X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Why Not? Tbilisi - Legend Hostel

Tabukashvili Street 15 Tbilisi, Tbilisi, Georgia

kart og veibeskrivelser


83%Rangering

  • 89%Verdi for pengene
  • 81%Sikkerhet
  • 89%Sted
  • 89%Personale
  • 88%Atmosphere
  • 74%Renslighet
  • 74%Fasiliteter

Oversatt av Google Det er veldig lett å finne, men vi gir deg så mange detaljer som vi kan for å gjøre det enda enklere!

SJEKK UT kartet i bildet delen

Vi er rett utenfor Rustaveli Avenue, ved 9 april Park, i nærheten av Tbilisi Marriott hotel.
15/4 TABUKASHVILI STREET TBILISI

Når du er på Rustaveli avenue (vi er nærmere Tavisuplebis Moedani Metro), tvers over gaten fra parlamentet (bruk undergangen å krysse) det er en kirke, og den 9 april Park. Rett forbi parken (gange unna Frihetsplassen med den gylne collumn), vil du se Tbilisi Marriott på hjørnet. Ta til høyre, gå ned gaten og i første kryss, vil du komme til Tabukashvili gaten. Ta til venstre, og på høyre side vil du se vår hostel i nummer 15, i den lille smuget.

Fra flyplassen:

BUS
I løpet av dagen fra 7 am til 23:00 er det en direkte buss, nummer 37 (for å ta det du trenger 50 Tetri halvparten av en Lari du kan endre liten sum penger til lokal valuta på flyplassen), når du vil krysse elva ta hensyn til torget med stor kolonne med golden fyr på en hest (Tavisupebis Moedani Freedom Square), du er nesten her! Bare ett stopp etter kolonnen over gaten fra Stortinget, og det er din bussholdeplass (på Rustaveli avenue). Etter å ha forlatt bussen holder på å gå i samme retning (parlamentet til venstre, kirken på høyre) til den første gaten går rett (50 meter) ta det (på hjørnet ser du Tbilisi Marriott Hotel) og gå ned av dette gate til første kryss (du vil se kafé med merkelig form av røde tårn) gå til venstre og etter 30 meter ta til høyre på venstre side vil du se vår hostel ta porten, og trappen, ringe en bjelle og vente for varm velkomst!

Med taxi:

Hvis du ikke er så heldig, og landing i Georgia når bussen ikke er i drift må du ta en taxi gi oss beskjed og vi kan ordne det for deg uansett bør det koste ikke mer enn 30 Lari

Fra togstasjonen:

Det er én mer mulighet å ta toget fra flyplassen til sentralbanestasjonen (også 50 Tetri) den starter fra flyplassen på: 06:10, 08:30, 13:50, 18:05 og det tar 30 minutter men vi ligger i gamlebyen, så du må ta metroen til Freedom Square (Tavisuplebis Moedani) 3 stopp fra sentralstasjonen. Deretter følger th einstructions som ovenfor.