X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Wellness Hotel

Szentharomsag sq. 4, Kalocsa, Ungarn

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Den karakteristiske, unike barokk plassering ensnares alt, og har en rekke fritidstilbud. Wellness Hotel barokke bygningen ligger i hjertet av byen Kalocsa, naboErkeBispeGården og Münster.
Velværeavdelingen tok sin nåværende form i 2005, som omfatter en morsom basseng, en 6-plass jacuzzi, Hydroxeur badekar, damp hytte, badstue og plaskebasseng. I gym, kan forskjellige trening maskiner brukes. Vi har både mannlige og kvinnelige massører, som kan hjelpe lindre muskel og leddsmerter, blir sliten, og gir en generell følelse av velvære.
Mange trening maskiner er utstyrt med cardio overvåkningsverktøy, slik at du kan regulere arbeidsmengden. Hotellet kan tilby ordninger og hybel for programmer, mottakelser, bryllup, møter, grill parter. For de som er interessert i de lokale severdighetene, kan vi arrangere sightseeing i byen, riding programmer, eller en dag i nærheten (unikt i hele Europa) vinkjeller landsby, Hajs. For de som lengter etter aktiv avslapping, det også er rikelig med muligheter i området. Wellness Hotel Kalocsa venter på deg med høye standarder tjenester og imøtekommende personell. Restauranten er egnet til å organisere ulike private eller formelle programmer (f.eks: konferanse, bryllup-party, garden-party) I vår restaurant kan du velge ungarsk eller internasjonale retter, og vegetariske retter også. Hotellet har 29 rom, majoriteten av disse er med to senger, men vi har også en bryllupssuite og leilighet. Badene har badekar, hjørnebadekar eller dusj boder. Gjestene kan plukke røykere eller ikke-røykere på vilje. Vi er forberedt på å huse kjæledyret. Alle rommene er utstyrt med LCD-TV, og minibar, og flertallet av dem kan være utstyrt med en ekstra seng, bør det være nødvendig.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, kan det hende vi må kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på vår e-post innen to virkedager din bestilling kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Trening
  • Minibar
  • Parkering
  • Restaurant
  • Svømmebasseng


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Wellness Hotel Located at Szentharomsag sq. 4, , Kalocsa.
Wellness Hotel
Hungary
Kalocsa 6300 Szentharomsag sq. 4
0% 0
46.5309081 18.9745044
Wellness Hotel
    Ledige rom     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc