Hostelworld.com

Gruppe på 15 personer eller flere?"

Kontakt vårt gruppereiseteam direkte for en skreddersydd løsning til gruppen din"

Personvern- og sikkerhetserklæring for Hostelworld.com

Hostelworld.com Limited («Hostelworld») driver Hostelworld.com-nettstedet, -mobilnettstedet, -mobilappen og en bestillingsmotor som er integrert i tredjepartsnettsteder (samlet kalt «Hostelworld-nettstedene»). Denne personvernerklæringen fremlegger vår personvern- og sikkerhetspraksis og utgjør en del av vilkårene og betingelsene som gjelder for din bruk av Hostelworld-nettstedene. Merk at når du bruker vår bestillingsmotor på et tredjepartsnettsted, gjelder denne personvernerklæringen bare informasjon som vi samler inn gjennom din bruk av bestillingsmotoren, ikke data som samles inn eller oppbevares av det aktuelle tredjepartsnettstedet.

Hostelworld har behandlet vandrerhjemreservasjoner på internett siden 1999, og vi har alltid hatt sikkerheten til våre internettransaksjoner og våre kunders kredittkortopplysninger som vår høyeste prioritet. Vi vil fortsette å tilby kundene våre den høyeste grad av sikkerhet som finnes for internettransaksjoner og håper at dette beroliger deg når du foretar reservasjoner hos oss.

Hostelworld forstår at noen føler seg usikre på å angi sine personlige opplysninger på nettsteder og apper over internett. Nedenfor forklarer vi hvordan vi bruker informasjonen din og hvordan vi beskytter personvernet ditt. Hostelworld and tilknyttede selskaper respekterer og beskytter personvernet ditt i forbindelse med dine samhandlinger med Hostelworld-nettstedene. All informasjon du oppgir til Hostelworld gjennom Hostelworld-nettstedene eller på andre måter behandles i samsvar med vilkårene i den irske databeskyttelsesloven av 1988 og 2003 og/eller endringer eller erstatninger i lovgivningen i Irland som gjøres fra tid til annen.

Informasjon Som Er Nødvendig For Å Behandle Bestillingen Din

For at vi skal kunne behandle en bestilling for deg på vegne av en leverandør av reisetjenester, må du oppgi visse opplysninger til oss. Dette omfatter ditt navn, din nasjonalitet, ditt kjønn (eller kjønnet på den gruppen du er med i), ditt telefonnummer og din e-postadresse. Siden vi bekrefter bestillingen mens du er på Hostelworld-nettstedet, trenger vi i tillegg kreditt- eller debetkortopplysningene dine slik at vi kan garantere at du får sengeplassene når du betaler depositumet.

Hvem Ser Informasjonen Din

Vi er pålagt å sende informasjonen din til den leverandøren av reisetjenester som du har bestilt reisetjenester hos, slik at leverandøren vet hvem du er og når du skal bruke reisetjenestene. Vi oppgir ditt navn, din nasjonalitet, ditt kjønn (eller kjønnet på den gruppen du er med i), ditt telefonnummer, din e-postadresse, dine kredittkortopplysninger og selvfølgelig detaljene for bestillingen. Leverandøren av reisetjenestene krever denne informasjonen for å akseptere en bekreftet bestilling fra deg. Alle leverandører av reisetjenester som vi håndterer bestillinger på vegne av, har samtykket i vilkårene og betingelsene for Hostelworld og godtar denne personvernerklæringen.

Vi kan også gi dine personlige opplysninger videre til tredjepartsleverandører som behandler dem på våre vegne slik at vi kan gi deg den beste tjenesten. Vi bruker f.eks. ulik teknologi fra Google, deriblant Maps-produktet og analyseproduktene, for å forbedre Hostelworld-nettstedene. Følgende nettsteder fremlegger Googles personvernerklæringer i forbindelse med disse tjenestene http://www.google.com/policies/privacy/partners/ og http://www.google.com/policies/privacy/.

Vi gir dine personlige opplysninger videre bare til betrodde tredjepartsleverandører i samsvar med den irske databeskyttelsesloven av 1998 og 2003.

Sikkerhet

All personlig informasjon som utveksles mellom din enhet og Hostelworld-nettstedene er kryptert med TLS. TLS-sertifikatet vårt er utstedt av GlobalSign. Dette sørger for at informasjonen overføres sikkert og ikke kan fanges opp av tredjeparter.

Du bør være oppmerksom på at når du lenker til et annet nettsted fra Hostelworld-nettstedene, har Hostelworld ingen kontroll over dette andre nettstedet. Dermed kan Hostelworld ikke garantere at den behandlingsansvarlige for nettstedet vil respektere personvernet ditt på samme måte som Hostelworld.

Slik Bruker Vi Informasjonen Din

I tillegg til bruk og offentliggjøring av informasjon som er nødvendig når du benytter våre reiselivsrelaterte tjenester og databehandlingstjenester (som vi beskriver ovenfor), bruker vi din e-postadresse til å sende deg bekreftelse på din bestilling, påminnelsesmeldinger før reisen, en påminnelse om å skrive en gjesteanmeldelse av din siste overnatting eller av og til informere deg om nye funksjoner på Hostelworld-nettstedene. Våre e-postmeldinger med bestillingsbekreftelse og påminnelse før avreise kan inneholde bannerannonsering. Vi bruker telefonnummeret ditt kun til å kontakte deg dersom det oppstår et hasteproblem med bestillingen din. I tilfeller der du kontakter oss med en forespørsel, bruker vi kontaktopplysningene dine til å svare på spørsmålet ditt.

Når du har gitt ditt samtykke, kan vi sende deg e-postmeldinger som vi tror vil være nyttige for deg. Dette kan bl.a. være vårt vanlige nyhetsbrev, spesialtilbud, reisetips, kundeundersøkelser og informasjon om produkter og tjenester som tilbys av våre utvalgte samarbeidspartnere. Dersom innstillingene på enheten din lar oss sende deg varsler fra appen, kan vi også sende deg appvarsler som inneholder lignende informasjon. Du kan når som helst stoppe e-postabonnementet ved å klikke på lenken i denne e-postmeldingen, og appvarsler ved å endre innstillingene for varsler i appen.

Vi tar rimelige forholdsregler for å sikre at informasjonen din er relevant for tiltenkt bruk, og at den er nøyaktig og oppdatert. Som registrert bruker av Hostelworld.com får du tilgang til og kan oppdatere kontaktinformasjonen din, personlige preferanser og alternativer for e-postabonnement når som helst ved å gå til kontodelen på nettstedet Hostelworld.com. Informasjonen du sender inn hjelper oss med å gjøre e-postmeldingene nyttigere, mer interessante og mer relevante for deg.

Vi bruker informasjonskapsler og pikselkoder på Hostelworld-nettstedene og i våre e-postmeldinger i samsvar med våre retningslinjer for informasjonskapsler, som du finner her.

Ved noen anledninger kan vi gi statistikk om kundene våre til tredjeparter som f.eks. vandrerhjem eller andre agenter. Denne statistikken inneholder aldri personlig identifiserbar informasjon.

Vi vil ikke selge eller leie ut dine personlige opplysninger til tredjeparter for markedsføringsformål uten at du samtykker først.

Målrettet Annonsering

Vi vil gjøre det enkelt for deg å benytte deg av de reiserelaterte mulighetene du finner på Hostelworld-nettstedene. Vi samarbeider med våre annonseringspartnere for å forsøke å sørge for at når du ser en annonse for et Hostelworld-merke, vil den være relevant for deg og dine interesser. Dette gjelder annonser som vises på Hostelworlds egne nettsteder (inklusive Hostelworld-nettstedene, i e-postmeldinger fra Hostelworld og på nettsteder som eies av tredjeparter). Vi gjør dette ved å la våre tredjepartsannonsører samle inn uidentifiserbar informasjon om ditt besøk på Hostelworld-nettstedene, som f.eks. hvilke sider du besøker på Hostelworld-nettstedene og hvilke reisemål du ser ut til å være interessert i. Vi gir også tredjepartsannonsører uidentifiserbar informasjon som vi henter inn om deg når du bruker Hostelworld-nettstedene, for å kunne vise deg bare relevante annonser. Vi kan også bruke slik informasjon for å unngå å vise deg annonser på tredjepartsnettsteder som Facebook og Twitter hvis vi ikke tror at du er interessert i dem.

Når vi deler informasjonen din med tredjepartsannonsører, sørger vi alltid for at vi gjør det i samsvar med våre forpliktelser i henhold til lover om databeskyttelse. Vi kan bruke teknologi som «hashing» for å sikre at vi ikke gir dine personlige opplysninger til våre tredjepartsleverandører. For mer informasjon om hvordan våre tredjepartsleverandører samler inn informasjon om din bruk av Hostelworld-nettstedene, kan du se våre retningslinjer for informasjonskapsler, som du finner her.

Noen av våre tredjepartsannonsører ber om at vi gjør deg oppmerksom på personvernerklæringene deres. Disse erklæringene finner du ved å følge lenkene nedenfor:

Facebook

Twitter

Google

DIN HOSTELWORLD-KONTO

Når du foretar en bestilling på Hostelworld-nettstedene, opprettes det automatisk en konto for deg. I kontoen kan du vise, endre eller avbestille bestillinger, og den kan også inneholde funksjoner som gjør at du kan samhandle med andre reisende, skrive anmeldelser, laste opp bilder, dele reisetips og planlegge kommende reiser.

Når du har foretatt din første bestilling på Hostelworld-nettstedene, mottar du opplysninger om brukernavn og passord for Hostelworld-kontoen. Du kan når som helst endre brukernavn, passord og personlige opplysninger ved å logge inn på kontoen din.

Profilinnstillingene i Hostelworld-kontoen settes automatisk til Privat som standard. Du kan når som helst endre denne profilinnstillingen ved å logge inn på kontoen. Det finnes tre typer profilinnstillinger for Hostelworld-kontoen: Privat tilgang (ingen andre kan se profilen din), offentlig tilgang (alle kan se profilen din) og vennetilgang (bare utvalgte reisekamerater kan se profilen din).

Når du har angitt «Offentlig tilgang» eller «Vennetilgang» for kontoen, vises brukernavnet ditt på alle anmeldelser du sender inn. Når du har angitt innstillingen «Privat tilgang» for kontoen, vises alle anmeldelser du sender inn, som anonyme.

Anmeldelser

Vi tilbyr deg muligheten til å legge ut anmeldelser av overnatting du bestiller gjennom Hostelworld-nettstedene. Når du sender inn en anmeldelse, kan vi inkludere den på Hostelworld-nettstedene og på utvalgte partnernettsteder.

Testing Av Nettsted

Vi benytter ulike teknologier til å teste hvordan Hostelworld-nettstedene fungerer og til å forbedre tjenestene våre. Du finner mer informasjon om slike tester her

Dine Rettigheter Vedrørende Tilgang Og Endringer

Du har rett til å be om en kopi av informasjonen vi har om deg (for dette kan vi belaste deg et lite gebyr) og å få korrigert unøyaktigheter i informasjonen. Hvis du vil benytte deg av noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss på customerservice@hostelworld.com.

Begrensninger Og Ansvarsfraskrivelse

HOSTELWORLD, DETS LEDELSE, MEDARBEIDERE, TJENESTEPERSONER OG AGENTER, SAMARBEIDSPARTNERE ELLER ANDRE REPRESENTANTER OG DERES RESPEKTIVE FORELDRE- OG DATTERSELSKAPER SKAL IKKE HOLDES ANSVARLIGE FOR ETHVERT KRAV, NØDSITUASJON, FORESPØRSEL, SAKSGRUNNLAG, SKADER, TAP, UTGIFTER INKLUSIVE UTEN BEGRENSNING RIMELIGE ADVOKATUTGIFTER OG KOSTNADER VED SAKSBEHANDLING SOM FØLGE AV ELLER I FORBINDELSE MED BRUK OG/ELLER SPREDNING AV PERSONLIG INFORMASJON RELATERT TIL DEG I HENHOLD TIL DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN OG DITT SAMTYKKE.

Endringer I Personvern- Og Sikkerhetserklæring

Hostelworld forbeholder seg retten til etter eget skjønn å endre denne personvern- og sikkerhetserklæringen når som helst, og du bør regelmessig sjekke denne personvernerklæringen for eventuelle endringer. Men når slike endringer vesentlig endrer hvordan vi bruker personlige data, vil en slik endring være underlagt ditt samtykke.

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.

×