X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Windroad Guesthouse

1F, 66-12, Changgyeonggung-ro 27-gil, Jongno-gu, Seoul, Sør-Korea

71%Rangering

 • 72%Verdi for pengene
 • 76%Sikkerhet
 • 92%Sted
 • 76%Personale
 • 60%Atmosphere
 • 60%Renslighet
 • 64%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
--INTRODUCTION--

Kom og bli med oss! Vi har den beste beliggenheten, beste atmosfæren, de mest vennlige staber, mange typer gratis tjenester og den mest billigste pris !!!!!

Nær Dahangno, er Windroad Guesthouse bare ligger bare ett kvartal fra hovedporten til Sungkyunkwan University.

På grunn av vår beliggenhet som ligger i et populært sted for Seoul byen, kan du enkelt gå til mange forskjellige berømte tur flekker og nyte ulike typer funksjoner i Korea. Marronier Park, som er berømt for sine musikalske prestasjoner ligger i nærheten her. Og Changkyeongkong Palace ligger bare 5 minutter fra her. Også du kan lett gå til Dongdaemun og Myeongdong, som regnes som den motesenter i Korea, pluss Namdaemun, der er en representant tradisjonelle markedet i Korea. Alle av dem er i T-banelinje No.4 som bare er koblet til samme linje med oss. Dongdaemun tar bare ett T-banestasjon fra gjestehuset vårt, tre stasjoner til Myeongdong og fire stasjoner til Namdaemun. Videre er Insadong også et godt valg for deg å oppleve koreansk tradisjonell kultur. Du kan enkelt komme dit ved å ta buss. Og kan dere også være interessert i å ta et besøk til Chenggye River fra å gå til Dondaemun.

Forskjellig fra andre gjestehus, er det en liten hage med tre stoler og en sofa foran lobbyen vår, og gjester fra hele verden kan alltid møtes og nyte interaksjoner med hverandre her. Det er en helt spesiell sjanse hvis du ønsker å gjøre utenlandske venner og dele dine ideer. Vi ønsker å skape et miljø som gjør at du føler deg akkurat som hjemme.

Her vi eier mange typer rom, inkludert dobbeltrom, enkeltrom, delte-rom for tre eller fire personer, i-dorm rom og ut-dorm rom. Hver stort rom deler ett bad hver. Du er i stand til å bruke vår offentlige kjøkken og lagre din mat eller drikke i kjøleskapet vårt. Datamaskiner, trådløst internett, TV, DVD-spiller skap og vaskerom er tilgjengelig her.

Mr. Park, eieren av gjestehuset, har reist over hele verden. Hans kone, Qiong, er fra Kina. De er interessert i orientalsk filosofi og har studert det i lang tid. De kunne absolutt dele sine erfaringer med det, og også gi deg mye mer informasjon om meditasjon. Vi kan også vise deg veien for meditasjon i et buddhistisk tempel. Det vil være en engelsk munk eller nonne som fører deg til templet ved 13:00 hver søndag, og du vil ha en spesiell opplevelse av orientalsk Zan meditasjon. Videre er vi tilgjengelig for å gjøre reservasjoner av pakkereisen av DMZ eller Pammunjeon for deg.

* FASILITETER *
Trådløst internett, datamaskiner, TV, DVD-spiller, offentlig kjøkken med panner og gryter, mikrobølgeovn, kjeler, pop-up brødrister, offentlig kjøleskap, DIY vaskerom, håndklær, hårføner og skap.

* GRATIS TJENESTER *
1.Free datamaskiner og trådløst internett
2.Free plukke opp fra foran porten til Sungkyunkwan universitet
3.Free plukke opp for DMZ tour
4.Free informasjon for reiser i Seoul

* SPESIELLE SERVICE *
Zan Meditasjon i buddhistisk tempel ledende med engelsk nonne eller munk ved 13:00 hver søndag med gratis lunsj ved 12 klokke.

Hvis du ønsker å bo her lenger tid, tilbyr vi 20% rabatt for å bo over 15 netter, og 30% rabatt i over 30 netter i lavsesong.

Kom og bo hos oss og har en spesiell tur i Korea her!

--DIRECTION TIL her--

* BY flybussen til Guesthouse *
Etter at du ankommer på Incheon Airport, kan flybussen være en av veien for å komme til gjestehuset vårt. Det vil koste deg 10,000W og vil ta ca 60-80 minutter å komme til bestemmelsesstedet. Flybussen går hvert 25-30 minutter og begynner fra AM 05:45 til PM 10.30. Ta flybussen 6011 og gå av på Sungkyunkwan Universitetet Stop. Du vil se en dunking Donuts (den travle gaten). gå mot Dunking Dounuts, gå rett på den lille gaten ('dunking Donuts' på venstre side, og 'Daiso' til høyre). Gå på venstre side av veien til du ser en offentlig telefonkiosk og det er en EDIYA kafé og en New York hot dog butikk. Ikke gå forbi foran porten til Sungkyunkwan University. Ta til venstre ved EDIYA CAFE, og du vil se en CU MART. Du kan se tegn på Windroad & Flower over gaten.

* Ved metro til gjestehuset *
Ta Airport Railroad linje til Seoul stasjon, og deretter ta subway No.4 til Hyehwa stasjon. gå av på Hyehwa Station (exit gate NO0,4), kjør rett fram på veien som flere kosmetiske butikkene ligger som Nature republikk og ETUDE HUS, gå ca 5 minutter, kommer du til 7th Heaven kaffe, over lyskrysset og fortsett rett på den lille gaten (' dunking Donuts 'på venstre side, og' Daiso 'til høyre), Gå på venstre side av veien til du ser en offentlig telefonkiosk og det er en EDIYA kafé og en New York hot dog butikk. Ikke gå forbi foran porten til Sungkyunkwan University. Ta til venstre ved EDIYA CAFE, og du vil se en CU MART. Du kan se tegn på Windroad & Flower over gaten.

* Med taxi til Guesthouse *
Fortell taxisjåføren 'Ta meg til Sungkyunkwandae Jeongmun' eller vise notatet '성균관대 학교 정문 으로 가 주세요 "som betyr" Vennligst gå til hovedporten til Sungkyunkwan Universitetet' Etter ankomst foran porten, spør taxisjåføren å ringe oss (6407-2012 / 6407-2013), og vi vil plukke deg opp!

--HOTEL CONDITIONS--
1. Vi godtar bare koreansk kontanter, ingen kredittkort eller annen valuta.
2. Kontor time: 9am til 12 AM (Fortell oss om du kan komme hit senere så vi vil vente på deg)
3. Grunn Fasiliteter: Felles stue, spisestue, liten pen hage, ett bad i hver store rom
4. Gratis trådløst Internett
5. 20% rabatt for å bo over 15 netter, og 30% rabatt i over 30 netter i lavsesong.

--LOCATED NEAR--
Sungkyunkwan Universitetet ----- Den eldste universitet i Korea
Daehangno, ----- Marronier Park Berømt for musikaler
Changkyeonggong
Dongdaemun ----- Berømt for engrosmarkedet av klær, bukser og sko
(15-20 minutter med gange, 1 stopp med metro)
Cheonggye River ----- Famous kunstig elv rundt Seoul by
Myeongdong / Seoul Tower ----- Berømt for kosmetikk og mote stuffs
(Kun fire stopp med å ta T-banen)
Namdamun ----- koreanske tradisjonelle markedet med mat og klær
(Kun 5 stopp ved å ta T-banen)
Insadong / Jeongmyo ----- Famous av koreanske tradisjonelle suvenirer
(4 stopp med å ta buss)
Samcheongdong / Bukchon Hanok Village ----- Samlet for spesiell kafé med tradisjonelle koreanske hus
Cheongwadae ---- Presidenten huset
Gwanghwamun / Gyeongbukgong ----- Den største palass ligger i Seoul by

Og det tar bare 5 stopp herfra kommer til Seoul Station. Du kan enkelt gå til noen steder rundt Korea.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Sykkelparkering
 • Frokost inkludert
 • Fellesrom
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Haardrogers te Huur
 • Jobbannonser
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Møterom
 • Utendørs terrasse
 • Tur/reiseskranke


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Windroad Guesthouse Located at 1F, 66-12, Changgyeonggung-ro 27-gil, Jongno-gu, Seoul.
Windroad Guesthouse
South Korea
Seoul 110-812 1F, 66-12, Changgyeonggung-ro 27-gil, Jongno-gu
71% 159
37.5840718 126.9970017
Windroad Guesthouse
    Ledige rom     Grunnleggende 6 seng Blandet Sovesal     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Grunnleggende 3 seng Privat Felles Bad     Grunnleggende 4 seng Privat Felles Bad