X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Tubagua Ecolodge

Km. 18 Luperon Highway, Tubagua, Puerto Plata, Puerto Plata, Den dominikanske republikk

94%Rangering

 • 100%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 100%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Dette øko-landsby skilte med en spektakulær havutsikt fra 1000 fot over havet. Det ligger utenfor allfarvei, men det er fortsatt bare 20 minutter fra Puerto Plata flyplass, byen og strendene.

Overnattingssteder er enkle, men svært komfortable enkelt og dronningen senger i gress tak palapas med lerret vegger.

Den 12 mål store Tubagua Plantation er et ideelt sted å slappe av i noen dager midt i naturen og livet i landsbyen. Det gjør for en ideell base camp for uavhengige reisende å utforske nordkystregionen eller for de kjører rundt i landet. Eieren, en kanadisk journalist og 25 år bosatt i Puerto Plata, er et vell av kunnskap og lokale lore.

De sosiale området sentre rundt en gresskledd terrasse med en fjær matet cocktail bassenget og en bar / spisestue med utsikt over den fryktinngytende syn.

Tubagua Plantation er også den private residensen til eieren. Dermed gjester dele det sosiale området, og et åpent kjøkken med eieren, hans familie og andre gjester, katter og en og annen nabo hane. Frokost er gitt, og gjestene organisere seg for å lage sine egne måltider i henhold til omstendighetene.

Lagt tilbake, uformell og upretensiøs, og tar imot Tubagua erfarne reisende og de med en bøyd etter noe annet som ikke krever mye barnevakt ennå kunne bruke litt hjelp i planleggingen av hva du skal gjøre og se i regionen og rundt om i landet.

Tubagua har en Excellence Award fra Trip Advisor og er rangert # 1 av 12 alternative overnattingsmuligheter i Puerto Plata region

Ved reservasjon bare; ingen walk-ins.

Vennligst informer om din ankomsttid.

Betal kontant ved ankomst.

Sjekk inn tid: 15:00 / Check-out: 11 am - med unntak på forespørsel

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Dette stedet er helt fantastisk. Hytta er bortgjemt opp et fjell vekk fra byen ned nedenfor. Så hvis det er det du er ute etter dette er det perfekte stedet. Alle som jobber her er fantastiske mennesker til. Jeg vil si at de prøver å få deg til å føle seg hjemme og som familie, men jeg tror det bare kommer naturlig for dem. Jeg vil bo her igjen, og jeg vil anbefale det til alle mine venner.
  Les mer
   Anonym, USA, Mann, 31-40
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Vaskeritjenester
 • Tilgjengelige måltider


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Tubagua Ecolodge Located at Km. 18 Luperon Highway, Tubagua, Puerto Plata, Puerto Plata.
Tubagua Ecolodge
Dominican Republic
Puerto Plata 00000 Km. 18 Luperon Highway, Tubagua, Puerto Plata
94% 9
19.6792828 -70.6163406
Tubagua Ecolodge
    Ledige rom     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     Standard 6 seng Privat Felles Bad