Vagabonds

9.4Fabelaktig
(6133)
  • Gratis wifi‎
  • Frokost
  • Vis alle fasiliteter for 36

Om

Vagabonds Backpackers er Belfasts topprangerte vandrerhjem som ble stemt frem av Hostelworld.com-brukere. Ideell beliggenhet i hjertet av det travle Queens Quarter, kun ett minutts gange fra sentrum, populære barer, restauranter og viktigste turistattraksjoner som Ulster Museum og Botanic Gardens. Vagabonds opererer i en vakkert renovert, verneverdig bygning; vi er Belfasts nyeste vandrerhjem til en by som oser av karakter og personlighet Innsjekking: 13.00 - 21.00 Utsjekking: når som helst frem til kl. 11.00 Vær oppmerksom på at vi ikke aksepterer utdrikningslag eller utdrikningslag på vandrerhjemmet vårt. Vandrerhjemmet har ti soverom som varierer i størrelse fra twin/dobbeltrom til 6/8/12/14 sengs sovesaler. Det komplette kjøkkenet er moderne og godt utstyrt med en separat spisestue med en tradisjonell vedovn. Stuen er romslig og funky, og tilbyr bokutveksling eller DVD-er for å hjelpe deg å slappe av. Utenfor har vi laget en veldig kul uteservering for å være vertskap for grillkveldene på vandrerhjemmet om sommeren. Det er også et piknikområde foran vandrerhjemmet. Dette vandrerhjemmet åpnet av to erfarne ryggsekkturister som forstår og setter pris på behovene til dagens reisende, og tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert gratis frokost, internett, bokutveksling, DVDer, gratis Wi-Fi, leie av håndklær, skap, oppbevaring under sengen, basseng bord og turbestilling. Renslighet er av største betydning for oss. For gruppebestillinger på 5 eller flere, vennligst kontakt vandrerhjemmet direkte. Hostel Management forbeholder seg retten til å nekte å sjekke inn ved ankomst. Merk at på nyttårsaften må alle ikke-internasjonale gjester kontakte vandrerhjemmet direkte. Vagabonds manifest er enkelt: «Å gi en god, ren seng i Belfast. Vi har 24 timers avbestillingsregler. (Auto-translated from original language)

Husregler

t_ Betingelser

Innsjekk

13:00 - 21:00

Utsjekk

inntil 11:00

t_ Betingelser

Skatter inkludert

Fasiliteter

Gratis frokost‎
Sengetøy inkludert
Gratis Bykart
Gratis wifi‎
Gratis internettilgang
Skap
Fellesrom
Sykkelparkering

Omtaler

Bodde på May 2024
10
Q
Qk_W
Male, 18-24, China
Lovely hostel recommended!
Bodde på May 2024
10
F
forzaman57304
Male, 18-24, USA
Steph at reception was so helpful and made the stay excellent!
Bodde på May 2024
10
A
Anonymous
Male, 31-40, Ireland
Very good stay. Friendly welcome from Cormac. Bed was comfy (12 bed dorm) and quiet. Breakfast of toast coffee & tea. Cereal there too. Nice mix of guests all friendly. Bruuuuuce.

Sted

9 University Road, Belfast, Belfast, Nord-Irland
1.2km fra sentrum
map
speech

Hostelworld sier

Vagabonds ligger like ved Queen's University, Botanic Gardens og Ulster Museum og er en enkel 15-minutters spasertur til resten av sentrum. Dette sære, vennlige og komfortable vandrerhjemmet "ser ut som Alice i Eventyrland gikk på shopping i IKEA for å innrede en gammel internatskole", ifølge Hostelworld-gjester, hvorav mange sier at de "definitivt" ville bo på dette rene og trygge vandrerhjemmet igjen. Besøkende forteller oss også at de høyt rangerte ansatte "er så vennlige, hjelpsomme og alltid oppe for småprat". Vi liker at det er en BBQ for godt vær og en vedovn for regnværsdager.