Hostel

High Tide Kampot

9.4Fabelaktig
(243)
  • Gratis wifi‎
  • Vis alle fasiliteter for 40

Om

High Tide ligger oppstrøms fra Kampot by, og er stedet for å slappe av. Men ting har endret seg siden Covid. Som du kanskje husker, har vi alltid hatt en flokk reddede hunder som bodde fredelig på vandrerhjemmet, og nå har det blitt et fristed for over 30 hunder, som fortjener det beste livet etter å ha opplevd en fryktelig fortid. Det er veldig viktig at hvis du bor på dette vandrerhjemmet at du har en kjærlighet og forståelse for hunder, og alle oppturer og nedturer med å drive et rednings- og fristed. Mange som besøker for første gang er redde for størrelsen på noen av hundene, men drar med en ny tillit til at disse hundene ikke er det de blir fremstilt for å være av media. Hvis du ikke liker hunder, anbefaler vi ikke å bo her. Vi er åpne for frivillig arbeid og vil tilby alternativer til langtidsgjester som ønsker å hjelpe med redning og rehabilitering av de nåværende hundene på stedet, og også flere redninger vi planlegger å gjøre i fremtiden. Vandrerhjemmet er omgitt av innfødte grøntområder og fjell, ved den fantastiske Kampot-elven, utstyrt med Pod-dorms og hengekøyer til leie. Nyt en fantastisk soloppgang, kos med våre supervennlige redningshunder, svøm i elven med valpene, og nyt god musikk og drinker i en veldig avkjølt atmosfære, med to separate barer, en plattform for solnedgang og mange kule steder gjemt bort å slappe av og lese en bok. Kampot er et fantastisk sted, og du vil føle deg hjemme under oppholdet. Hvis du liker å slappe av og slappe av, vil du være i ditt element. Hvis du er her for å utforske, har vi det perfekte eventyret for deg. Vi kan ordne alt. (Auto-translated from original language)

Husregler

t_ Betingelser

Innsjekk

12:00 - 23:00

t_ Betingelser

Skatter inkludert

Fasiliteter

Sengetøy inkludert
Gratis parkering
Gratis Bykart
Håndklær inkludert
Gratis wifi‎
Gratis internettilgang
Skap
Fellesrom

Omtaler

Bodde på May 2024
10
A
Anonymous
Female, 18-24, England
Really loved this hostel it’s such a unique experience. I would recommend to anyone who loves dogs. All of the dogs are rescued and you can tell how happy they are to be there. Joe the owner was super helpful and gave us great recommendations for activities to do during the day. He also rented us scooters for $5 a day. The staff kept the place super clean considering there are so many dogs! This hostel has a great vibe and i would without a doubt go back again.
Bodde på May 2024
10
G
gncarder9515
Female, 18-24, USA
This was easily my favorite place in all of Cambodia.. I am already looking forward to coming back! 🐶💕
Bodde på Apr 2024
10
A
abcKvkz68XvstOGs
Female, 25-30, Australia
Amazing hostel that is doing amazing work. The dogs are so sweet and entertaining. The staff are incredibly friendly. It has a nice chill social atmosphere. The rooms are very comfortable, private, air conditioned, bathrooms are nice.

Sted

J5G8+HFM, Kampot, Kambodsja
2.4km fra sentrum
map