X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Villa Diana B&B

S.S. 122 km. 5.4 ( n. 14 ), Agrigento, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Villa Diana Bed & Breakfast ligger i nærheten av Agrigento, i stillheten i naturen, omgitt av oliventrær og vingårder, og venter på deg til å gi vår velkomst i en raffinert atmosfære og varm gjestfrihet.

The B & B ligger bare ti minutter med bil fra Agrigento og Templi, fødeby av L. Pirandello, og bare 20 minutter fra Naro, en juvel av den sicilianske barokk stil. Det er også svært nær de solfylte Middelhavets strender.

Det er derfor Villa Diana er det ideelle valget for de som ønsker å kombinere en ferie i fullstendig slappe av med muligheten til å besøke de viktigste arkeologiske reiseruten og kunstneriske stedene i Agrigento.

Solcelle og sterke farger av siciliansk land gjennomsyrer veggene i våre soverom.
De er veldig store, lyse og komfortable, møblert, med stor vekt på funksjonalitet og eleganse, i en typisk siciliansk stil. Smijernssenger og dcors legge til sjarmen typisk for vår region.
Hvert rom har fått sin egen romslig bad internt i rom med dusj eller badekar, satellitt-TV, autonome air condition og oppvarming, mini kjøleskap, hårføner, privat terrasse med utsikt over vår vakre natur.
Villa Diana kan gjestene inntil 19 personer.
Villa Diana tilbyr muligheten av en kjent bruk også med trippel og firemannsrom.

Våre tjenester omfatter en rekke italiensk frokost og, på forespørsel, eierne tilbyr muligheten til å smake på typiske produkter (for eksempel brød "cunzatu" med olivenolje) og deilige søtsaker som tilhører den berømte sicilianske tradisjonen.

Hver morgen frokostrommet tilbyr en rikholdig buffet. Melk, kaffe og te er ventet ved bordet i samsvar med de italienske vaner.

I løpet av sommeren frokost serveres i vår store utendørs terrasse, delvis dekket, omgitt av de søte åsene i den sicilianske landskapet.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Brettspill
  • Frokost inkludert
  • Barnesenger er tilgjengelig
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers
  • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Villa Diana B&B Located at S.S. 122 km. 5.4 ( n. 14 ), , Agrigento.
Villa Diana B&B
Italy
Agrigento 92100 S.S. 122 km. 5.4 ( n. 14 )
0% 3
37.3209344 13.6251711
Villa Diana B&B
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc