Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yellowstone Self-Catering Lodging

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Sted

215 Hayden Street

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Sjekk inn sted: Yellowstone Pizza og Internet Cafe, 3 Yellowstone Avenue, West Yellowstone, MT 59758. Yellowstone Pizza er den siste bygningen du ser på venstre side før du går inn i parken. Det er en rød bygning, med et stort gult skilt utenfor, på hjørnet av Yellowstone Avenue og Boundary Street. Det er den første bygningen du ser på høyre side når du forlater parken. Sjekk inn på disken.

Veibeskrivelse til eiendommen fra Yellowstone Pizza: Når du er parkert utenfor Yellowstone Pizza på tre Yellowstone Avenue, med butikken på høyre side, kjøre ned (vest) Yellowstone Avenue til du kommer til Hayden Street på høyre side. Du vil merke gatene du passerer er i alfabetisk rekkefølge: Canyon, Dunraven, Electric, Faithful, Geysir, Hayden. Sving til høyre (nord) på Hayden. Kryss over Madison og Firehole, og den neste store veien er US Highway 20. Like før du kommer til US Highway 20 vil du se en stripe av leiligheter kjører bort til høyre (øst). Disse er leilighetene, men det er ofte lettere å få tilgang til dem ved å dreie til høyre (øst) på US Highway 20, og kjører bare forbi vår tømmerhytte på høyre side. Slå inn på parkeringsplassen rett etter (øst) av tømmerhytte og bære på bare forbi hytta og park. Leilighetene er nå foran deg, på høyre side.

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.

×