fra hotellet. Hvis du nærmer deg fra Glasgow så kan du forlate tjenesten til Edinburgh Haymarket stasjon hodet utover venstre side av 'Haymarket' bar. Ta til venstre ved Starbucks og fortsetter ned på høyre side av Palmerston Place. West End Hotel ligger 50 meter forbi domkirken. Hvis du går i land fra Waverly stasjon, krysset på kjøpesiden av Princes Street og gå mot vest med butikkene på din høyre side. Fortsett ca 1 km. Fortsett utover Coates og Argyle Crescent og ta til høyre på Starbucks. Dette er Palmerston Place, hotellet er 50 Metres utover Cathederal.

Med fly
Den mest praktiske flyplassen er Edinburgh fra hvor du kan leie en bil. Andre internasjonale fly til Skottland kan lande på Glasgow som er omtrent 50 miles unna der du kan også leie en bil. En hyppig bussforbindelse opererer også fra begge flyplassene. Skulle du trenge en taxi for transport fra Glasgow til Edinburgh, prøv Glasgow Airport Taxis.
Forlate bussen ved Haymarket stasjon.