Gratis avbestilling Bestill mer enn 8 dager i forveien for gratis avbestilling.

7.8
Meget bra
81 anmeldelser
Fantastisk beliggenhet
Fantastisk betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Beleilighet, komfort og valuta for pengene er prioriteten her ved Abbeyfield Guest House. Vårt familiedrevne vertshus har bygd opp sitt omdømme på renslighet og vennlig atmosfære. Alle våre gjesterom har farge-TV og utstyr for å lage te og kaffe, samt gratis Internett.

Cambridge kan være dyrt og rimelig overnatting er vanskelig å finne, men på The Abbeyfield Guest House finner du god valuta for pengene.
Den Abbeyfield Guest House er et budsjett gjestgiveri som tilbyr enkle, men rene rom på et rom bare basis (uten frokost og delte bad. De fleste av rommene har vask på rommene. Vi tilbyr gratis trådløst internett.
Abbeyfield ligger bare 10 minutters gange fra jernbanestasjon og er ca 15 minutter gange til sentrum, og det er god offentlig transport i nærheten. Vi tilbyr gratis parkering til våre gjester. Alle våre rom har gratis te og kaffefasiliteter og farge-TV. Det er en gjest spisestue, kjøleskap for gjester bruk, og vi gir bestikk og tallerkener. Det er gratis trådløst internett i hele huset og SKY TV i salongen.

Merk at vi har ingen resepsjon. For å få nøkkel må du telefonen 10 minutter før ankomst for forvalteren å møte deg og gi deg nøkkelen til huset og rommet. Betaling ankomsten kontant eller sjekk bare.
Den Abbeyfield Guest House er ca 5 minutter gange fra The New Cambridge Leisure sentrum hvor det er en Cinema kompleks, Bowling massevis av restauranter, inkludert The Lucky Star alt du kan spise kinesisk restaurant. Det er også The Junction musikkscene.

Cambridge er en veldig vakker by med så mye å se, fra The University Botanic Gardens til noen av de mange Cambridge University Colleges. Hvert college har sin egen appell for eksempel Kings College har sitt berømte kapell og kor gutter så er det Queens College med Sir Isaac Newtons matematiske bro eller gå til St John's College, og ta en spasertur gjennom Sukkenes bro. Du kan også se den vakre høyskoler og begrunnelse ved å ta en tur på elva Cam i en punt. Ha en gå av deg selv eller gå i stil og få en chauffeured punt.

Den Abbeyfield Guest ligger nær Jernbanestasjon Cambridge Leisure sentrum, innen få minutters gange fra sentrum universitetet, og den verdensberømte Addenbrookes sykehus Det er gratis te og kaffe i alle rom, Free WIFI tilgang og gratis parkering. Det er en spisestue rioom for rthe gjest til bruk med Kjøleskap brødrister, mikrobølgeovn og platene og cuttlery are provided. Abbeyfield er en avslappende, velutstyrt fristed for forretningsreisende og besøkende fra utlandet og mange college-studenter og deres foreldre. Bygningen En kort kjøretur bringer deg til den fascinerende Imperial War Museum Duxford på med Newmarket Racecourse en avstand på bare 10 miles away. Vi er ideelt plassert for tilgang til M11, A14 og A10. For alle som ønsker å ta et fly, er Stanstead flyplass bare en halvtime unna. Cambridge har restauranter for enhver smak og lommer og det finnes en rekke varierte spisesteder i nærheten av pensjonatet. En liste kan leveres på forespørsel.

Anmeldelser og rangeringer

7.8
Meget bra
81 anmeldelser
 • Sikkerhet
  8
 • Sted
  7.7
 • Personale
  7.3
 • atmosphere
  7
 • Renslighet
  8.3
 • Verdi for pengene
  8.7
 • Fasiliteter
  7.7

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Siste Anmeldelser

10
Fabelaktig
06.7.2024
Please return me the deposit. The owner said he got nothing from the deposit and I paid him the cash.
vis mer
Mann, 41+
10
Fabelaktig
13.5.2024
George was so kind and most helpful! Lovely place & right near everything!
vis mer
Kvinnelig, 31-40
8.9
Utmerket
04.5.2024
We had a great one night stay. It’s about a 20 minute walk from the center of Cambridge so was well located. It was great value for the price considering the travel lodge around the corner was twice the price. The person who met us at reception was very accommodating and helpful.
vis mer
Male-konsernet, 18-24

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis parkering
  • Håndklær inkludert
  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Frokost er ikke inkludert
 • Tjenester

  • Internettilgang
 • Mat og drikke

  • Te / Kaffe fasiliteter

Flere bed and breakfast i Cambridge