Hostelworld.com

Hostelworld – Varsel om databeskyttelse

Hva er hensikten med dette varselet?

Hostelworld har behandlet nettbestillinger av rom på vandrerhjem siden 1999, og selv om mye har forandret seg når det gjelder reising og overnatting på vandrerhjem i årenes løp, forblir én ting den samme: vår forpliktelse til å beskytte personvernet ditt. Dette varselet forklarer hvilke opplysninger vi samler inn om deg, hvordan vi behandler dem, hvem vi utleverer dem til og dine rettigheter under loven om databeskyttelse i forhold til vår behandling av disse opplysningene.

Dette varselet om databeskyttelse dekker personopplysninger som samles inn gjennom alle nettstedene våre (som Hostelworld, Hostelbookers og Hostels.com), gjennom de mobile nettstedene og applikasjonene våre samt gjennom bestillingsmotorene som er integrert i nettstedene til tredjeparter. Når du bruker bestillingsmotoren vår på nettstedet til en tredjepart, må du huske på at dette varselet om databeskyttelse kun gjelder for opplysninger som vi samler inn gjennom din bruk av bestillingsmotoren og ikke for opplysninger som samles inn eller beholdes av tredjepartens nettstedsoperatør.

Hvem kontrollerer bruken av personopplysningene dine?

Når dette varselet om databeskyttelse nevner «vi», «oss», «vår/våre» eller «Hostelworld», henviser vi til Hostelworld.com Limited. Dette er det irske selskapet som driver bestillingsplattformen som du bestiller fra og som er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine. For mer informasjon om oss og for kontaktinformasjonen til den ansvarlige for databeskyttelse i Hostelworld,  klikk her.

Hostelworld.com Limiteds registrerte selskapsnummer er 337103, og dets registrerte adresse er 1 Central Park, Leopardstown, Dublin 18. Du kan kontakte oss gjennom informasjonen i slutten av dette varselet. Dersom du har spørsmål om behandlingen av personopplysningene dine, kan du også ta kontakt med den ansvarlige for databeskyttelse i Hostelworld ved å sende en e-post til DataProtectionOfficer@hostelworld.com eller ved å ringe +353 1 498 0700.

Hvilke personopplysninger samles inn?

For at vi skal kunne behandle bestillingen din trenger vi opplysninger som navnet ditt, e-postadresse, betalingsinformasjon og bestillingsopplysninger. Vi samler også inn enkelte opplysninger fra enheten som du bruker for å få tilgang til nettstedet vårt, som for eksempel IP-adressen din samt hvilken nettleser og hvilken type enhet du bruker. I tillegg til de opplysningene som vi selv samler inn, mottar vi noen ganger opplysninger som er samlet inn på våre vegne av tredjeparter, som for eksempel når du ser en Hostelworld-annonse på nettstedet til en tredjepart. For mer informasjon om opplysningene som vi samler inn, klikk her.

Opplysninger som du oppgir til oss: 
De fleste opplysningene som vi samler inn om deg, vil være opplysninger som du selv har oppgitt til oss. Disse kan inkludere:

  • Konto – Hvis du oppretter en konto hos oss, vil vi lagre opplysninger om brukernavnet og passordet ditt, innstillingspreferansene dine (f.eks. språk, valuta og avstandsenheter), tidligere turer og eventuelle ønskelister som du har opprettet.
  • Bestillingsopplysninger – Når du foretar en bestilling, vil vi be deg om opplysninger som vi trenger for å kunne behandle bestillingen din. Disse inkluderer navnet ditt, e-postadresse, nasjonalitet, kjønn, mobilnummer (hvis du ønsker å motta en gratis bekreftelse via tekstmelding) og betalingsinformasjon.
  • Spørsmål og klager – Hvis du kontakter kundeserviceteamet vårt med et spørsmål eller en klage, vil vi registrere opplysninger om spørsmålet eller klagen samt hvordan det/den vil bli behandlet i systemene våre. Det kan også være at vi henter inn flere opplysninger om spørsmålet eller klagen fra en overnattingsleverandør. Disse opplysningene vil også bli registrert i systemene våre.
  • Anmeldelser – Hvis du legger igjen en anmeldelse om oppholdet ditt på et overnattingssted, vil denne bli koblet til Hostelworld-kontoen din, hvilket betyr at vi vil behandle den som om den inneholder personopplysningene dine.
  • Bloggkommentarer – Hvis du legger igjen en kommentar på bloggen vår, vil vi offentliggjøre denne kommentaren på bloggen, sammen med navnet ditt. Vi behandler personopplysningene dine i forbindelse med blogginnslag fordi det er i vår legitime interesse å gjøre kommentarfunksjonen tilgjengelig på blogginnslagene våre.
  • E-postmarkedsføring – Når vi samler inn e-postadressen din, vil vi registrere preferansene dine for mottak av markedsføringse-poster fra oss vedrørende våre produkter og tjenester samt produktene og tjenestene til tredjeparter.
  • Konkurranser – Hvis du deltar i en konkurranse, vil vi samle inn opplysninger fra deg for at du skal kunne delta i konkurransen (f.eks. navnet ditt, e-postadresse og konkurransepåmelding).
  • Stedsdata – Hvis du aktiverer stedstjenester for appen vår og utfører et søk med nåværende sted eller forsøker å finne veien fra stedet ditt til vandrerhjemmet på kartet, vil vi registrere hvor du befinner deg. Vi bruker også IP-adressene dine til å finne ut hvilket land du befinner deg i når du foretar en bestilling.
  • Undersøkelser – Hvis du deltar i en undersøkelse, vil vi registrere undersøkelsessvarene dine. I noen tilfeller anonymiserer vi svarene dine. I de tilfellene vi ikke gjør det, vil vi informere deg om dette.

Personopplysninger som vi samler inn automatisk: 
Når du bruker nettstedene, mobilappene eller bestillingsmotorene våre, tar vi i bruk forskjellige teknologier for å automatisk samle inn informasjon om enheten din og hvordan du samhandler med plattformene våre. Disse opplysningene inkluderer:

  • Enhetsopplysninger – Vi samler automatisk inn opplysninger om enheten du bruker, deriblant IP-adresse, enhets-ID, nettleser og operativsystem.
  • Hvordan du samhandler med nettstedet vårt – Vi registrerer opplysninger om hvordan du bruker nettstedene og mobilappene våre, for eksempel dato og tidspunkt for besøk, hvilke sider du besøker, hvor lenge du er inne på sidene, hvor du klikker på en side og opplysninger om eventuelle krasjer eller systemfeil du støter på.
  • Hvordan du kom deg hit – Hvis vi kan, registrerer vi hvordan du tok deg frem til nettstedet vårt (f.eks. fra en søkemotor eller ved å klikke på en av annonsene våre).

Personopplysninger som vi mottar fra andre kilder: 
Selv om vi hovedsakelig samler inn opplysninger direkte fra deg, finnes det omstendigheter hvor vi samler inn opplysninger fra tredjepartskilder. Disse omstendighetene inkluderer:

  • Samarbeidspartnere – Vi har et program for samarbeidspartnere som innebærer at tredjeparter reklamerer for nettstedet vårt på våre vegne. Hvis du klikker på en av disse annonsene, henvises du til nettstedet vårt ved hjelp av en teknologi som forteller oss hvilken samarbeidspartner som sendte deg hit. Vi sporer deretter om du foretar en bestilling, og hvis du gjør det, knytter vi bestillingen til denne samarbeidspartneren, slik at vi kan betale dem en provisjon. Vi gir imidlertid ikke samarbeidspartneren noen personopplysninger om deg.
  • Overnattingssted – Hvis du har problemer med en overnatting på et overnattingssted, kan det være at overnattingsstedet kontakter oss med informasjon om problemet.
  • Annonser – Når vi samarbeider med tredjeparter om å vise annonser, kan det være at vi bruker teknologier som informasjonskapsler eller pikseltagger for å registrere opplysninger om din samhandling med disse annonsene. Disse opplysningene sendes noen ganger til oss gjennom informasjonskapsler og pikseltagger som er innstilt av disse tredjepartene på våre vegne.

Hvorfor bruker dere personopplysningene mine?

Hovedgrunnen til at vi bruker personopplysningene dine, er for at vi skal kunne behandle bestillingene dine og ta oss av eventuelle spørsmål eller problemer som oppstår i forbindelse med disse bestillingene. Vi bruker også personopplysningene dine av en rekke andre grunner, for eksempel for å tilpasse annonser og markedsføringse-poster slik at de er relevante for deg, for å overvåke bruken din av nettstedene og appene våre slik at vi kan forbedre dem, og for å kunne tilby ekstra tjenester som er tilgjengelig på nettstedene og appene våre. For mer informasjon om hvorfor vi bruker personopplysningene dine, klikk her. For informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler i forbindelse med dette, klikk her.

  • Bestillinger – Vi bruker personopplysningene dine for å kunne behandle bestillinger med overnattingssteder og for å la deg administrere bestillingene dine gjennom plattformene våre. I de tilfellene hvor vi behandler personopplysninger til dette formålet, gjør vi det enten fordi vi har en kontraktsmessig plikt til å gjøre dette, eller fordi det er i vår legitime interesse å tilby bestillingstjenesten.
  • Spørsmål og klager – Når du sender oss en klage i forbindelse med en bestilling, eller hvis du har en klage i forbindelse med et overnattingssted, vil vi behandle personopplysningene dine for å kunne svare på spørsmålet eller for å kunne løse klagen. I de tilfellene hvor vi behandler personopplysningene dine i lys av et spørsmål eller en klage, gjør vi det fordi vi det er i vår legitime interesse å løse spørsmål eller klager fra kunder.
  • Hvis du frivillig oppgir opplysninger i forbindelse med helsen din, vil vi behandle disse personopplysningene dersom du gir ditt samtykke til at vi kan bruke dem til å svare på spørsmålet ditt eller løse klagen din.
  • Anmeldelser – Når du gir en anmeldelse av et overnattingssted, vil vi publisere denne på overnattingsstedets side på nettstedet vårt samt på sidene til noen av partnerne våre. Vi vil vise teksten i anmeldelsen, i tillegg til opplysninger om kjønn, aldersgruppe, hjemland og antall tidligere anmeldelser. Hvis du har valgt å ikke være anonym, vil vi også vise brukernavnet ditt ved siden av anmeldelsen. Vi behandler personopplysningene dine i forbindelse med publisering av anmeldelser fordi det er i vår legitime interesse å gjøre anmeldelsessystemet tilgjengelig for brukerne våre.
  • For å tilby og forbedre tjenestene våre – I de tilfeller hvor vi samler inn opplysninger om bruken din av tjenestene våre, for eksempel informasjon om enheten din og hvordan du samhandler med tjenestene våre, bruker vi disse opplysningene for å kunne levere tjenestene våre og til å tilpasse opplevelsen din (f.eks. hvis du slår på stedstjenestene på mobilenheten din, vil vi bruke dette som en del av søkefunksjonen). Vi bruker dessuten opplysningene til å teste nye funksjoner som vi vurderer å innføre, til å analysere hvordan nettstedet vårt brukes og til å evaluere og forbedre tjenestene våre. Hvis vi oppdager et problem på nettstedene eller i appene våre, vil vi bruke opplysningene dine til å fikse eventuelle feil som vi finner. Det kan også være at vi behandler personopplysningene dine som en del av utviklingsarbeidet vårt, hvor vi tar en kopi av databasen vår og tester koden vår på denne før vi anvender den på den aktive versjonen av databasen. Hvis mulig bruker vi disse opplysningene på en anonym basis, men noen ganger kan det være at dette ikke er mulig. All denne behandlingen av personopplysningene dine finner sted fordi det er i vår legitime interesse å drive, forbedre og sikre tjenestene våre. Se også det separate varselet i forbindelse med testingen som vi gjennomfører.
  • Analyse/rapportering – Vi bruker opplysninger i forbindelse med bestillinger for å kunne opprette interne rapporter om hvordan virksomheten vår gjør det, for eksempel for å finne ut hvordan det vi bruker på reklame påvirker antallet bestillinger som foretas. Vi bruker også disse opplysningene til andre kommersielle analyseformål, og til å forsøke å forutse fremtidige trender som kan påvirke virksomheten vår. Denne behandlingen gjennomføres på en aggregert basis, så du vil ikke kunne identifiseres fra rapportene eller analysen som produseres.
  • Reklame – Når du ser en Hostelworld-annonse, ønsker vi alltid at den skal være relevant for deg og interessene dine, enten annonsen vises på et nettsted som vi driver, i markedsføringse-postene våre eller på nettstedet til en tredjepart. Det kan også være at vi bruker den samme informasjonen til å vise deg annonser for nøye utvalgte produkter og tjenester fra tredjeparter. Vi gjør dette på en rekke måter, enten selv eller gjennom bruken av tredjepartsannonsører:
    • For å gjøre annonser relevant for deg – Når du bruker nettstedene eller appene våre, bruker vi søkene du har foretatt og overnattingsstedene du har sett på til å tilpasse annonsene våre etter dine interesser. Hvis du for eksempel har søkt etter vandrerhjem i Paris, kan det være at vi bruker denne informasjonen til å vise deg annonser for interessante vandrerhjem i Paris på nettstedene våre eller på nettstedene til tredjeparter. Det kan også være at vi bruker denne informasjonen til å tilpasse annonsene i det elektroniske nyhetsbrevet vårt. Det kan også være at vi bruker opplysninger om dine tidligere transaksjoner på nettstedet for å tilpasse annonsene våre. Hvis vi for eksempel legger merke til at du ikke har foretatt noen bestillinger på en stund, kan det være at vi sender en kreditt til kontoen din som et intensiv til å foreta en ny bestilling. Vi behandler personopplysningene dine i forbindelse med tilpassing av annonser fordi det er i vår legitime interesse å sikre at reklamen vår er effektiv.
    • Segmentering – Når vi utvikler noen av reklamekampanjene våre, ønsker vi at bestemte målgrupper skal se annonsen. Dette kan være personer i en viss aldersgruppe, personer som nylig har foretatt en bestilling eller personer fra et bestemt geografisk område eller som snakker et bestemt språk. Vi bruker opplysningene vi har til å opprette grupper med personer som vi deretter viser en annonse til eller som vi ber våre tredjepart-reklamepartnere om å vise en annonse til. Vi behandler personopplysningene dine i forbindelse med opprettingen av disse gruppene fordi det er i vår legitime interesse å sikre at reklamen vår, eller reklamen til tredjeparter, er effektiv.
    • Publikumsmatching – Noen av reklamepartnerne våre, som Facebook og Twitter, tilbyr en funksjon som hjelper oss med å identifisere om vi har felles kunder eller brukere. Heller enn å dele personopplysninger med reklamepartnerne våre for å finne ut om vi har felles kunder eller brukere, deler vi faktisk det som kalles en «hash» av dataene som vi har (f.eks. en e-postadresse). En hash opprettes av et dataprogram som konverterer data til en streng med tall og bokstaver, men den går kun én vei. Dette betyr at du ikke kan bruke en hash til å finne ut hva den underliggende informasjonen er, men hvis du kjører hashen på de samme dataene, får du alltid de samme resultatene. Reklamepartnerne våre sammenligner sine hasher med hashene vi sender dem, og hvis en match oppstår, legges du til i det egendefinerte publikumet vårt. Hashene slettes deretter av reklamepartneren. Vi bruker publikumsmatching til å vise deg mer relevante annonser, eller til å sikre at vi ikke viser deg en annonse som ikke er relevant for deg. Vi behandler personopplysningene dine i forbindelse med publikumsmatching fordi det er i vår legitime interesse å sikre at reklamen vår, eller reklamen til tredjeparter, er effektiv.
  • E-poster og appvarsler – I de tilfellene hvor vi har samlet inn e-postadressene dine for å kunne tilby deg en tjeneste og du ikke har valgt bort mottak av e-postmarkedsføring, kan det være at vi sender deg e-poster som vi mener du vil ha nytte av. Dette kan inkludere det faste e-nyhetsbrevet vårt, spesialtilbud, reisetips, kundeundersøkelser og informasjon om produkter og tjenester som vi tilbyr. Hvis du har gitt ditt samtykke, vil vi sende deg tilbud fra utvalgte tredjeparter. Disse e-postene kan inneholde reklame som har blitt tilpasset ved å bruke opplysninger vi har om deg, som beskrevet i avsnittet «Reklame» ovenfor. I de tilfellene hvor enheten din tillater oss å sende appvarsler, kan det også være at vi sender deg appvarsler som inneholder lignende informasjon. Ved å klikke på lenken i e-postmeldingene kan du når som helst velge bort å motta e-postmeldinger, og appvarsler kan deaktiveres ved å endre varselinnstillingene i appen din. I de tilfellene hvor vi sender deg en e-post eller et appvarsel, kan det være fordi du har gitt ditt samtykke til dette. I alle andre tilfeller finner behandlingen vår av personopplysningene dine i forbindelse med disse e-postene eller appvarslene sted fordi det er i vår legitime interesse å sikre at reklamen vår er effektiv.
  • Program for samarbeidspartnere – Vi har et program for samarbeidspartnere som innebærer at tredjeparter reklamerer for nettstedet vårt på våre vegne. Hvis du klikker på en av disse annonsene, henvises du til nettstedet vårt ved hjelp av en teknologi som forteller oss hvilken samarbeidspartner som sendte deg hit. Vi sporer deretter om du foretar en bestilling, og hvis du gjør det, knytter vi bestillingen til denne samarbeidspartneren, slik at vi kan betale dem en provisjon. Vi gir imidlertid ikke samarbeidspartneren noen personopplysninger om deg. Vi behandler personopplysningene dine i forbindelse med programmet vårt for samarbeidspartnere fordi det er i vår legitime interesse å drive et effektivt provisjonsbasert reklameprogram for samarbeidspartnere.
  • Konkurranser – Vi arrangerer ofte konkurranser på nettstedet vårt og på de sosiale mediekanalene våre. Når vi arrangerer en konkurranse, kan det være at vi benytter muligheten til å stille deg noen markedsundersøkelsesspørsmål, slik at vi kan bedre forstå vår virksomhet og dine behov. Personopplysningene dine behandles dermed for å kunne arrangere konkurransen, samt til markedsundersøkelsesformål. Vi behandler personopplysningene dine i forbindelse med arrangering av konkurranser fordi det er i vår legitime interesse å arrangere konkurransen og gjennomføre markedsundersøkelser.
  • Merk at konkurranser kan være underlagt egne varsler om databeskyttelse og separate vilkår og betingelser.
  • Undersøkelser – Vi gjennomfører noen ganger markedsundersøkelser for å bedre forstå de eksisterende kundene våre og potensielt fremtidige kunder. Disse kan være generelle undersøkelser for å forstå markedet, eller de kan være mer spesifikt rettet mot deg. Det kan for eksempel være at vi ønsker å finne ut om du generelt er positiv til Hostelworld, eller om du har forbehold. Det kan være at vi deretter sender deg tilpasset kommunikasjon basert på undersøkelsessvarene dine. I slike tilfeller vil vi informere deg om dette når du fullfører undersøkelsen. Vi behandler personopplysningene dine i forbindelse med undersøkelser fordi det er i vår legitime interesse å gjennomføre markedsundersøkelser og reklamere for varemerkene våre.

Opplysninger du er pliktet til å oppgi

Du er ikke pliktet til å oppgi noen opplysninger om deg selv til oss. Men hvis du ønsker å foreta en bestilling, må du gi oss de opplysningene vi ber om på betalingssiden vår. Hvis du ikke oppgir disse opplysningene, vil vi ikke kunne behandle bestillingen din. Likeledes kan det være at du må oppgi enkelte opplysninger hvis du ønsker å melde deg på en konkurranse, kommentere på bloggen vår eller delta i en undersøkelse, eller hvis du kontakter kundeserviceteamet vårt med et spørsmål eller en klage. Vi vil informere deg i de tilfellene hvor slike opplysninger er nødvendig.

Hvem deler vi personopplysningene dine med?

For å kunne behandle bestillingen din må vi sende opplysningene dine til det overnattingsstedet du har bestilt rom på. Dette inkluderer å gi betalingskortopplysningene dine (ekskludert CVV-koden, som vi ikke lagrer) til overnattingsstedet, slik at de kan ta betaling hvor dette er nødvendig (f.eks. avgifter som du må betale hvis du ikke møter opp og ikke har kansellert bestillingen din i samsvar med overnattingsstedets retningslinjer for kansellering). Hvis du kjøper en ekstratjeneste, kan det være at vi må dele personopplysninger med tredjepart-tjenesteleverandøren, slik at de kan tilby deg denne tjenesten.

Som en del av nettreklameprogrammene våre kan det være at vi deler personopplysningene dine med tredjeparter, som vil kombinere dem med opplysninger de selv har om deg for å kunne tilpasse annonser som vises på nettstedene til tredjeparter (som kan være våre egne annonser eller annonser vi tilbyr på vegne av tredjeparter). I de tilfellene hvor opplysninger deles, kan du ikke identifiseres direkte fra opplysningene i seg selv, da vi anvender teknologier som bruker koder og tagger som ikke er personidentifiserende.

Vi bruker også en rekke tjenesteleverandører som hjelper oss med å tilby tjenestene våre, og noen av disse vil ha tilgang til opplysningene dine (vi bruker f.eks. forskjellige programvareleverandører, som er vert for dataene våre som en del av tjenestene deres). I de tilfellene hvor vi engasjerer en tredjepart til å behandle opplysningene dine på våre vegne, sørger vi for at de respekterer personvernrettighetene dine og at de behandler opplysninger i samsvar med loven om databeskyttelse.

Selv om vi håper at det aldri skjer, kan kundene våre i sjeldne tilfeller havne i vanskeligheter mens de er ute på reisefot. Hvis vi mener at helsen og velværet ditt står i fare, kan det være at vi deler personopplysningene dine med tredjeparter for å skaffe deg hjelp (vi kan f.eks. bli bedt om å hjelpe til med å finne en savnet person). Det kan også være at vi får forespørsler fra politiet om personopplysninger vi har. I slike tilfeller deler vi kun personopplysningene dine med dem i samsvar med loven om databeskyttelse.

For mer informasjon om tredjeparter som vi deler personopplysningene dine med, klikk her.

  • Overnattingssteder – Vi deler følgende opplysninger om bestillingen din med overnattingssteder: navnet ditt, kjønn, nasjonalitet, e-postadresse, bestillingsopplysninger og betalingskortopplysninger (ekskludert CVV-koden, som vi ikke lagrer). Vi deler også informasjon om eventuelle anmeldelser du har gitt angående overnattingsstedet, slik at de kan håndtere eventuelle klager eller sørge for at de fortsetter det gode arbeidet. Hvis du kontakter oss med et spørsmål eller en klage angående et overnattingssted, kan det også være at vi deler opplysninger om spørsmålet eller klagen med overnattingsstedet, slik at de kan svare på spørsmålet eller løse klagen.
  • Selskaper i konsernet – En rekke selskaper i konsernet vårt hjelper oss med å tilby tjenestene våre. Dette inkluderer et datterselskap i Storbritannia som hjelper oss med markedsføringstiltak, et datterselskap i Portugal som hjelper oss med utviklingstjenester og et datterselskap i Sør-Korea som hjelper oss med å betjene kundene våre i Asia. Vi har også kontorer i Kina og Australia som hjelper oss med å betjene disse markedene. Det kan være at disse datterselskapene og kontorene har tilgang til personopplysningene dine for å kunne tilby interne konserntjenester, men de behandler kun opplysningene i samsvar med våre instruksjoner, og de er underlagt treffende forholdsregler.
  • Tjenesteleverandører – Du kan sikkert tenke deg at det å drive verdens største nettplattform for bestilling av rom på vandrerhjem medfører mye arbeid. Vi bruker en rekke spesialisttjenesteleverandører som hjelper oss med å drive virksomheten vår og som leverer spesialisttjenester. Ikke alle disse tjenesteleverandørene vil ha tilgang til personopplysningene dine, men i de tilfellene hvor de har det, passer vi nøye på at de overholder personvernrettighetene dine. Kategorier av tjenesteleverandører som vi for øyeblikket anvender, inkluderer følgende:
    • Vertsleverandører – Vi bruker forskjellige skytjenesteleverandører til å hjelpe oss med å være vert for og administrere dataene våre. Dette betyr at tredjeparten er ekstern vert for opplysningene og at vi i Hostelworld får tilgang til dem. Dataene befinner seg ikke i våre systemer.
    • Betalingsprosessorer – Vi bruker betalingsprosessorer tilhørende tredjeparter for å hjelpe oss med å ta betaling på nettstedet vårt.
    • Administrasjon av kunderelasjoner – Vi bruker en tredjepartsleverandør til å være vert for administrasjonssystemet vårt for kunderelasjoner, som kundeserviceteamet vårt bruker til å registrere all kontakt du har hatt med oss samt hvordan vi har svart på og løst spørsmålene og klagene dine.
    • Teknologileverandører – Dette inkluderer tjenesteleverandører som tilbyr tjenester som hjelper oss med å sikre nettverket vårt samt systemene og e-postene våre. Det inkluderer også leverandører av tjenester som gjør det mulig for oss å gjennomføre bestemte oppgaver, som undersøkelser eller markedsundersøkelser, eller for å implementere reklameprogrammet vårt.
    • Konsulenter – Vi engasjerer noen ganger konsulenter for å hjelpe oss med å implementere ny teknologi eller nye tjenester, eller for å gi oss innsikt i hvordan vi driver virksomheten vår og hvordan vi kan gjøre den bedre. Dette krever noen ganger at vi gir disse tredjepartene tilgang til systemene våre, hvilket betyr at de kan ha tilgang til de lagrede personopplysningene dine. Vi sørger alltid for at slik tilgang er begrenset til det som er strengt nødvendig, og tilgangen er underlagt treffende sikkerhetsprosedyrer.
    • Revisorer – Vi har en intern og ekstern revisorfunksjon som tilbys av tredjeparter. Revisorene hjelper oss med å sikre at vi overholder de juridiske forpliktelsene våre, inkludert i forbindelse med behandling av personopplysninger. I enkelte tilfeller kan dette bety at de har tilgang til de systemene våre som behandler personopplysninger, eller det kan bety at de trenger å gå gjennom hvordan vi har behandlet enkelte personopplysninger.
  • Tredjepartsannonsører – Når vi kjøper reklameplass på nettstedene til tredjeparter, kan det være at vi deler opplysninger med dem om bruken din av tjenestene våre, som de deretter kan kombinere med sine opplysningene om deg for å kunne implementere den aktuelle reklamekampanjen. Opplysningene som deles med tredjepartsannonsører har med hvordan du bruker nettstedene og appene våre å gjøre, for eksempel sidene du har besøkt, søkene du har gjort og om du har foretatt en bestilling eller ikke. Vi bruker spesialisttjenesteleverandører til å hjelpe oss med å kjøpe reklameplass, og til å overføre opplysninger om bruken din av tjenestene våre til tredjepartsannonsører. Tredjepartsannonsørene trenger disse opplysningene for å kunne vise deg den riktige annonsen.
  • Ekstratjenester – Vi samarbeider noen ganger med partnere om å gjøre tjenester som vi mener du vil ha nytte av, for eksempel reiseforsikring, tilgjengelige for deg. Hvis du benytter deg av en av disse tjenestene, kan det være at vi må gi opplysningene dine til denne tredjeparten, slik at de kan tilby tjenesten sin. Det kan også være at vi deler opplysninger som ikke er personidentifiserende med tredjeparten, slik at de skal kunne spore at vi henviste deg til dem.

Overføringer utenfor EU

I enkelte tilfeller vil vi overføre personopplysningene dine utenfor EU til et land som ifølge Europakommisjonen ikke har et sikkerhetsnivå for personopplysninger som er like bra som det EU har. De vanligste av disse tilfellene er når vi overfører personopplysninger til en overnattingsleverandør, slik at denne kan fullføre bestillingen din. Det kan også være at vi overfører personopplysningene dine utenfor EU i forbindelse med driften av virksomheten vår, for eksempel når vi bruker en tjenesteleverandør som holder til i et annet rettsområde. Hvis vi overfører personopplysningene dine utenfor EU, kan du være trygg på at vi vil forsikre oss om at passende tiltak er iverksatt for å beskytte personopplysningene dine og for å overholde våre forpliktelser under den gjeldende loven om databeskyttelse. Klikk her for mer informasjon.

Når vi overfører personopplysningene dine utenfor EU, vil vi, dersom loven om databeskyttelse krever det, enten inngå kontrakter i et format godkjent av Europakommisjonen med enheten vi overfører opplysninger til, eller vi vil forsikre oss om at det selskapet som vi overfører opplysningene dine til, har godtatt å overholde en godkjent overføringsprosedyre, for eksempel EU-US Privacy Shield-rammeverket. Hvis du ønsker mer informasjon om de tiltakene vi har iverksatt når det gjelder overføring av personopplysningene dine, eller kopier av de avtalene vi har inngått med hensyn til overføringene, kan du kontakte oss via informasjonen nederst i dette varselet.

Oppbevaring av personopplysninger

Vi oppbevarer personopplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for oppbevaring av arkivdokumenter. Retningslinjene for oppbevaring av arkivdokumenter opererer etter prinsippet om at vi ikke beholder personopplysningene lenger enn det formålet med innsamling av dem var, og i samsvar med eventuelle lovpålagte krav. Dette betyr at oppbevaringsperioden for personopplysningene dine vil variere alt etter type personopplysninger. For mer informasjon om kriteriene for fastsettelse av oppbevaringsperioder, klikk her.

  • Overføringsopplysninger – Hvis du er en aktiv bruker av nettstedet vårt (dvs. at du har foretatt en bestilling i løpet av de siste 18 månedene), ønsker vi å forsikre oss om at du har tilgang til opplysninger om de tidligere bestillingene dine, og at vi, av forretningsmessige grunner, har tilgang til disse opplysningene. Vi vil derfor ikke slette overføringsopplysningene dine mens du fremdeles er en aktiv kunde, med mindre du ber oss om dette. Hvis du avslutter kundeforholdet til oss, vil vi oppbevare personopplysningene dine i en periode på fire (4) år, i tilfelle du vender tilbake til nettstedet vårt og ønsker å fortsette bruken av kontoen din, og også slik at vi kan fortsette å bruke overføringsopplysninger til å forbedre tjenestene våre og gjennomføre forretningsanalyse. Etter denne perioden på fire år vil vi anonymisere opplysningene, slik at vi ikke lenger kan forbinde dem med deg. Anonymiseringsprosessen gjør det imidlertid mulig for oss å identifisere deg på nytt dersom du vender tilbake til nettstedet og bruker den samme e-postadressen til å foreta en bestilling. Legg også merke til at dersom du abonnerte på markedsføringsdatabasen vår, vil vi oppbevare enkelte opplysninger selv etter at perioden på fire år har utløpt, som beskrevet nedenfor.
  • E-postmarkedsføring – Vi vil beholde en kopi av personopplysninger som trengs for å kunne sende deg markedsføringsmeldinger så lenge du abonnerer på mottak av slike meldinger. Vi vil også oppbevare enkelte opplysninger om transaksjonene dine for at vi skal kunne tilpasse markedsføringsmeldingene våre. Hvis du abonnerer på mottak av markedsføringsmeldinger, og transaksjonsopplysningene dine er anonymiserte i hoveddatabasen vår, vil vi fortsette å oppbevare enkelte opplysninger om transaksjonene dine, for eksempel hvor du har bestilt overnatting før, hvilken type overnattingssted du har bestilt, om du har brukt appene eller nettstedene våre, gjennomsnittlig lengde på opphold og hvilke land du har foretatt bestillinger for og i.

For personopplysninger som ikke er transaksjonsdata eller ikke har med e-postmarkedsføring å gjøre, gjelder følgende kriterier:

  • Håndtering av rettslige krav – Når vi vurderer hvor lenge vi skal beholde personopplysninger, tar vi med i beregningen om opplysningene er nødvendige for å kunne forsvare oss mot eventuelle fremsatte rettslige krav. Hvis opplysningene er nødvendige, kan det være at vi beholder dem inntil foreldelsesloven for den fremsatte typen krav har utløpt (kan variere fra 2 til 12 år).
  • Forretningskrav – Så lenge vi kun samler inn personopplysninger til bestemte formål, vurderer vi hvor lenge vi trenger å beholde personopplysninger for å kunne oppfylle de rimelige forretningsmessige formålene våre.

Viktig informasjon om samtykke

Når vi behandler personopplysningene dine etter samtykke fra deg, står du fritt til å trekke tilbake dette samtykket når som helst. Du kan trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss via kontaktinformasjonen nederst i dette varselet. Hvis samtykket ditt gjelder mottak av e-postmarkedsføring, kan du bruke lenken for stopping av abonnement i e-posten, eller hvis den gjelder appvarsler, kan du slå av appvarsler via enhetsinnstillingene dine. Merk at dersom du trekker tilbake samtykket ditt, kan det være at vi ikke vil kunne fortsette å tilby den relaterte tjenesten til deg.

Dine rettigheter under loven om databeskyttelse

Du har forskjellige rettigheter under loven om databeskyttelse i forbindelse med behandlingen vår av personopplysningene dine. Du har for eksempel rett til å be om en kopi av personopplysningene som vi har om deg, og du har rett til å be om at vi retter opp eventuelle feil i personopplysningene vi har om deg. Disse rettighetene er underlagt visse unntak og fritak. For mer informasjon om rettighetene dine, klikk her.

Du har følgende rettigheter under loven om databeskyttelse:

  • Rett på tilgang til personopplysningene dine – Du har rett til å be om en kopi av personopplysningene som vi har om deg, samt annen informasjon om behandlingen vår av disse personopplysningene.
  • Rett til korrigering – Du har rett til å be om at feilaktige opplysninger om deg rettes opp, eller hvis vi har ufullstendig informasjon om deg, kan du be om at vi oppdaterer denne informasjonen slik at den er fullstendig.
  • Rett til sletting  Du har rett til å be oss om å slette personopplysninger vi har om deg. Dette refereres noen ganger til som retten til å bli glemt.
  • Rett til begrenset behandling eller til å protestere mot behandling  Du har rett til å, av forskjellige grunner, be om at vi ikke lenger behandler personopplysningene dine, eller til å, av forskjellige grunner, protestere mot behandlingen vår av personopplysningene dine.
  • Rett til dataoverførbarhet – Du har rett til å be oss, eller en tredjepart, om en kopi av personopplysningene dine i et strukturert, vanlig brukt maskinlesbart format.

Andre relevante retningslinjer for personvern

Noen av tredjepart-annonsørpartnerne våre har bedt oss om å gjøre deg oppmerksom på deres retningslinjer for personvern. Disse retningslinjene er tilgjengelig via lenkene nedenfor:

Spørsmål og klager

Hvis du har spørsmål eller klager i forbindelse med behandlingen vår av personopplysningene dine, kan du kontakte oss på følgende måter:

E-post: DataProtectionOfficer@hostelworld.com
Telefon: +353 1 498 0700
Post: Hostelworld.com Limited, One Central Park, 2nd Floor, Leopardstown, Dublin 18, Ireland

Du har også rett til å klage til den irske ombudsmannen for databeskyttelse (Data Protection Commissioner), eller lokale tilsynsmyndigheter, hvis du ikke er fornøyd med behandlingen vår av personopplysningene dine. Du finner informasjon om hvordan du kan fremsette en klage på nettstedet www.dataprotection.ie, eller du kan ringe til Data Protection Commissioner på +353 1 890 252 231.

×