Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostelworld.com Personvern- og sikkerhetserklæring

Les vår sikkerhets- og personvernerklæring. Hostelworld.com har behandlet online hostellreservasjoner siden 1999 og vi har alltid vurdert sikkerheten på våre internettransaksjoner og våre kunders kredittkortdetaljer som vår høyeste prioritet.

Vi vil fortsette å tilby våre kunder den høyeste grad av sikkerhet som er tilgjengelig for online transaksjoner og håper at dette gjør deg tryggere når du gjør din bestilling hos oss.

All sensitiv informasjon utveksles mellom din datamaskin og vårt nettsted kryptert med SSL. Vårt SSL-sertifikat er besørget av GlobalSign. Dette sikrer at informasjonen blir overført sikkert og er trygg fra tredjeparter.

SIDEKRYPTERING

res::Hostelworld.com benytter en teknologi som kalles SSL (Secure Sockets Layer). SSL er et sett med regler som blir fulgt av datamaskiner koblet til Internett.
Kryptering - Disse reglene inkluderer kryptering som beskytter mot avlytting
Dataintegritet - Dataintegritet, som sikrer at kommunikasjonen ikke tukles med under overføring og
Autentisering - autentisering, som bekrefter at de som mottar din kommunikasjon er de som de gi seg ut for å være.

HVORDAN KRYPTERING FUNGERER

Det finnes to nivåer av kryptering: 40-bit og 128-bit. Med 40-bits kryptering, finnes det milliarder av mulige nøkler for å dechiffrere de kodede opplysninger, og bare én av dem fungerer. Noen som eventuelt avskjærer informasjonen ville måtte finne riktig nøkkel - en nesten umulig oppgave. Med 128-bits kryptering, er det 300 milliarder trillioner ganger så mange mulige nøkler som ved 40-bits kryptering. Det er nesten umulig for uvedkommende å finne den rette nøkkelen, selv om de er utstyrt med de beste maskinene.

Hvis du skal sende informasjon som ikkje bruker SSL, vil nettleseren din advare deg først. SSL beskytter din kommunikasjon under overføring. På grunn av godkjenningen som er involvert, er sikre servere tregere enn vanlige servere på å levere filer. Derfor brukes SSL bare når du sender sensitiv informasjon på Internett.

PERSONVERN

Hostelworld.com innser at enkelte mennesker er usikre når det gjelder å gi fra seg personlige detaljer til nettsteder over Internett. Under forklarer vi hvordan vi bruker din informasjon og hvordan vi verner din person.Hostelworld.com og dets tilknyttede selskaper respekterer og beskytter din rett til privatliv i forbindelse med din samhandling med dette nettstedet. Informasjon som er gitt av deg til Hostelworld.com via dette nettstedet eller på annen måte, vil bli behandlet i samsvar med vilkårene i den irske datavernloven, 1988 og 2003 og/eller slik endring eller utskifting av lovgivning som kan vedtas i Irland fra tid til annen.

NØDVENDIG INFORMASJON FOR Å BEHANDLE DIN BESTILLING

For at vi skal behandle en bestilling for deg, på vegne av en leverandør av reisetjenester, trenger vi noen opplysninger fra deg. Dette inkluderer ditt navn, nasjonalitet, kjønn (eller kjønnet på den gruppen du er i), ditt telefonnummer og e- postadresse. Og siden vi bekrefter bestillingen mens du er på nettstedet, trenger vi detaljene for kreditt- eller debetkortet ditt, slik at vi kan garantere for dine senger når du betaler innskuddet ditt.

HVORDAN VI BRUKER INFORMASJONEN DIN

Vi er pålagt å sende din informasjon til leverandøren av reisetjenestene som du bestilte tjenesten av, slik at tjenesteleverandøren vet hvem du er og når du vil bruke disse reisetjenestene. Vi oppgir ditt navn, din nasjonalitet, kjønn (eller kjønnet på den gruppen du er i), ditt telefonnummer, din e-postadresse, dine detaljer for kredittkortet og selvfølgelig detaljene for denne reservasjonen. Tjenesteleverandøren krever denne informasjonen for å akseptere en bekreftet bestilling fra deg. Alle leverandører av reisetjenester som vi håndterer bestillinger på vegne av, har godtatt Hostelworld.com sine betingelser og vilkår, inkludert denne personvernerklæringen.

SIKKERHET

All sensitiv informasjon utveksles mellom din datamaskin og vårt nettsted kryptert med SSL. Vårt SSL-sertifikat er besørget av GlobalSign. Dette sikrer at informasjonen blir overført sikkert og er trygg fra tredjeparter.
Du bør være oppmerksom på at når du kobler til en annen nettside via en lenke fra dette nettstedet, så har Hostelworld.com ingen kontroll over det andre nettstedet. Følgelig kan Hostelworld.com ikke garantere at den behandlingsansvarlige av det nettstedet vil respektere ditt privatliv på samme måte som Hostelworld.com.

HVORDAN VI BRUKER INFORMASJON

I tillegg til bruk og offentliggjøring av informasjon som er nødvendig når du benytter våre reiselivsrelaterte- og databehandlingstjenester (som vi beskriver ovenfor), bruker vi din e-postadresse for å sende deg bekreftelse på din bestilling, påminnelses eposter før reisen, en epost påminnelse for å gi en anmeldelse av ditt siste overnattingsopphold eller av og til å informere deg om nye funksjoner på Hostelworld.com. Vår reservasjonsbekreftelse og påminnelsese-post før avreise kan inneholde bannerannonsering. Vi bruker bare telefon til å kontakte deg dersom det er et hasteproblem med din reservasjon. I situasjoner der du kontakter oss med en forespørsel, bruker vi din kontaktinformasjon for å svare på spørsmålet ditt. I tilfelle du velger å kjøpe en Lonely Planet Digital Guide på Hostelworld.com, vil du autorisere Hostelworld.com til å gi videre din e-postadresse og ditt bostedsland til Lonely Planet, slik at Lonely Planet kan levere Lonely Planet Digital Guide kjøpt av deg fra Lonely Planet.

I tilfelle du velger å bruke hyrtigsøk for å finne et sitat fra en av våre reisetilbydere, gir du Hostelworld.com lov til å gi videre visse detaljer, som oppgitt av deg, til disse partnerne. Disse detaljene vil ikke inneholde informasjon som gjør deg personlig identifiserbar.

Når du godtar å bli abonnent på Hostelworld.com, godtar du også å motta nyhetsbrev og andre reklamemeldinger fra Hostelworld.com og relaterte nettsteder som opereres av Hostelworld.com Limited. Disse reklamemeldingene vil inkludere detaljer fra tjenester relaterte til Hostelworld.com som kan være av interesse for deg. Du vil bli gitt muligheten til å melde deg av disse nyhetsbrevene og andre reklamemeldinger både når du blir abonnent og i hver eneste e-post vi sender.

Vi tar rimelige forholdsregler for å sikre at din informasjon er relevant til intendert bruk, og at den er nøyaktig og oppdatert. Som registrert Hostelworld.com-abonnent, kan du få tilgang til og oppdatere kontaktinformasjon, personlige preferanser og alternativer for e-postabonnement når som helst ved å besøke MyAccount-fanen på MyWorld-siden på Hostelword.com. Informasjonen du oppgir hjelper oss til å gjøre e-postene til deg mer nyttige, interessante og relevante for deg.

Vi bruker informasjonskapsler og pikselkoder på våre nettsider og i våre e-poster i samsvar med vår erklæring om informasjonskapsler, som er tilgjengelig her.

Du kan deaktivere Bruk av informasjonskapsler gjennom nettleserinnstillingene. Ved å besøke og bruke vår nettside uten å endre nettleserens innstillinger for informasjonskapsler, samtykker du til vår bruk av slike informasjonskapsler.

I tilfelle du velger å delta i vår Member-Get-Member-program, vil vi bare bruke informasjon om de vennene du har referert til for å invitere dem til å abonnere på våre nyhetsbrev og tilbud, og hvis de abonnerer, for eventuelt andre formål som meddeles dem på tidspunktet for tegning.

Ved noen anledninger kan vi levere statistikk om våre kunder til tredjeparter som herberger eller andre agenter. Denne statistikken inneholder aldri personlig identifiserbar informasjon.

Vi vil ikke selge eller leie ut dine personlige opplysninger til tredjeparter for markedsføringsformål uten først å ha fått ditt samtykke.

Målrettet annonsering

Vi vil gjøre det enkelt for deg å benytte deg av de reiserelaterte mulighetene du finner på nettstedet vårt. Vi samarbeider med våre annonseringspartnere for å forsøke å sørge for at når du ser en Hostelworld-annonse, vil den være relevant for deg og dine interesser. Dette gjelder annonser som vises på Hostelworlds egne nettsteder, i e-postmeldinger fra Hostelworld og på nettsteder som eies av tredjeparter. Vi gjør dette ved å la våre tredjepartsannonsører samle inn uidentifiserbar informasjon om ditt besøk på nettstedet vårt, som f.eks. hvilke sider du besøker på nettstedet og hvilke reisemål du ser ut til å være interessert i. Vi skaffer også tredjepartsannonsører uidentifiserbar informasjon som vi henter inn om deg når du bruker nettstedet vårt for å kunne vise deg bare relevante annonser. Vi kan også bruke slik informasjon for å unngå å vise deg annonser på tredjepartsnettsteder som Facebook og Twitter hvis vi ikke tror at du er interessert i dem.

Når vi deler informasjonen din med tredjepartsannonsører, sørger vi alltid for at vi gjør det i overensstemmelse med våre plikter i henhold til lover om databeskyttelse. Vi kan bruke teknologi som "hashing" for å sikre at vi ikke gir dine personlige opplysninger til våre tredjepartsleverandører. For mer informasjon om hvordan våre tredjepartsleverandører samler inn informasjon om din bruk av dette nettstedet, kan du se våre retningslinjer for informasjonskapsler som du finner her.

Noen av våre tredjepartsannonsører ber om at vi gjør deg oppmerksom på deres personvernregler. Disse reglene finner du ved å følge lenkene for dette nedenfor:

Facebook

Twitter

Criteo

Google

MYWORLD SOSIALT NETTVERK

Når du foretar en bestilling med Hostelworld.com, vil en MyWorld-konto automatisk bli opprettet for deg. MyWorld er et sosialt reisenettverk som lar deg se, endre eller avbestille din bestilling, komme i kontakt med andre reisende, legge inn vurderinger, laste opp bilder, dele reisetips og planlegge fremtidige turer. Etter din første bestilling med Hostelworld.com vil du motta informasjon om ditt brukernavn og passord til MyWorld. Du kan endre brukernavn, passord og personlig informasjon når som helst ved å logge på kontoen din. Profilinnstillingene dine i din MyWorld-kontoen vil som standard blir satt til Privat. Du kan endre denne profilinnstillingen når som helst ved å logge inn på din konto. Det er tre typer av profilinnstillinger tilgjengelig i MyWorld: Privat tilgang (profilen din kan ikke bli sett av noen), Offentling tilgang (profilen din kan sees av alle) eller Vennetilgang (profilen din kan kun sees av dine MyWorld-venner). Når du har satt MyWorld- kontoen din på Offentlig tilgang eller Vennetilgang, vil alle omtaler du legger inn vise ditt brukernavn. Når du har satt på Privat tilgang, vil alle omtaler du legger inn vises som anonyme.

OMTALER

Vi tilbyr deg muligheten til å legge ut omtaler av overnattinger du bestiller gjennom vårt nettsted. Hvor du gir oss en vurdering, kan vi inkludere denne på våre nettsider og hos utvalgte partnere.

DINE RETTIGHETER VEDRØRENDE TILGANG OG ENDRING

Du har rett til å be om en kopi av informasjonen vi har om deg (for dette kan vi belaste deg en liten avgift) og å få korrigert unøyaktigheter i informasjonen. Hvis du ønsker å benytte noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss på customerservice@hostelworld.com

BEGRENSNING OG ANSVARSFRASKRIVELSE

HOSTELWORLD.COM, dets ledelse, medarbeidere, ansatte og agenter, partnere eller andre representanter og deres respektive foreldre- og datterselskaper skal ikke holdes ansvarlige når det gjelder ethvert krav, nødsituasjon, forespørsel, saksgrunnlag, skader, tap, utgifter inkludert uten begrensning rimelige advokatutgifter og kostnader ved saksbehandling som følge av eller i forbindelse med bruk og/eller spredning av personlig informasjon relatert til deg i henhold til denne personvernerklæring og ditt samtykke.

ENDRING AV PERSONVERN- OG SIKKERHETSERKLÆRING

Hostelworld.com forbeholder seg retten til etter eget skjønn å endre denne personvern- og sikkerhetserklæring når som helst, og du bør regelmessig sjekke denne personvernerklæringen for eventuelle endringer. Men når slike endringer vesentlig endrer hvordan vi bruker personlige data, vil en slik endring være underlagt ditt samtykke.

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.