Hostel

Roy's Villa Hostel

9.8Fabelaktig
(827)
  • trophy
  • Bærekraft nivå 1
  • Gratis wifi‎
  • Vis alle fasiliteter for 35

Om

Hallo! Hjertelig hjertelig velkommen til Roy's! Den første tingen om vandrerhjemmet er som er veldig mye i hjertet av naturen; Aper, fugler og insekter er overalt i området, selv ikke i nærheten av byen. Sørg for å lese vår hostelbeskrivelse før du bestiller stedet. Fordi vi ikke ønsker å gjøre noen misfornøyd med beliggenheten vår. Så du har blitt advart :) De som elsker å bo her, kom for noen fantastiske naturopplevelser, den fantastiske utsikten fra både Lion Rock og Pidurangala Rock og for å se den vakre innsjøen via en rismark. Roy's Villa er det perfekte stedet for utflukter til Dambulla, Pidurangala, Lion Rock og den eldgamle ruinbyen Polonnaruw og gjør villelefantsafari i den berømte MinneriYa eller Kaudulla nasjonalpark, hvor vi mer enn gjerne hjelper til med reisearrangementer til noen av disse stedene. Hvis du er på stramt budsjett (langtidsreisende eller student) vil disse aktivitetene bli hørt til å matche for oppholdet ditt i Roy's. Så det er best å bo et sted rundt og fortsatt være med på våre gratis aktiviteter som gratis matlagingsdemonstrasjon, gåtur i solnedgang osv. Frokost, lunsj og middag tilbyr vi deilig mat tilberedt av lokalbefolkningen i en flott atmosfære hvor du blir kjent med Roy og dine medreisende! Maten er for det meste veganske og innfødte retter til en rimelig pris. Det er også en sjanse til å ha en morsom opplevelse med de lokale bøndene og tilbringe tid i rismarkene og hyttene deres, eller svømme i den lokale naturlige innsjøen, med til og med en sjanse til å se noen elefanter! Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vandrerhjemmet hvor vi håper du føler at du er hjemme. Jubel !! Betingelser og vilkår Betingelser og vilkår 1. Avbestillingsregler: Minst 7 dagers varsel for gratis avbestilling. 2. Innsjekking - 15.00 / 15.00 3. Siste innsjekking - kl. 19.00 / 20.00 4. Utsjekking - kl. 10.00 /10.00 6. Maksimal overnatting ikke lenger enn 3 7. Vi tar ikke imot grupper på opptil 3 personer. 8. Betaling ved ankomst med kontanter kun i LKR. 9. Frokost ikke inkludert / inkludert - Det er ikke inkludert & Du kan spise frokost mot ekstra betaling på vår restaurant, kafé Roy's 10. Røyking forbudt - har spesialområde for røyk. 11. Resepsjonens arbeidstid - 0700H til -22.00H 12. Selvkjøring ikke tillatt mellom kl. 18.00 og 0.600 (Auto-translated from original language)

Husregler

t_ Betingelser

Innsjekk

15:00 - 19:00

Utsjekk

inntil 10:00

t_ Betingelser

Avgifter ikke inkludert

Fasiliteter

Sengetøy inkludert
Håndklær inkludert
Gratis wifi‎
Skap
Fellesrom
Sykkelparkering
BBQ
Frokost er ikke inkludert

Omtaler

Bodde på Jul 2024
10
M
maevephelan
Female, 25-30, Ireland
Unbelievable experience! So great for chilling while also getting some great tours/ excursions!! Thanks to all the fabulous staff who were so friendly and helpful! 🇮🇪🇮🇪🇮🇪
Bodde på Jul 2024
10
J
jennyomalley
Female, 25-30, Ireland
The best hostel I’ve stayed at. Rooms are great, new swimming pool has been installed, swings by the fire pit, and a rooftop for napping. Staff are 10/10 - so attentive and generous. Did all my activities through Roy’s and the family dinners are great. Roy’s encourages ecotourism too - don’t go to elephant ‘sanctuaries’!
Bodde på Jun 2024
10
A
a7NcJQ1alxlgr7YR
Female, 18-24, Netherlands
Had an amazing stay! Thank you so much for taking such good care of me:)

Sted

Kimbissa, Central Province, Sigiriya, Sigiriya, Sri Lanka
5.1km fra sentrum
map