X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Zhuo Ma's Jiuzhaigou Home-Stay

Shang Si Zhai, Zhang Zha Town, Jiuzhaigou, Jiuzhaigou, Kina

91%Rangering

 • 93%Verdi for pengene
 • 93%Sikkerhet
 • 87%Sted
 • 98%Personale
 • 99%Atmosphere
 • 88%Renslighet
 • 82%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Lonely Planet 2011 'Top Choice ". Hjemmelaget frokost og middag er inkludert! Dette er den eneste ekte tibetanske hjemme-opphold i hele Jiuzhaigou. Det er en av de svært få lokalt eide overnattingssteder i regionen.

****
Hva Lonely Planet, mai 2011 Edition sier:
En ekte tibetansk homestay, dette vakkert dekorerte tre hytte i en liten landsby ca 10 km opp dalen fra den viktigste parken har tre enkle rom og en fantastisk imøtekommende familie. Den vakre Zhuo Ma snakker litt engelsk og er på hånden for å ønske utenlandske gjester. Moren (Amma) er vert og kokker måltider sammen med Zhuo Ma bror Ke Zhu, en Lhasa-utdannet kokk som tilbereder maten på familiens restaurant, Abu Luzi. Det er et felles bad med dusj, og prisene inkluderer tre måltider om dagen.
Hvis rommene er full, Zhuo Ma naboer tilby smitte overnatting, selv uten en dusj.

****

Jeg, Zhuo Ma, kjøre hjem opphold med min Ama (mor) og mine brødre. Vi driver også den eneste ekte tibetanske restaurant i nærheten av inngangen av Jiuzhaigou National Park kalt A Bu Lu Zi. Vi deler vår tid mellom hjemme-opphold og restaurant og mellom oss, vil vi sørge for at du har et flott opphold!

Vårt hjem ligger i den vakre Shang Si Zhai dalen som ligger 15 km fra inngangen til parken (gratis transport) hvor du vil se lokale tibetanere gå om deres daglige liv som gjeting yak og geiter samt å gå på pilegrimsreiser rundt vår hellige fjellet.

Ridning er også tilgjengelig fra noen av landsbyboerne.

Vi har 24 timer varmt vann og vestlige toalett. Vår er en tradisjonell tibetansk hjem, slik at vi ikke har eget bad. Vi har ett bad i første etasje i vårt hjem, så vel som en ut-huset toalett. Vi gjør alt vi kan for å gjøre ditt opphold komfortabelt, men vær oppmerksom på at dette er en hjemme-opphold i en vakker, tradisjonell tibetansk dalen, ikke et hotell.

Du vil ha en ekte tibetanske erfaring her, og du vil lære om vår unike fjellkultur.

Vi tilbyr også matlagingskurs i vår restaurant. Ke Zhu opplært i tibetansk matlaging i 7 år i Lhasa og Beijing, og er også utdannet i Sichuan og kantonesisk mat - så det beste av tibetansk og kinesisk matlaging.

Prøv yak smør te og våre hjem brygget tibetanske bygg vin.

Det finnes en rekke boliger i dalen at vi kan ta imot deg hvis du har store tall, men vær så snill ikke at disse husene ikke har en dusj eller vestlig toalett.

Vårt hjem har rom i 1. og 2. etasje og badet er i første etasje. 2nd floor rommene er tilgjengelig via en bratt trapp sak og på grunn av det inntrufne er billigere. Overnatting inkluderer enkeltrom, dobbeltrom og tremannsrom.

Vi ser frem til å ønske deg, Tashi Delek.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • DVD-er
 • Vaskeritjenester
 • Tilgjengelige måltider


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Zhuo Ma's Jiuzhaigou Home-Stay Located at Shang Si Zhai, Zhang Zha Town, Jiuzhaigou, Jiuzhaigou.
Zhuo Ma's Jiuzhaigou Home-Stay
China
Jiuzhaigou Sichuan Shang Si Zhai, Zhang Zha Town, Jiuzhaigou
91% 143
33.3095138 103.7898159
Zhuo Ma's Jiuzhaigou Home-Stay
    Ledige rom     Standard 3 seng Blandet Sovesal     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 3 seng Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Grunnleggende 3 seng Blandet Sovesal