Hostel

Nacuma Garden Hostel

9.8Fabelaktig
(78)
  • Gratis wifi‎
  • Vis alle fasiliteter for 25

Om

Casa Nacuma er et sted drømt og designet med tanke på komforten til våre gjester, de som reiser med familiene sine, som reiser i par, venner eller de eventyrlystne som reiser alene. Våre rom blander design og komfort med et varmt hjem, innstilt på å være en del av en uforglemmelig opplevelse i den vakreste byen i Colombia. Huset, en eldgammel bygning laget av stampet jord, tre og leirfliser, tilbyr lange steder å ha en samtale, og et åpent kjøkken med kokekar for å tilberede måltider. Casa Nacuma ligger to kvartaler nord fra hovedtorget i Barichara og bussholdeplassen. Nacuma: ideell for familier, stor med utsikt til gårdsplassen, teller med en dobbeltseng og en køyeseng. 4 personer, eget bad La fuente: Stort soverom ideelt for par eller familier, det har en dobbeltseng og du kan be om en ekstra enkeltseng. den har utsikt til fontenen i hovedgårdsplassen. 2 personer privat bad Verdul: Enkeltrom for de som ønsker et fredelig og behagelig sted hvor man kan slappe av og inspirere. den har en enkeltseng og et skrivebord. 1 person felles bad Solar: Varmt soverom med utsikt til bakgården, ideelt for par. den har en dobbeltseng og et skrivebord. 2 personer felles bad El Uvo: Perfekt å dele, stor og munter, tenkt til ensomme reisende eller grupper på fire personer. 4 personer felles bad Retningslinjer og betingelser for Hostal Casa Nacuma: Avbestillingsregler: 24 timer før ankomst. Betaling kun kontant ved ankomst. Innsjekking fra kl. 14.00 Sjekk ut før kl. 14.00 Skatter inkludert. Frokost inkludert. Generell: Ingen portforbud. Kjeledyrvennlig. Barnevennlig. Ikke røyk. (Auto-translated from original language)

Husregler

t_ Betingelser

Innsjekk

15:00 - 20:00

Utsjekk

inntil 11:00

t_ Betingelser

Skatter inkludert

Fasiliteter

Sengetøy inkludert
Håndklær inkludert
Gratis wifi‎
Gratis internettilgang
Skap
Fellesrom
Sykkelparkering
Bookutveksling

Omtaler

Bodde på May 2024
10
A
aidanb21
Male, 31-40, Australia
I absolutely loved Nacuma Garden Hostel! It's a beautiful hostel in a beautiful town. Camilo is really friendly and helpful. The beds are comfy and the facilities in general are good! Definitely come to Barichara and stay at this hostel
Bodde på Jul 2023
10
A
Anonymous
Female, 25-30, England
Such a great hostel. The owners are extremely friendly and go out of their way to make your stay the best it can be.
Bodde på Feb 2024
9.4
J
jessicahagenmaier5194
Female, 25-30, Germany
I had such a great and calm stay at Casa Nacuma. Camilo and the volunteer Alessio were very kind and helpful! Camilo recommended a great paragliding company to me. I also loved the garden area and the breakfast was nice with lots of fruits. I’d definitely come back again.

Sted

Carrera 9 Numero 6-34, Barichara, Colombia
0.3km fra sentrum
map