Hostel

MEININGER Heidelberg Hauptbahnhof

8.6Utmerket
(317)
  • Gratis wifi‎
  • Vis alle fasiliteter for 21

Om

Velkommen til MEININGER Hotel Heidelberg Hauptbahnhof MEININGER Hotel Heidelberg er et velkomment tillegg til vår familie av hoteller spredt over hele Tyskland og Europa. Det har en suveren beliggenhet i sentrum med lett tilgang til nærliggende offentlige transportforbindelser og derfor alle de vakre, historiske landemerkene og kulturelle underverkene som Heidelberg har å tilby. Sentrum med dens romantiske gamleby, elven Neckar og slottet kan nås raskt og enkelt fra MEININGER Hotel Heidelberg, enten med buss, trikk eller bare en spasertur gjennom byen. Selve sentralstasjonen ligger også kun en kort gangavstand. Den nye bydelen Bahnstadt ligger i nærheten som har flere koselige kafeer og restauranter. Jakten på studier og kunnskap har tradisjoner som går århundrer tilbake i Heidelberg. Interiørdesignen til hotellet er overordnet av mottoet "know-how", som hyller det pedagogiske temaet i byen. Selve hotellet er utsmykket med asymmetriske former, fargekontraster og en materialblanding av metall og tre som gjør tilsynelatende motsetninger til en harmonisk opplevelse. Det er totalt 100 rom og 331 senger på hotellet. Som alle MEININGER-hoteller tilbyr det alle fasilitetene du trenger under oppholdet, enten du er en familie med små eller en backpacker på jakt etter et eventyr. Det er et røykfritt hotell og tilbyr gratis Wi-Fi overalt, 24 timers resepsjon med et vennlig, flerspråklig personale og et gjestekjøkken hvor du kan lage mat hva du vil. De offentlige sonene er et flott sted å slappe av, sosialisere og møte folk hvis du ønsker det. Det er en bar og en salong. Alle rommene er fullt utstyrt, inkludert TV, eget bad og hårføner, linjer og håndklær (liten avgift hvis du bor i en sovesal). Gratis tjenester: - 24 timers resepsjon - Wi-Fi - Sengetøy - Håndklær (unntatt sovesaler) - Kart - Gjestekjøkken midlertidig stengt - Terrasse bakgård - Hotellbar Tjenester tilgjengelig for en liten kostnad: - Breakfast To Go - Matpakke - Sen utsjekking til kl. 14.00 for 15,00 EUR (kun private rom) - Håndklær for gjester i sovesaler for 1 EUR - Vaskemaskin og tørketrommel - Kjæledyr for 15,00 EUR per dag - Bruk av bagasjerom - Billetter til offentlig transport - Billetter til byturer, musikaler og CO - Betalt parkering for 9,50 EUR per dag MERK: Vi er et kontantløst hotell. Vi aksepterer alle større bank- og kredittkort. Så raskt, så sikkert, så enkelt! (Auto-translated from original language)

Husregler

t_ Betingelser

Innsjekk

15:00 - 23:00

Utsjekk

inntil 11:00

t_ Betingelser

Skatter inkludert

Fasiliteter

Sengetøy inkludert
Håndklær inkludert
Gratis wifi‎
Gratis internettilgang
Tilgang med nøkkelkort
Heis
Warme Douches
Kabel TV

Omtaler

Bodde på Jun 2024
10
A
atworkjames6955
Male, 41+, USA
I’m 78-years old and, because of that, I love staying at youth hostels. My only suggestion is to find / create a quiet room for people to read and write.
Bodde på May 2024
10
K
kilburnspider8366
Male, 41+, England
Amazing Hostel. Clean and comfortable, amazing staff and facilities. Enjoyed my two days here and will be back. Had a good talk with the night reception guy Tanner, very hospitable people and cannot recommend this place more.
Bodde på Apr 2024
10
M
mohammadnaseer2467453
Male, 41+, Germany
Nice and clean room. Friendly staff was very welcoming and polite.

Sted

Carl-Benz-Str. 2/1, Heidelberg, Tyskland
2.5km fra sentrum
map