X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Zhuo Ma's Jiuzhaigou Home-Stay

Shang Si Zhai, Zhang Zha Town, Jiuzhaigou, Jiuzhaigou, Kina

83%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 90%Sikkerhet
 • 90%Sted
 • 88%Personale
 • 90%Atmosphere
 • 76%Renslighet
 • 68%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
** Zhuo Ma, Ke Zhu og Ama skal være borte til starten av mars. Hjemme-opphold vil være åpent som normalt og vil bli drevet av Zhuo Ma eldre bror og hans familie i løpet av denne tiden. Dette er første gang siden den hjemme-opphold startet 2009 som vår mor har tatt en lengre pause. **

Lonely Planet 2011 "Top Choice". Hjemmelaget frokost og middag er inkludert! Dette er den eneste autentiske tibetanske hjemme-opphold i hele Jiuzhaigou. Det er en av de svært få lokalt eide overnattingssteder i regionen.

****
Hva Lonely Planet, sier May 2011 Utgave:
En ekte tibetansk homestay, denne vakkert dekorerte tre hytte i en liten landsby ca 10 km oppover dalen fra hovedparken har tre enkle rom og en fantastisk imøtekommende familie. Den vakre Zhuo Ma snakker litt engelsk og er på hånden for å ønske utenlandske gjester. Hennes mor (Amma) er vertskap og kokker måltider sammen med Zhuo Ma bror Ke Zhu, en Lhasa-utdannet kokk som tilbereder maten på familiens restaurant, Abu Luzi. Det er et felles bad med dusj, og prisene inkluderer tre måltider om dagen.
Hvis rommene er fulle, Zhuo Ma naboer tilbyr spillover overnatting, selv uten en dusj.

****

Jeg, Zhuo Ma, kjøre hjem opphold med min Ama (mor) og meg selv og min bror, Ke Zhu, også kjøre den eneste autentisk tibetansk restaurant nær inngangen til Jiuzhaigou National Park kalt A Bu Lu Zi.

Vårt hjem ligger i den vakre Shang Si Zhai-dalen som ligger 15 km fra parken inngangen (gratis transport fra min eldre bror), hvor du vil se lokale tibetanere gå om deres daglige liv som gjeting yak og geiter, så vel som å gå på pilegrimsferder rundt vår hellige fjellet.

Ridning er også tilgjengelig fra noen av landsbyboerne.

Vi har 24 timer varmt vann og en vestlig toalett. Vår er en tradisjonell tibetansk hjem, slik at vi ikke har eget bad. Vi har ett bad i første etasje i vårt hjem, så vel som en ut-huset toalett. Vi gjør alt vi kan for å gjøre oppholdet ditt komfortabelt, men vær oppmerksom på at dette er en hjemme-opphold, ikke et hotell.

Du vil ha en ekte tibetanske erfaring her, og du vil lære om vår unike fjellkultur.

Vi tilbyr også matlagingskurs i vår restaurant. Ke Zhu trent i tibetansk matlaging for syv år i Lhasa og Beijing, og er også utdannet i Sichuan og kantonesisk mat - så det beste av tibetansk og kinesisk matlaging.

Prøv yak smør te og vårt hjem brygget tibetanske bygg vin.

Det finnes en rekke boliger i dalen at vi kan ta imot deg i dersom du har store tall men vennligst ikke at disse hjemmene har ikke en dusj eller vestlig toalett.

Vårt hjem har rom i første og andre etasje. De andre etasje er tilgjengelig via en bratt trapp saken og på grunn av det inntrufne er billigere. Overnatting inkluderer enkeltrom, dobbeltrom og tremannsrom.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen, Tashi Delek.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • DVD-er
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester
 • Lounge
 • Tilgjengelige måltider


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Zhuo Ma's Jiuzhaigou Home-Stay Located at Shang Si Zhai, Zhang Zha Town, Jiuzhaigou, Jiuzhaigou.
Zhuo Ma's Jiuzhaigou Home-Stay
China
Jiuzhaigou Sichuan Shang Si Zhai, Zhang Zha Town, Jiuzhaigou
83% 113
33.3095138 103.7898159
Zhuo Ma's Jiuzhaigou Home-Stay
    Ledige rom     Grunnleggende 3 seng Blandet Sovesal     Standard 3 seng Blandet Sovesal     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 3 seng Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad