X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Windsor Hotel

19 Alfi Bey, Kairo, Egypt

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotellet ligger i hjertet av Kairos shopping, forretnings-og teater distrikter, ligger hotellet innen gangavstand fra noen av byens mest kjente attraksjoner. Den egyptiske museet, Opera Square, Khan Khalili Bazaar, Abdine Palace, Nilen og hoved Rail måte stasjon ligger bare noen skritt unna, og Kairo Metro (undergrunnsbane) er lett tilgjengelig for poeng videre langveisfra.

The Windsor Hotel er en oase av ro midt i travelheten i sentrum av Kairo. Windsor er også en ærverdig Kairo institusjon og har en rik historie og varm gjestfrihet.

Bygget på begynnelsen av århundret som bad av den egyptiske kongefamilien, Windsor virket i mange år som en kolonial britiske offiserer klubb før han ble kjøpt av en sveitsisk hotelleieren som vedlegg til den legendariske Shepherds Hotel og omgjort til 'Hotel Windsor -Maison Suisse. ' I dag, den Windsor gjesterom beholde en atmosfære av falmet storhet og hotellets berømte Barrel Bar er fortsatt en populær Kairo rendezvous.

Flere nylig, har hotellet blitt omtalt i en rekke egyptiske og Hollywood-filmer.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Windsor Hotel Located at 19 Alfi Bey, , Cairo.
Windsor Hotel
Egypt
Cairo 19 Alfi Bey
0% 8
30.0535360 31.2456000
Windsor Hotel
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Felles Bad     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc