X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Villa Arus

Str. Ciuflea 38, Chisinau, Moldova

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Arus Hotel har åpnet sine dører i oktober 2007.
Til tross for å være lokalisert nær alle disse råvarene, finner selve hotellet i et rolig og behagelig sted, hvor du kan hvile godt.
Arus restaurant - er det ideelle stedet å arrangere fester og forretningsarrangementer: korporative fester, brylluper, fourteenths og konferanser. Den komfortable hall for 200 personer, underholdende program, behagelig musikk, høy grad av service og mangfoldet av tradisjonelle og europeisk mat vil ikke forlate deg likegyldig. Vi vil møte deg som vår viktigste gjest og vil gjøre alt mulig for å skape en varm og trivelig atmosfære. Hotel 'Arus "har 15 romslige og komfortable rom (inkludert et VIP-rom). Hvert rom har sin unike stil og design for å oppfylle gjestenes behov.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost er ikke inkludert
  • Gratis parkering
  • Parkering
  • Restaurant
  • Safe


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Villa Arus Located at Str. Ciuflea 38, , Chisinau.
Villa Arus
Moldova
Chisinau NA Str. Ciuflea 38
0% 0
47.0171311 28.8509559
Villa Arus
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc