X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Villa Rosa Guesthouse

Karterados village, Santorini, Hellas

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Villa Rosa ligger i en stille rolig avslappende område i Karterados landsby bare 20 min gange fra den viktigste byen Fira og 10 min kjøring til nærmeste strand. Vår plass er en liten familie pensjonat drevet av en engelsk dame.

Vi har 10 rom, alle med på dress bad, kjøleskap, kaffe og te fasiliteter. Noen av rommene er utstyrt med A / C, TV og balkonger. Det er terrasse utenfor med bord og stoler og et felles kjøkken hvis noen kroppen ønsker å lage mat.

Du finner bare to minutters gange fra vårt sted, restauranter, internettkafé, motor sykkelutleie, bilutleie, super marked, vaskeri, bakeri og lokal buss til alle reisemål på øya.

Vi kan hjelpe deg med å bestille turer til vulkanen og også bussturer rundt på øya. Hvis du ønsker transport gi for deg fra havnen eller flyplassen det vil være en ekstra kostnad bare kontakte oss via e-post eller telefon og vi kan organisere ordninger eller bare ta lokalbuss til Fira og les bruksanvisningen hvis du har noen problemer vennligst ring oss.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost er ikke inkludert
  • Kabel TV
  • Kjøkken
  • Vaskeritjenester
  • Te / Kaffe fasiliteter


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Villa Rosa Guesthouse Located at Karterados village, , Santorini.
Villa Rosa Guesthouse
Greece
Santorini 84700 Karterados village
0% 27
36.4091259 25.4457092
Villa Rosa Guesthouse
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Felles Bad     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad