X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Travel Joy Hostels Chelsea

111 Grosvenor Road, Pimlico, London, England

kart og veibeskrivelser


89%Rangering

  • 89%Verdi for pengene
  • 92%Sikkerhet
  • 85%Sted
  • 95%Personale
  • 92%Atmosphere
  • 86%Renslighet
  • 87%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Gatwick flyplass:

Med en timeplan avgang hvert 15. minutt, og med en reisetid på bare 30 minutter, er Gatwick Express er den enkleste måten å komme seg fra London Gatwick Airport til Victoria stasjon, og så må du ta t-banen på Victoria Line sørgående og gå av på Pimlico Station som er første stopp.

Fra Heathrow flyplass:

Fra 05:00 til 23:00, ta t-banen på Piccadilly Line, endring på Green Park for Victoria Line Southbound. Gå av røret på Pimlico Station som er andre stopp.

Fra Stansted Airport:

Stansted Express går hvert 15. minutt og når London Liverpool Street i 45 minutter. Togene går fra Stansted Airport jernbanestasjon, som ligger rett under terminalen. The London Underground forbindelser som tar deg til Liverpool Street, derfra ta Central Line Westbound til Oxford Circus, endre det for Victoria Line Southbound. Gå av røret på Pimlico Station som er den tredje stop.

Dessuten vil Stansted Airport buss-og busstasjon bringe deg til Victoria Coach Station. Du kan enten ta en taxi for 6/7 eller gå, vennligst se instruksjonene nedenfor. Bussbilletter kan kjøpes på Billettluka i ankomster (åpen 6:00-01:00), i busstasjon (24 timer, syv dager i uken) eller om bord.

Fra Luton Airport:

East Midlands Tog (tidligere Midland Mainline) driver en hyppig tjeneste fra Luton Airport Parkway stasjon til St. Pancras International. Gjennomsnittlig reisetid er 35 minutter. Hvor du er på St Pancras / Kings Cross Station ta London Underground - Victoria-linjen Southbound, og deretter gå av på Pimlico Station som er den sjuende stopp.

Veibeskrivelse fra Victoria Coach Station ved å gange:

Leder sørvest på Buckingham Palace Rd/A3214 mot Semley Place, sving til venstre inn Ebury Bridge/B324, ved rundkjøringen, ta andre avkjøring ut Sutherland St, deretter ta til høyre inn Terpentin Lane, fortsette på Peabody Ave, fortsette på Terpentin Lane, svak høyre inn på Lupus St, sving til venstre inn på Grosvenor Rd/A3212.

Veibeskrivelse fra Pimlico Station ved å gange:

Når du kommer ut av tunnelbanestasjonen Pimlico lete etter Aylesford Street eller St Georges Square. Gå til slutten av en av disse veiene i retning av Themsen og Grosvenor Road. På Grosvenor Road ta til høyre og fortsett 500 meter til du ser Battersea Power Station på den andre siden av elven som vi er direkte motsatt.