Bed and Breakfast over hele verden

10 Bed and Breakfast in Ibiza, Spania
Sortert etter vår organiske, provisjonsfrie algoritme.
Amistat Island Hostel Ibiza
9.6Fabelaktig
(1916)
Hostel- 16.13km fra sentrum
I Amistat ønsker vi at du skal ha uforglemmelige opplevelser! Dette kommer til å være vårt motto Under hele oppholdet og en fra alle dine nye venner. Kom til å sjekke det ut !!! Amistat Ibiza Hostel er den første og unike Hostel i Ibiza !!! Vi tilbyr den...
Privatrom
€48.68
Sovesaler fra
€37.99
La Bartola Guest House
8.4Utmerket
(381)
Hostel- 3.91km fra sentrum
La Bartola Guest House tilbyr en koselig og moderne atmosfære, perfekt for å slappe av og nyte den fantastiske utsikten over øya.
Privatrom
€35.00
Ingen ledige sovesaler
Coordenadas Ibiza
9.3Fabelaktig
(167)
Hostel- 3.83km fra sentrum
Coordenadas er et godt valg for en familieferie, beleilig plassert i hjertet av Ibiza by. Det har 6 rom, moderne innredning og en heis
Privatrom
€37.50
Ingen ledige sovesaler
Hostal Ibiza
8.5Utmerket
(458)
Bed and Breakfast- 3.55km fra sentrum
Hostal Ibiza tilbyr en moderne, ungdommelig atmosfære med komfortable rom og en terrasse hvor gjestene kan slappe av. Det har en praktisk beliggenhet i hjertet av Ibizas havn, og gir enkel tilgang til øyas strender, klubber og landsbyer.
Privatrom
€20.25
Ingen ledige sovesaler
Giramundo Guesthouse
9.4Fabelaktig
(1708)
Bed and Breakfast- 4.29km fra sentrum
Giramundo Guesthouse tilbyr en livlig atmosfære med temarom som fanger essensen av forskjellige land. Det er det perfekte stedet å sosialisere og få mest mulig ut av oppholdet samtidig som det gir stor verdi.
Privatrom
€23.00
Ingen ledige sovesaler
Hotel Residencia Galera
8.0Utmerket
(23)
Hotel- 15.59km fra sentrum
Eiendommen ligger nær stranden og San Antonio-bukten, og nær sentrum og transportfasiliteter. Det tilbyr også en varm velkomst til gjester med råd om steder å besøke og aktiviteter.
Privatrom
€23.00
Ingen ledige sovesaler
Hostal Florencio
10Fabelaktig
(290)
Bed and Breakfast- 15.88km fra sentrum
Hostal Florencio tilbyr flotte funksjoner som sin sentrale beliggenhet, 50 rom med solrike terrasser og private bad, samt innsjekkings- og utsjekkingstider og kredittkortfasiliteter.
Privatrom
€12.83
Ingen ledige sovesaler
Can Beia Hostal Boutique
8.9Utmerket
(111)
Bed and Breakfast- 15.82km fra sentrum
Beia Hostel tilbyr en sentral beliggenhet i San Antonio, nær hotspots og strender, klimaanlegg, private bad, gratis wifi, 24-timers concierge, svømmebasseng, safe og frokost.
Privatrom
€40.50
Ingen ledige sovesaler
Hostal Montaña
9.5Fabelaktig
(110)
Bed and Breakfast- 15.72km fra sentrum
Dette familiedrevne etablissementet tilbyr praktiske kredittkortfasiliteter og innsjekkingstider, noe som gjør det til et ideelt valg for reisende. Det tilbyr også en rekke romtyper som enkeltrom og tomannsrom, med fasiliteter
Privatrom
€40.00
Ingen ledige sovesaler
Ceibo Ibiza
9.4Fabelaktig
(599)
Bed and Breakfast- 3.83km fra sentrum
Ceibo Ibiza tilbyr en flott beliggenhet nær utelivsområder, samt komfortable rom og ultrahøyhastighets wifi, noe som gjør det til et godt valg for et ferieopphold.
Privatrom
€23.28
Ingen ledige sovesaler

Om Ibiza

Se vårt utvalg av bed and breakfast i Ibiza . Les anmeldelser fra kunder av Ibiza bed & breakfast-innkvartering og sjekk ut bildene og videoene. Vis alle Ibiza B & B på et bykart og bestill en Ibiza B & B på et sted du liker. Finn de beste Ibiza bed & breakfast-tilbudene på Hostelworld.com.

Andre steder i Spania