Hostel

Paqui Hostal

8.4Utmerket
(142)
  • Gratis wifi‎
  • Frokost
  • Vis alle fasiliteter for 33

Om

Paqui, eller ¨stort hus¨ i raramuri, det er et vandrerhjem som ligger godt til i nærheten av sentrum og andre turistattraksjoner i Chihuahua City som jernbanestasjonen. Vi har en fin hybel og førsteklasses private soverom med alle tjenester du trenger. Vårt familievandrerhjem har 4 private soverom og en solrik og rolig sovesal med 6 senger som har plass til opptil 8 personer. Våre deluxe-rom hadde førsteklasses private bad, ett med boblebad. Det er en flott bakgård og balkong med grillutstyr og plass til fest, enda bedre la oss organisere deg vår tradisjonelle BBQ og regionale møte. Vi er kjent for vår frokost og hjemmelagde syltetøy, vårt store kjøkken står til din disposisjon, og det er også TV-plass og en salong å henge rundt og slappe av! Vi har også plass til å arrangere dine private møter og gjenforeninger. Det er også på plass WiFi Internett, vaskeri, hårklipp og skjønnhetsstudio, bekvemmeligheter og suvenirer. Vår beliggenhet er kjent som "Diana"-området, et av turistdistriktene i byen, vi er 15 til 20 minutters gange unna sentrum og legger en av de karakteristiske lineære parkene i byen som heter "el Palomar". Det er alle slags butikker, supermarkeder, restauranter, barer, kinoer, kasino og kaffesteder som Starbucks noen kvartaler unna. Det er også i nærheten, 10 til 15 minutters kjøring, det nye førsteklasses kommersielle og finansielle distriktet i byen rundt "motesenteret" og Periferico. Vi ligger 2 kvartaler unna supermarkedet "Soriana Mirador" og sportssenteret kalt "Deportivo Lince" og halvparten blokkerer skolen "Primaria Gabriela Mistral" Retningslinjer og betingelser for Paqui Hostal: Innsjekking fra kl. 13.00 til 24.00. Sjekk ut før kl. 12.00. Avbestillingsregler: 24 timer før ankomst. Betaling ved ankomst med kontanter. Skatter inkludert. Frokost inkludert. Generell: Ingen portforbud. Kjeledyrvennlig. Barnevennlig. (Auto-translated from original language)

Husregler

t_ Betingelser

Innsjekk

13:00 - 23:00

t_ Betingelser

Skatter inkludert

Fasiliteter

Gratis frokost‎
Sengetøy inkludert
Gratis parkering
Håndklær inkludert
Gratis wifi‎
Gratis internettilgang
BBQ
Frokost er ikke inkludert

Omtaler

Bodde på Nov 2021
10
A
assiabourouah2850
Female, 31-40, France
Everything was perfect. I recommend ++
Bodde på Sep 2021
10
A
ahardin51
Male, 31-40, USA
I would definitely recommend Paqui Hostel! It’s very clean and definitely has a laid back vibe. The manager Manuel is great! Definitely stay there if you’re in Chihuahua!
Bodde på Feb 2022
9.4
A
Anonymous
Male, 25-30, USA
The staff at this hostel are great. There's a super cute and friendly dog to play with (though it does bark late at night sometimes). The hostel is located a bit far from Centro, but it's in a super safe location.

Sted

Louisisana 4304, Chihuahua, Mexico
2.1km fra sentrum
map