Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Urbany Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
 • Verdi for pengene 7.6
 • Sikkerhet 9.0
 • Sted 7.4
 • Personale 8.1
 • Atmosphere 7.8
 • Renslighet 8.0
 • Fasiliteter 8.0

Sted

Avda. Meridiana, 97

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Fra Barcelona flyplass:
... Av Cercanias tog:
Ta Cercanias tog nummer to går i retning av Sant Celoni / Massanet. Gå av på Clot-Arago stasjon. Når du forlater stasjonen, kryss Avenida Meridiana og gå på venstre side i ca to blokker til du finner oss på nummer 97. Reisetiden er ca 35 minutter.
... Med buss og metro:
Ta buss nummer A1 til Plaza Catalunya (siste stopp). Når du er der, på høyre side finner du T-banestasjonen. Ta den røde linjen (Linje 1) går i retning av Fondo. Gå av på Clot stasjon og ta avkjørselen til Avenida Meridiana. Krysse veien og gå til venstre for omtrent ett kvartal til du finner oss på nummer 97. Reisetiden er ca 45 minutter.
Alternativt en taxi fra flyplassen koster ca 35 euro.
Fra Sants jernbanestasjon:
Ta Cercanias tog nummer to går i retning av Sant Celoni / Massanet. Gå av på andre stopp, Clot-Arago. Når du forlater stasjonen, kryss Avenida Meridiana og gå på venstre side i ca to blokker til du finner oss på nummer 97. Reisetiden er ca 15 minutter.
Alternativt en taxi fra Sants koster ca 15-20 euro.

Fra Francia togstasjon
... Med buss:
Ta buss nummer 51 (Pla Palau / C. Meridiana) fra rett utenfor stasjonen. Gå av på den 11. stopp (Carrer de Valencia / Carrer de Dos de Maig). Gå ned Carrer del Dos de Maig for to blokker. Sving til venstre inn på Carrer del Consell de Cent. Fortsett å gå til den krysser Avenida Meridiana. På dette korset finner du oss på nummer 97. Reisetiden er ca 30 minutter.
... Med metro:
Utenfor França jernbanestasjon, gå til venstre og deretter til venstre inn i den første gaten du finner. Når du ankommer ved neste korsvei, vil du se metrostasjonen på venstre side. Ta den gule linjen (linje 4) går i retning av Trinitat Nova. Gå av på andre stopp (Urquinaona) og endre her til den røde linjen (Linje 1) går i retning av Fondo. Gå av på Clot stasjon og ta avkjørselen til Avenida Meridiana. Krysse veien og gå til venstre for omtrent ett kvartal til du finner oss på nummer 97. Reisetiden er ca 25 minutter.
Alternativt vil en taxi koster ca 15 euro.
Fra Norte Bus Station:
En utenfor busstasjonen, ta metro rød linje som går i retning av Fondo. Gå av på Clot stasjon (tredje stopp) og ta avkjørselen til Avenida Meridiana. Krysse veien og gå til venstre for omtrent ett kvartal til du finner oss på nummer 97. Reisetiden er ca 10 minutter.
Alternativt, en taxi er vil koste mellom 10 og 15 euro.
Fra Plaza Catalunya:
Ta metro rød linje (Linje 1) går i retning av Fondo. Gå av på Clot stasjon og ta avkjørselen til Avenida Meridiana. Krysse veien og gå til venstre for omtrent ett kvartal til du finner oss på nummer 97. Reisetiden er ca 15 minutter.
Alternativt vil en taxi koster ca 15-20 euro.
Fra Girona flyplass:
Like utenfor flyplassen, ta bussen til Barcelona Bus Station (Estacion del Norte). Turen tar ca en time. Fra utenfor busstasjonen ta metro rød linje som går i retning av Fondo. Gå av på Clot stasjon (tredje stopp) og ta avkjørselen til Avenida Meridiana. Krysse veien og gå til venstre for omtrent ett kvartal til du finner oss på nummer 97. Reisetiden er ca 10 minutter. Reisetiden er omtrent en time og ti minutter.
Alternativt vil en taxi koster rundt 150 euro.
Fra Reus Airport:
Like utenfor flyplassen, ta bussen til Barcelona Sants busstasjon. Derfra tar Cercanias tog nummer to går i retning av Sant Celoni / Massanet. Gå av på andre stopp, Clot-Aragon. Når du forlater stasjonen, kryss Avenida Meridiana og gå på venstre side i ca to blokker til du finner oss på nummer 97. Reisetiden er ca to timer.
 • Verdi for pengene 7.6
 • Sikkerhet 9.0
 • Sted 7.4
 • Personale 8.1
 • Atmosphere 7.8
 • Renslighet 8.0
 • Fasiliteter 8.0
Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.