X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Village Camping Campogaio Santafortunata

Via Capo, 39, Sorrento, Italia

81%Rangering

 • 85%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 77%Sted
 • 81%Personale
 • 82%Atmosphere
 • 82%Renslighet
 • 77%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Village Camping Santafortunata Campogaio ligger på et sted av tidløs skjønnhet, nedsenket i middelhavsvegetasjon av oliven, sitroner, og eiketrær hundre år gamle, med et nydelig sted med utsikt over Napolibukten, den umiskjennelige silhuetten av Vesuv, og den nærliggende byen av Sorrento.
Ligger i et rolig boligområde i Sorrento gode forbindelser med offentlig transport til alle regionens berømte attraksjonene, er Village Santafortunata det perfekte valget for kresne reisende som søker hav, kunst, slappe av og helse.
Anlegget er designet for kunder som har et moderne og dynamisk livsstil, som elsker å tilbringe ferien i kontakt med naturen uten å gi opp sine fasiliteter. Plasseringen av anlegget, i hjertet av Sorrentinahalvøya tilbyr muligheten til å oppdage alle underverkene i Sorrento med sin naturlige, historiske, arkitektoniske og kulturelle arv. Med sine greenfield områder, sine tradisjoner og gastronomi ha hyggelige båtturer langs kysten eller fantastiske utflukter.
Villaggio Santafortunata benytter deg av et utendørs svømmebasseng, utstyrt i en moderne måte med parasoller og solsenger, og utstyrt med en kiosk. Anlegget har direkte tilgang til den private steinstrand utstyrt med solsenger og parasoller som du kan leie, toalett, dusj og bar.
I august et team av profesjonelle flerspråklige playworkers fra hele Italia vil gjerne legge til glede av oppholdet av både voksne og barn ved en daglig og nattlig underholdning program, ordnet etter aldersgrupper.
I tillegg er barn utstyrt med en stor lekeplass og med en ganske dyr gården.
Anlegget er også utstyrt med et indre marked, hvor du kan kjøpe noen produkter som gjør nyte oppholdet og med et vaskeri-tørketrommel tjeneste.
Sug opp Sorrento sublime sommersolen over et glass avkjølt limoncello, fange den allestedsnærværende mellow duft av sitronlunder på den varme brisen fra Middelhavet, eller smake på vår restaurant inspirert til regional mat mot en fantastisk panorama bakteppe.
Hvis du leter etter kultur og eventyr, besøke de historiske ruinene av det gamle Pompei, i stedet, hvis du leter etter romantikk ta en kort båttur direkte fra stranden vår til den fantastisk vakre øya Capri, eller utforsk de forlokkende hotspots av Positano, Amalfi og Ravello på den nydelige Amalfikysten, med sin strålende kobling av grov sjø klipper og levende asurblått vann.
Landsbyen samarbeider også med en godt utstyrt og profesjonelt dykkesenter som tilbyr muligheten til å oppdage den beskyttede havnen i Punta Campanella og våre fantastiske buktene på kysten med kurs og dykking for alle aldre.

Det er mulig å velge boligen som passer best til dine behov, blant de mange mulighetene: feriestedet tilbyr Mobile Homes, Bungalow, Grønne hytter, telt hytter, telt eller sovesal.
Alle boenhetene har en gratis parkeringsplass for en bil.

Bungalower av 2, 3, 4, 5 eller 6 personer bestående av et vakkert trehus med kjøkkenkrok, kjøleskap, gryter, panner og bad med toalett og dusj. Sengetøy og håndklær er inkludert og skiftes ukentlig. Elektrisk oppvarming inkludert, stor terrasse med bord og stoler hvor du kan spise med utsikt over Bay of Sorrento.

Mobile Homes av to, tre eller fire personer bestående av en ganske prefabrikkert i tre på ca 15 kvm med kjøkkenkrok, kjøleskap, gryter, panner og bad med toalett og dusj. Sengetøy og håndklær er inkludert og skiftes ukentlig. Elektrisk oppvarming inkludert, stor terrasse med bord og stoler hvor du kan spise med utsikt over Bay of Sorrento.

Grønne Hytter består av en prefabrikert mini-hytte med eller uten bad, med ett, to eller tre senger inne, sengetøy og dekker. Håndklær kan leies på forespørsel fra Campingplass Resepsjon
Denne løsningen er perfekt for unge backpackere som har et begrenset budsjett. Vi tilbyr dem et nytt konsept for vandrerhjem, midt i det grønne til gode priser, men med mulighet til å benytte seg av våre tjenester.

Telt Hytter: konstruert av jern med vegger i PVC på ca 7 kvm, som består av senger og skap, uten eget bad eller kjøkken. Felles bad og dusj er tilgjengelig, samt et eget kjøkken-boksen, som har åtte kokeplater og kjøleskap. Håndklær, gryter og panner og sengetøy kan leies fra campingplassen resepsjonen.

Titalls: måler 2,20 x 20,40 meter, komplett med to komfortable senger, puter, deksler og sengetøy. Videre er teltet også lukket av en hengelås. Håndklær kan leies fra campingplassen resepsjonen. Felles bad og dusj er tilgjengelig, samt et eget kjøkken-boksen, som har åtte kokeplater og kjøleskap.

Sovesal med innendørs bad og senger utstyrt med komfortable puter, sengetøy og tepper for de som ønsker å spare så mye som mulig uten å ofre komfort og tjenester. Håndklær kan leies fra campingplassen resepsjonen.

Camping:
Panorama plasser med en fantastisk utsikt over Napolibukten og Vesuv, nedsenket i middelhavsvegetasjon av oliven, sitroner, og eiketrær hundre år gamle, noe som garanterer en ferie tett på naturen. . Nesten alle plasser er egnet for bobiler og campingvogner opp til 7 tonn i lengden.
Stor inngang som gir enkel tilgang til leirplassen vår. Vi er den eneste campingplassen på Sorrentine halvøya og Amalfikysten som kan romme store campingvogner og bobiler, med mulighet til å bruke og takster, slippes den kjemiske WC og re-fill drikkevann.
Campingplassen har lukkede camping områder av ulike typer og størrelser, med europeiske stikkontakter (6A-1400W), gratis varme dusjer og bassenger for å vaske klær og retter.

Den Camping Village Santafortunata tilbyr deg følgende tjenester:
Private Beach
Beach Bar
Svømmebasseng med fasiliteter
Frokost er inkludert
Restaurant
Bar
Minimarked-sigaretter
Resepsjon 24 timer
Bussbilletter
Cash punkt 300 meter
Safer i resepsjonen
Ground Tennis
Volley Ball
Fotballbane
Takster
WiFi (ikke gratis)
Gåturer
Båtturer
Car Park
Vaskekjeller
Tørketrommel
Lekeplass
Disco og underholdning i august
Animal farm
Hårføner
Info punkt
Hot dusjer 24h
Ingen portforbud
Kanoutleie
Bestill utveksling

Sjekk starter kl 03:00-12:00
Sjekk ut ved 08:00-10:30

Viktig!

Avbestilling:

Avbestillinger må gjøres kun via e-post minst 24 timer før ankomstdagen. Dersom tilstrekkelig varsel ikke er mottatt, vil vi dessverre nødt til å belaste kortet ditt. Beløpet belastes vil være din første overnatting.
Telefon avbestillinger aksepteres ikke
- For betaling ved ankomst, har vi ikke godta kredittkort

Booking betingelser:

- Våre vandrerhjem vil akseptere gjester ankommer fra 10:00 og sjekke etter 15.00am.
- Ved ankomst på vandrerhjemmet, må du betale hele saldoen på grunn i kontanter.
- Endringer eller endringer reservasjonen din kan ikke gjøres på din innsjekking
- En gyldig ID (EU-land) eller et gyldig pass kreves ved innsjekking

Vær oppmerksom på

Byskatt (1 EUR per person per natt) ikke inkludert, har det som skal betales kontant til hotellet direkte på ankomst ..

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Vi elsket beliggenheten og utsikten fra hytta. Men vi følte ansatte var åpenbart sliten og over folk etter en lang sommerperioden, og dette gjenspeiles i deres holdning. Våre hytta var rene og komfortable, men for prisen vi følte små ting som å ha vaskemiddel, skurebørste og kjøkkenklut viktige elementer når du bor i en av enhetene med kjøkken. Oppmerksomhet på detaljer manglet.
  Les mer
   Anonym, New Zealand, Par, 41+
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • 24-Timers Sikkerhet
 • Flyplasstransport
 • Bar
 • BBQ
 • Bookutveksling
 • Frokost inkludert
 • Café
 • Kortyelefoner
 • Fellesrom
 • Faksservice
 • Gratis Bykart
 • Spillrom
 • Warme Douches
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Tilgjengelige måltider
 • Mini-Supermarked
 • Utendørs svømmebasseng
 • Parkering
 • Biljardbord
 • Restaurant
 • Svømmebasseng
 • Håndklær er ikke inkludert


Betingelser

 • Barnevennelig


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Village Camping Campogaio Santafortunata Located at Via Capo, 39, , Sorrento.
Village Camping Campogaio Santafortunata
Italy
Sorrento Napoli Sorrento 80067 Via Capo, 39
81% 688
40.6273812 14.3573310
Village Camping Campogaio Santafortunata
    Ledige rom     Grunnleggende 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     3 seng Privat Felles Bad     6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad     Grunnleggende Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc