X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Zebra Hostel

viale Regina Margherita 9, Milano, Italia

kart og veibeskrivelser


67%Rangering

  • 65%Verdi for pengene
  • 73%Sikkerhet
  • 72%Sted
  • 69%Personale
  • 71%Atmosphere
  • 58%Renslighet
  • 62%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Linate Airport:
Ta buss linje 73 (Linate - San Babila) for € 1. Gå av på Piazza 5 Giornate (det er en obelisk i midten). Det starter Viale Regina Margherita. Nummer 9 ligger på høyre side.

Fra Malpensa flyplass:
Avslutt Malpensa flyplass, for det er to busser som får deg til Stazione Centrale. Velg den som etterlater tidligere eller enda bedre, en som gjør 3x2 avtale. Hver billett er ca € 7. Stopp på siste stopp. Bussen stopper før Stazione Centrale, men holder på å gå. Når du kommer til Stazione Centrale, ta metroen M3 (gul linje) går mot S.Donato og stoppe på Crocetta. Går ut fra metrostasjonen og se etter via Lamarmora (trikken går på at street, så det er lett å finne). Gå rett og i åtte minutters gange vil du komme til Viale Regina Margherita. Nummer 9 er 150m ned på venstre side.

Fra Orio al Serio (Bergamo) Airport:
Avslutt Bergamo flyplass, og ta bussen rett utenfor flyplassen. Hver billett er ca € 9. Stopp på siste stopp. Bussen stopper før Stazione Centrale, men holder på å gå. Når du kommer til Stazione Centrale, ta metroen M3 (gul linje) går mot S.Donato og stoppe på Crocetta. Går ut fra metrostasjonen og se etter via Lamarmora (trikken går på at street, så det er lett å finne). Gå rett og i åtte minutters gange vil du komme til Viale Regina Margherita. Nummer 9 er 150m ned på venstre side.

Fra den sentrale jernbanestasjonen:
Ta trikk 9 fra Piazza 4 Novembre og gå av på holdeplassen som heter 'Viale Monte Nero - via Bergamo'
ellers
Ta metro M3 (gul linje) går mot S.Donato og stoppe på Crocetta. Forlate T-banestasjonen og se etter via Lamarmora (trikken går på at street, så det er lett å finne). Gå rett og i åtte minutters gange vil du komme til Viale Regina Margherita. Nummer 9 er 150m ned på venstre side.

Med bil:
Følg Linate flyplass på motorveien, så kjøre rett til Milano sentrum. Se etter Piazza 5 Giornate '; det begynner Viale Regina Margherita og vi er på nummer ni.