X

Oppsummering av Vilkår og Betingelser for Bestilling

Dette er de vilkår og betingelser som styrer alle bestillinger som er gjort på denne nettsiden. Alle referanser til "vi", "oss" eller "våre" i disse vilkårene refererer til operatøren av dette nettstedet, som i siste instans eies av Hostelworld.com Ltd


Våre Vilkår, Betingelser og Merknader.

Din bruk av dette nettstedet og enhver bestilling gjort via dette nettstedet er underlagt disse vilkårene ("Vilkårene"). Du samtykker i å bruke dette nettstedet i samsvar med og underlagt disse vilkårene.

Vilkårene (sammen med retningslinjene for personvern) utgjør hele avtalen mellom deg og Hostelworld.com Limited ('Hostelworld.com').

Hvis du ikke aksepterer disse vilkårene, skal du ikke bruke dette nettstedet og ikke gjøre bestillinger via nettstedet.


Her er en oppsummering av de viktigste vilkårene. For den fulle versjonen - klikk her


 1. Hvem leverer reisetjenestene? Vi forenkler behandling og bestilling av overnatting og andre reisetjenester ("reisetjenestene"). Vi leverer, eier eller driver ikke noen reisetjenester selv og i særdeleshet leverer, eier eller driver vi ikke noen overnatting. Oppføringer eller rangeringer på dette nettstedet bør ikke tas som en godkjenning eller anbefaling av noen spesiell overnatting eller tjenester fra oss .
 2. Vi krever inn depositum på vegne av reisetjenesteleverandøren. Når du gjør en bestilling på denne nettsiden vil du bli pålagt å betale et depositum som vi krever inn som agent for og på vegne av den aktuelle leverandøren. Reisetjenesteleverandøren vil trekke beløpet for dette innskuddet fra den totale kostnaden for bestillingen og du vil betale mellomlegget direkte til reisetjenesteleverandøren ved ankomst.
 3. Vi ber deg også om å betale et bestillingsgebyr. Du vil også bli pålagt å betale et bestillingsgebyr til oss når du foretar en bestilling.
 4. Hvorfor velge Standard Fleksibel Bestilling? Hvis du velger Standard Fleksibel Bestilling når du foretar din bestilling vil du bli belastet en liten avgift, og til gjengjeld, hvis du senere velger å avbestille din reservasjon, vil depositumet ditt ikke bli refundert som kontanter, men vil bli kreditert tilbake til din My World konto i US dollar (forutsatt at du har gitt forhåndsvarselet som kreves av reisetjenesteleverandøren, som du kan se i deres vilkår), og du vil være i stand til å gjenbruke det krediterte beløpet for fremtidige bestillinger på nettstedet vårt innen seks måneder på og fra avbestillingsdatoen. DITT BESTILLINGSGEBYR ER IKKE REFUNDERBART.
 5. Hva skjer hvis du velger ikke-Fleksibel Bestilling? Hvis du velger å gjøre en ikke-Fleksibel Bestilling og du så avbestiller vil, uansett hvor mye forhåndsvarsel du gir, DEPOSITUM OG BESTILLINGSAVGIFTER IKKE REFUNDERES. Hvis du ikke velger et fleksibelt bestilling alternativ, vil din reservasjon bli ansett for å være en ikke-Fleksibel Bestilling. Ikke-fleksibel bestilling kunder bør merke seg at selv om ditt depositum og bestillingsgebyr i alle tilfeller vil være ikke-refunderbart, må du fremdeles gi forhåndsvarselet fastsatt av reisetjenesteleverandøren i deres avbestillingsregler for å unngå å bli belastet en ekstra betaling for uteblivelse (se nedenfor).
 6. Hvis du ikke valgte verken Standard Fleksibel Bestilling alternativet eller ikke-Fleksibel Bestilling alternativet, vil bestillingen automatisk anses som en ikke-Fleksibel Bestilling.
 7. Noen ganger må vi konvertere valutaen du betaler med. Depositumet og bestillingsgebyret du betaler skal betales i den valuta du velger som din "betalingsvaluta" når du gjør din bestilling. Der overnattingsprisen er lagt ut av tjenesteleverandøren i en annen valuta, vil depositumsbeløpet som du skal betale være i regningens valuta, og beregnes ved å konvertere depositumsbeløpet til regningens valuta med Hostelworlds standard valutakurser.
 8. Hvordan avbestille din bestilling. Du kan kansellere enhver bestilling du gjør forutsatt at du gir det nødvendige forhåndsvarsel fastsatt i reisetjenesteleverandørens avbestillingsregler (se leverandørens vilkår og betingelser), og i alle tilfelle, forutsatt at du gir minst 24 timers varsel før tid og dato for planlagt ankomst. Vennligst avbestill via "Min Konto" ved å logge inn på www.hostelworld.com.
 9. Kostnader ved uteblivelse. Ved manglende oppmøte uten 24 timers varsel om kansellering (eller mer, der det følger av reisetjenesteleverandørens avbestillingsregler i deres vilkår), har reisetjenesteleverandøren rett til å belaste kredittkortet ditt for første natts opphold (hvor du har bestilt overnatting) eller for hele reisens pris eller andre reisetjenester. Du bør sjekke reisetjenesteleverandørens egne vilkår og betingelser for fullstendige opplysninger om deres avbestillingsregler.
 10. Vi opptrer som agent for reisetjenesteleverandøren - hva betyr det? Når du gjør en bestilling på nettsiden, er din kontrakt for reisetjenester (inkludert overnatting) med reisetjenesteleverandøren , IKKE med vår nettside, som opptrer som agent for reisetjenesteleverandøren. Det er reisetjenesteleverandørens ansvar å levere reisetjenestene. Vi er ikke ansvarlige for oppfyllelsen av bestillinger som gjøres via vår hjemmeside eller for kvaliteten på overnatting eller andre reisetjenester som er bestilt og spesielt er vi ikke ansvarlige for problemer, ulykker, sykdom eller andre problemer som er forårsaket av overnattingsstedet eller andre reisetjenester eller som er lidd av deg eller noen av din gruppe under ditt opphold på overnattingsstedet (og vi anbefaler at du sjekker reisetjenesteleverandørens egne vilkår og betingelser for detaljer om dine rettigheter i forhold til de tjenester de tilbyr).
 11. Hvem du kan kontakte hvis det er et problem med overnattingen din. I tilfelle et problem oppstår med overnattingen din, bør du kontakte reisetjenesteleverandøren. Hvis du har et problem med bestillingen du har gjort via vår nettside, kan du kontakte oss direkte via customerservice@hostelworld.com.
 12. Begrensningene for vårt erstatningsansvar til deg. Vårt maksimale totale ansvar overfor deg (og andre parter som har en interesse i bestillingen) i forhold til enhver bestilling gjort gjennom oss (enten i kontrakt, erstatning eller annet) skal være begrenset ene og alene til verdien av bestillingsavgiften som har blitt betalt for den bestillingen.
 13. Hvordan vi beregner våre rangeringer. Vurderinger som vises på nettsiden er basert delvis på tilbakemeldinger fra folk som har bestilt og opplevd de aktuelle reisetjenester eller har oppholdt seg på det aktuelle overnattingsstedet og dels på andre faktorer som for eksempel informasjon vi mottar fra reisetjenesteleverandørene (for eksempel informasjon om fasilitetene på hvert overnattingssted). Vi tar ikke ansvar for tilbakemeldinger eller meninger uttrykt av folk som har bodd på det aktuelle overnattingstedet. Vi er heller ikke ansvarlig for nøyaktigheten av informasjon vi får fra reisetjenesteleverandører.