Hostel

Central Backpackers

8.9Utmerket
(3621)
  • Gratis wifi‎
  • Vis alle fasiliteter for 37

Om

Central Backpackers ligger i hjertet av byen, i gangavstand fra Oxfords mange restauranter, kafeer og butikker, samt ikoniske landemerker som Bodleian Library, Radcliff Camera og Oxford Castle. Vi ligger innen 5 minutters gange fra jernbanestasjonen og busstasjonen, noe som gjør din ankomst og videre reise problemfri. Det er enkle forbindelser til ulike flyplasser, inkludert Gatwick, Heathrow, Luton, Stansted og Birmingham, samt vanlige direkte buss- og togtjenester til London og andre britiske destinasjoner. Vandrerhjemmet, som nylig ble pusset opp, er et flott sted å sosialisere og møte mennesker. Det er en livlig takterrasse, sammen med et selvbetjent, fullt utstyrt kjøkken med gratis te og kaffe, som bare venter på at smakfulle retter skal tilberedes. Hvis du vil slappe av eller se en film, er salongen vår åpen 24 timer i døgnet og utstyrt med en TV og massevis av DVDer. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele bygningen. Med en rekke sovesalstørrelser, så vel som en sovesal kun for kvinner, har vi den rette innkvarteringen for oppholdet ditt. Nytt sengetøy, inkludert et håndkle for felles bad, er inkludert i prisen. Også tilgjengelig er gratis bagasjeoppbevaring for gjester, strykejern og hårføner om nødvendig, samt en intern klesvask mot en liten avgift. Sikkerheten og komforten til våre gjester er vår førsteprioritet. Vandrerhjemmet er utstyrt med dørkodetilgang for inngangsdøren - ingen portforbud! Hvert rom har swipe-kortinngang og er utstyrt med individuelle skap for bruk med din egen lås. Vær oppmerksom på at bygningen er mer enn 100 år gammel uten heis/heis. For gjester med begrenset mobilitet er det 40 trapper fra første etasje til overnattingsnivå. Ta kontakt med vandrerhjemmet for mer informasjon. Vi krever at alle gjester oppgir et gyldig debet- eller kredittkort ved bestilling. Vandrerhjemmet vil forhåndsgodkjenne kortet ditt for hele romprisen. En "forhåndsautorisasjon" er ikke en kostnad, det er en sikkerhetsgaranti kun for betaling. Betaling kan fortsatt gjøres kontant ved ankomst. Sørg for at du tar med legitimasjon med bilde som kreves for innsjekking. Tilleggsinformasjon - Under 18 år må være i følge med en voksen og plasseres i en privat sovesal. Vennligst kontakt oss før ankomst. - Grupper er velkomne (ingen utdrikningslag). For grupper på 5 personer eller mer, eller for opphold lengre enn 6 dager, vennligst kontakt oss på e-post på oxford@centralbackpackers.co.uk, så tar vi oss av bestillingen din. - 48 timers avbestillingsregler. Avbestilling innen 48 timer vil bli belastet hele reservasjonsbeløpet. Ved ikke-ankomst vil totalkostnaden for bestillingen bli belastet kredittkortet ditt. (Auto-translated from original language)

Husregler

t_ Betingelser

Innsjekk

15:00 - 23:00

Utsjekk

inntil 13:00

t_ Betingelser

Skatter inkludert

Fasiliteter

Sengetøy inkludert
Gratis Bykart
Håndklær inkludert
Gratis wifi‎
Gratis internettilgang
Skap
Tilgang med nøkkelkort
Fellesrom

Omtaler

Bodde på May 2024
10
E
evergordon6290
Male, 41+, USA
As with many hostels, you must navigate flights of narrow stairs to reach your room. A word to the wise. Great location and staff.
Bodde på May 2024
10
Q
Qk_W
Male, 18-24, China
Adorable place, all staffs and volunteers are lovely and kind! 100% recommended.
Bodde på May 2024
10
A
Anonymous
Male, 41+, Ireland
It was a lovely stay here. The staff were all lovely. The rooms clean and comfortable, the facilities were spotless. Thank you!

Sted

13 Park End Street, Oxford, England
1.1km fra sentrum
map