X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Wesselenyi Hotel - Gyor

Wesselenyi u. 3, Gyor, Ungarn

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Vaskeri og renseritjenester samt en bil og en sykkel utleie er gitt for din bekvemmelighet og en pick-up service fra flyplassene i GyrPr, Budapest eller Wien tilbys mot en ekstra kostnad. Etter en dag med forretninger malm sightseeing i Gyr kan du unne deg en massasje eller et besøk i badstuen eller boblebadet i 4. etasje. Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet uten ekstra kostnader.

Rommene er utstyrt med en privat bathoom, en mini-bar, telefon og TV. Eiendommen ivaretar behovene til både eget firma og fritidsreisende.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Vaskeritjenester
  • Minibar
  • Parkering


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Wesselenyi Hotel - Gyor Located at Wesselenyi u. 3, , Gyor.
Wesselenyi Hotel - Gyor
Hungary
Gyor Wesselenyi u. 3
0% 2
47.6797495 17.6384854
Wesselenyi Hotel - Gyor
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc