X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Villa Caribbean Dream

Moule-a-Chique, P.O.Box 288, Vieux Fort, Saint Lucia

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Villa Caribbean Dream er et vakkert gjestehus som ligger helt på sørspissen av St Lucia. Med praktfull utsikt over Det karibiske hav, er du invitert til å komme og nyte utsikten og et stykke Caribbean gjestfrihet!

Gjestehuset har blitt utformet i en pen, men likevel tradisjonell, kreolsk stil med frodige tropiske hager. Moderne og romslig, er det en stor veranda, hvor du kan tilbringe dagen med å slappe og soling. De fire rommene er utstyrt med dobbeltsenger, takvifte, myggnett og garderober. To rom deler bad. The Rainbow-Apartment og kreolsk Hus er uavhengige små ett-roms enheter med king size-seng, en kjøkkenkrok, eget bad, TV og radio.

På grunn av de gode vindforhold, har vi en fantastisk Club Mistral Station rett på stranden og bare 7 min. kjøretur unna. Stasjonen har det nyeste utstyret for vind-og kitesurfing.

Middag og frokost er tilgjengelig på guesthouse for en ekstra kostnad. Vi er kjent for vår tysk / karibiske kjøkken! Vi ser frem til å se deg.

Vi snakker engelsk og tysk

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Jeg har virkelig gledet mitt opphold på Villa. Jeg var en solo kvinnelige reisende, og Brigit var fantastisk. Hun får deg til og fra flyplassen og er svært imøtekommende for å presentere St. Lucia - alltid å ta meg til stranden og sentrum, samt dagsturer til Castries og Balenbouche plantasjen. Det var herlig. Jeg følte meg trygg og rommene var godt bevart og rimelig. Beliggenheten er litt upraktisk, men Brigit er fantastisk på å kjøre deg hvor du skal gå. Svært minnerik tur. Håper å være tilbake snart.
  Les mer
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Frokost er ikke inkludert
 • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Villa Caribbean Dream Located at Moule-a-Chique, P.O.Box 288, Vieux Fort.
Villa Caribbean Dream
Saint Lucia
Vieux Fort Moule-a-Chique, P.O.Box 288
0% 2
13.7097851 -60.9442520
Villa Caribbean Dream
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Felles Bad