X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Yannis Apartments

Ko 1 - Naxou street, Amoudara, Heraklion, Kreta, Hellas

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ligger i velholdte hager og 50 meter fra sandstranden i Amoudara. Den nærmeste minimarked og tavernaer er en 3 minutters spasertur fra Yannis Apartments. Gjestene på Yannis er velkommen til å bruke utendørs basseng og fasiliteter på Albatros leiligheter, som er mer eller mindre ved siden av.

Leilighetene har åpen planløsning området, dusj, wc, air-condition, safe, balkong eller terrasse med innlandet og havutsikt (ekstra seng er en sementbasert sovesofa som passer for et barn).

Feriestedet Amoudara ligger langs nordkysten, ca 7 km fra hovedstaden på Kreta, Heraklion. Anlegget har en lang sandstrand, travle tavernaer, barer, diskoteker og utallige butikker. Denne livlige feriestedet ligger i en praktisk beliggenhet for å nyte de fascinerende turistattraksjonene i nærheten Heraklion og det arkeologiske funnstedet Knossos.
En ideell base for de som ønsker å utforske Kretas fantastiske natur med et mangfold av landskap som spenner fra vakre strender til skjulte viker, frodige sletter å tørre kløfter, grønne vidder og snødekte fjell

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Komfyr
  • Kjøleskap
  • Bestikk


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Yannis Apartments Located at Ko 1 - Naxou street, Amoudara, Heraklion, Crete.
Yannis Apartments
Greece
Crete 71414 Ko 1 - Naxou street, Amoudara, Heraklion
0% 11
35.3373937 25.0711011
Yannis Apartments
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc