X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Tourist House Rome

Via Capitan Bavastro 80, Quinto piano interno 15, Roma, Italia

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Tourist House Roma er en by hus suite, som tilbyr en helt ny innkvartering i nærheten av de mest interessante severdighetene i byen. det ligger i Aventino / Ostiense area.It kan romme maks 9 personer (A + B) og maks 15 i samme bygning.

Våre soverommene har nylig blitt pusset opp og malt for å tilby en service av høy kvalitet. Eiendommen ligger i en typisk bygning i Aventino-området, rik av butikker, restauranter og barer.

Du vil få muligheten til å tilbringe en veldig hyggelig opphold, enten om du er en business menn eller en turist. Det ligger en km fra hjertet av den evige byen og 300 meter fra stasjonen Ostiense.

Fra stasjonen er det et tog til Leonardo da Vinci flyplass. Du kan enkelt nå Tourist House Roma med metro: nærmeste stopp er Garbatella, blå linje, som ligger like i nærheten av eiendommen. Leiligheten ligger i fjerde etasje i en moderne bygning som har heis og garasje for biler, motorsykler og sykler. En vennlig og varm atmosfære vil ønske deg velkommen til et hyggelig opphold i Roma. Nær byen huset, vil du finne noen av de mest berømte og vakre severdigheter å besøke, som metrostoppet og Circo Massimo.

Dobbeltrom: ett soverom, ett bad. De har blitt malt i lyse og varme farger for å tilby en innbydende atmosfære.
Triple rom: ett soverom, ett bad.

Rommene er smakfullt innredet, og de er romslige og godt utstyrt med moderne fasiliteter.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  I Google Maps, var jeg på utkikk etter et herberge i via Cavour nærheten av metro og han dukket opp akkurat som å være der, i via Cavour nærheten av vandrerhjemmet til Colosseo 2 passi .... men beliggenheten var langt unna, og var ... qdo bare lukke pakken jeg kunne se det var på en annen adresse .... Det var veldig dårlig .., kunne avbryte umiddelbart, men tapte penger signal ref.. den hostel, så følg nøye med på alt før stengetid! Jeg var ikke der.
  Les mer
   Anonym, Brasil, Kvinnelig, 41+
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost er ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Tourist House Rome Located at Via Capitan Bavastro 80, Quinto piano interno 15, Rome.
Tourist House Rome
Italy
Rome Rome 00154 Via Capitan Bavastro 80, Quinto piano interno 15
0% 1
41.8673237 12.4899530
Tourist House Rome
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 9 seng Privat Rom Med Bad/wc