X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Zbra Hostel

Avenida General San Martin, 1212, Rio de Janeiro, Brasil

kart og veibeskrivelser


91%Rangering

  • 80%Verdi for pengene
  • 100%Sikkerhet
  • 100%Sted
  • 90%Personale
  • 80%Atmosphere
  • 100%Renslighet
  • 90%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra busstasjonen Rodoviária Novo Rio:
Til Leblon det er ca 30 minutter med taxi (R $ 40) eller om lag en time med buss (R $ 2,80). Du kan ta vanlig buss nummer 123 eller blå, 2017, med aircon (R $ 5,00). Fortell bussjåføren at du ønsker å gå av på Leblon stranden mellom Rita Ludolf og Visconde de Albuquerque gaten. Vårt hostell ligger bare ett kvartal fra stranden i Avenida General San Martin 1212, omtrent tre minutter gange fra bussholdeplassen.

Fra Antonio Carlos Jobim International Airport:
Du kan ta den blå bussen 2018 (R $ 7) og det er ca 50 minutter, eller ta en drosje (R $ 60), ca 20 minutter. Spør bussjåføren til å forlate deg på samme punkt over. Det er ingen mulighet til å ta T-banen.

Fra Santos Dumont Airport:
Du kan gå til Cinelandia t-banestasjon til zona sul retning. Du vil forlate på General Osorio stasjon og derfra vil du få metrostasjon buss linje og vil be bussjåføren til å forlate deg på Bartolomeu Mitre bussholdeplass. Z.Bra er ca 10 minutters gange. Med taxi (R $ 40) er det ca 30 minutter, og med buss er det ca 50 minutter.

Hvis du har en gruppe vi kan plukke deg opp. Send oss ​​en mail med dine flytider og vi vil fortelle deg prisen. Vår kontaktinformasjon er i reservasjonsbekreftelsen.