X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Yannis Apartments

Ko 1 - Naxou street, Amoudara, Heraklion, Kreta, Hellas

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ligger i velholdte hager og 50 meter fra sandstranden i Amoudara. Den nærmeste minimarked og tavernaer er en 3 minutters spasertur fra Yannis Apartments. Gjestene på Yannis er velkommen til å bruke utendørs basseng og fasiliteter på Albatros leilighetene, som er mer eller mindre naboen.

Studioene og leilighetene har åpen kjøkkenkrok, dusj, wc, air-condition, safe, balkong eller terrasse med innlandet og havutsikt (ekstra seng er en sementbasert sovesofa som passer for et barn).

Feriestedet Amoudara ligger langs nordkysten, ca 7 km fra hovedstaden på Kreta, Heraklion. Anlegget har en lang sandstrand, travle tavernaer, barer, diskoteker og utallige butikker. Dette livlig feriested er i et passende sted å nyte den fascinerende turistattraksjoner i nærheten Heraklion og det arkeologiske funnstedet Knossos.
En ideell base for de som ønsker å utforske Kretas fantastisk natur med et mangfold av landskap som spenner fra vakre strender til skjulte viker, frodige sletter til tørre juv, grønne vidder og snødekte fjell

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Komfyr
  • Kjøleskap
  • Bestikk


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Yannis Apartments Located at Ko 1 - Naxou street, Amoudara, Heraklion, Crete.
Yannis Apartments
Greece
Crete 71414 Ko 1 - Naxou street, Amoudara, Heraklion
0% 11
35.3373937 25.0711011
Yannis Apartments
    Ledige rom     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc