X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Villa Caribbean Dream

Moule-a-Chique, P.O.Box 288, Vieux Fort, Saint Lucia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Villa Caribbean Dream er et vakkert gjestehus som ligger helt på sørspissen av St Lucia. Med praktfull utsikt over Det karibiske hav, er du invitert til å komme og nyte utsikten og en bit av Caribbean gjestfrihet!

Gjestehuset har blitt designet i en pen, men likevel tradisjonell, kreolsk stil med frodige tropiske hager. Moderne og romslig, det er en stor veranda, hvor du kan tilbringe dagen med å slappe og soling. De fire rommene er utstyrt med dobbeltsenger, takvifte, myggnett og garderober. To rom deler bad. Rainbow-Apartment og Creole House er uavhengige små 1-roms enheter med king size-seng, en kjøkkenkrok, eget bad, TV og radio.

På grunn av de gode vindforhold, har vi en fantastisk Club Mistral Station rett på stranden og bare en 7 min. Kjør avgårde. Stasjonen har det nyeste utstyret for vind- og kitesurfing.

Middag og frokost er tilgjengelig på gjestehuset for en ekstra kostnad. Vi er godt kjent for vår tysk / karibiske kjøkken !! Vi ser frem til å se deg.

Vi snakker engelsk og tysk

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost er ikke inkludert
  • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Villa Caribbean Dream Located at Moule-a-Chique, P.O.Box 288, Vieux Fort.
Villa Caribbean Dream
Saint Lucia
Vieux Fort Moule-a-Chique, P.O.Box 288
0% 2
13.7097851 -60.9442520
Villa Caribbean Dream
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Felles Bad