X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Your Apartment In Florence

Via della Vigna Nuova 9, Firenze, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Din Leilighet i Firenze er en gammel florentinsk bygning som ligger på via delle Terme på hjørnet med Piazza Santa Trinit midt i sentrum av byen.
Bygningen har blitt restaurert som et leilighetshotell med en diverse av gammel florentinsk stil og moderne komfortable leiligheter som, vaskemaskiner og fullt utstyrt kjøkken.

Vær oppmerksom på at kontoret for innsjekking er åpen mandag til fredag ​​10:00 til 17:00; hvis du ankommer etter dette tidspunktet, eller i løpet av uken slutten vennligst kontakt eiendommen etter bestilling for å organisere innsjekking.

Sjekk inn skyldes 14:00-17:00.

Kunder som er villige til å sjekke inn etter at kontoret time bør informere oss minst to virkedager før dato for innsjekking.

200 ekstra avgift vil bli brukt for sen innsjekking.

Sjekk ut 10:00

Sengetøy og håndklær er ikke inkludert i prisen. En ekstra avgift på 25 per person vil bli belastet på vakt ved ankomst. Denne tjenesten er ikke obligatorisk.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Your Apartment In Florence Located at Via della Vigna Nuova 9, , Florence.
Your Apartment In Florence
Italy
Florence Italy / 50123 Via della Vigna Nuova 9
0% 25
43.7714290 11.2511180
Your Apartment In Florence
    Ledige rom     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     8 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc