Oban Youth Hostel

9.6Fabelaktig
(399)
  • Gratis wifi‎
  • Vis alle fasiliteter for 28

Om

Dette femstjerners VisitScotland-akkrediterte vandrerhjemmet er omgitt av miles med vakkert landskap og dramatisk kystlinje, innen lett gangavstand fra sentrum og består av to bygninger - den originale viktorianske villaen og en moderne hytte på baksiden. Et perfekt valg for grupper, familier og individuelle reisende, begge bygningene tilbyr høykvalitets private rom med eget bad, alle med skap og nattbordsbelysning og mange med havutsikt. WiFi er gratis for alle gjester, og andre fasiliteter inkluderer et velutstyrt kjøkken med selvhusholdning, et utmerket tørkerom, vaskerom og sikker sykkeloppbevaring med sykkelvask. Grunnleggende proviant, godteri og brus kan kjøpes i resepsjonen. Slapp av med et glass vin eller lokalt håndverksøl i den tilstøtende salongen med utsikt over Firth of Lorne og Indre Hebridene. Middag og matpakker er også tilgjengelig etter forhåndsavtale for grupper på ti eller flere. Hytta er perfekt for grupper som ønsker sin egen plass og kan leies separat fra hovedbygningen. Vandrerhjemmet har en perfekt beliggenhet rett ved strandpromenaden, nær fergehavnen, og var glade for å ta imot gjester som tok tidlige ferger til øyene. Nærliggende attraksjoner inkluderer Oban Distillery, familieaktiviteter - som Highland Glass Workshops - Rockfeild-senteret har flere aktiviteter å være med på, Atlantis sportssenter har en klatrevegg, også et stort basseng og utendørs aktivitetspark for regnværsdager og Oban War & Peace Museum. Oban er kjent for sin lokale sjømat, og har mange gode restauranter, barer og butikker. For de mer eventyrlystne er dykking og seiling tilgjengelig lokalt. Oban er et hundevennlig vandrerhjem. Hvis du ønsker å bestille deg selv og hunden din på vandrerhjemmet, vennligst ring vandrerhjemmet direkte for å sjekke tilgjengelighet. Det er en liten avgift på £5 per natt for hunden din når du bor på våre vandrerhjem. Vandrerhjemmet er også tilgjengelig for eksklusiv privat utleie. (Auto-translated from original language)

Husregler

t_ Betingelser

Innsjekk

16:00 - 22:00

Utsjekk

inntil 10:00

t_ Betingelser

Barnevennelig

Ikke-røyk

Kjæledyrvennlig

Skatter inkludert

Fasiliteter

Sengetøy inkludert
Gratis parkering
Gratis wifi‎
Rullestoltilgang
Skap
Tilgang med nøkkelkort
Fellesrom
Sykkelparkering

Omtaler

Bodde på May 2024
10
M
michael_bloxham5477
Allmalegroup, 41+, England
Excellent stays, good breakfast, plenty of parking for the bikes and the Porsche.
Bodde på May 2024
10
A
Anonymous
Female, 41+, Scotland
Loved my 2-night here. Spacious comfy room with nice facilities 5 mins walk from the town centre with fab views of the bay. Reasonably priced too and a great base for exploring Oban and the isles. Will stay here again.
Bodde på Apr 2024
10
R
robertpayne0102683
Male, 41+, USA
We loved our stay at the Oban Youth Hostel. Was slightly nervous about bringing my family to a hostel experience, but saw other families while there, and was truly a perfect experience for us.

Sted

Corran Esplanade, Oban, Oban, Skottland
0.9km fra sentrum
map