Gratis wifi‎

Locanda SS. Giovanni e Paolo

Gratis avbestilling Bestill mer enn 4 dager i forveien for gratis avbestilling.

9.4
Fabelaktig
624 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

I hjertet av det historiske sentrum, noen få skritt fra Rialtobroen og Markusplassen, ønsker 'Locanda SS.Giovanni e Paolo' sine gjester velkommen til et vennlig, elegant og komfortabelt miljø. Vi garanterer et uforglemmelig opphold i den magiske atmosfæren til en fascinerende og fortryllende by.

De grunnleggende tremanns- og firemannsrommene er rimelige rom i annekset, veldig enkle og enkle.
Ideell for studenter som leter etter en rimelig og fortsatt ren og fullstendig renovert innkvartering med eget bad. Frokost er ikke inkludert.

Locanda er et gammelt hus fra det attende århundre som har blitt fullstendig renovert. Vi tilbyr hyggelige rom innredet i 1700-talls venetiansk stil som alle har air-condition, telefon, veggsafe og et moderne bad med dusj, sanitærenheter og hårføner.

De åpne bjelkene i taket og innredningen skapt av de dyktige hendene til venetianske håndverkere gjør hvert eneste stykke av hotellet vårt til et lite kunstverk. De lysende vinduene vender ut mot 'Barbaria delle Tole' og 'Calle dell'Ospedaletto' foran som er 'Chiesa dei Derelitti', hvis fasade er rik på marmor og skulpturer. Det ble bygget som et prosjekt for Baldassare Longhena.

For en total nedsenking i atmosfæren i det gamle Venezia, hvilket landskap kan speile lysstyrken til vannet og den delikate refleksjonen av lagunens farger? Bare Murano-glass og elegansen til venetianske møbler i det attende århundre stil som møblerer hvert rom.

Disse møblene er bare av liten dimensjon og en spesiell form. Den er buet og harmonisk, typisk for barokkstilen utviklet i lagunen. Kroppene deres ser ut til å fylles med luft og deretter stige vertikalt, nesten for å huske den langsomme stigningen og strømmen av lagunevannet. Den lyse fargen gir en spesiell lysstyrke som du vil se kunstnerens dekorative fantasier om lys blomsterdekorasjon.

Vennligst merk: Ingen kjøkken, ingen mikrobølgeovn, ingen kokende vann til matlaging.
Vennligst merk:
Economy-rommet til Locanda, det vil si et ganske lite rom med en liten (fransk) dobbeltseng!. Selv om det er fint, lysende og utstyrt med eget bad, er det best for et ungt par som leter etter rimelig overnatting! Hvis du bestiller dette rommet, ikke forvent et stort rom!

Innsjekking fra kl. 15.00 til kl. 19.00.
Innsjekking bør alltid avtales minst 72 timer i forveien ved å bruke den oppgitte e-postadressen.
Vær oppmerksom på at en tilleggsavgift påløper for ankomster etter innsjekkingstidene (kl. 15-19):
- 15 EUR fra kl. 19.00 til 20.00
- 30 EUR fra kl. 20.00 til 21.00
Alle forespørsler om sen ankomst må bekreftes av overnattingsstedet. Siste mulige innsjekking, selv om du betaler tilleggsavgiften, er kl. 21.00.
Avgiften for sen innsjekking må betales på forhånd, og overnattingsstedet vil gi deg detaljerte betalingsinstruksjoner, for eksempel en lenke eller en QR-kode til en sikret betalingsplattform.

Du må vise legitimasjon med bilde og kredittkort ved innsjekking. Alle gjester må være tilstede ved innsjekking. Kun registrerte gjester er tillatt på gjesterommene og eiendommen.

Vær oppmerksom på at når du reserverer en pris der betaling/forhåndsautorisasjon forfaller før ankomst, vil overnattingsstedet gi detaljerte betalingsinstruksjoner, for eksempel en lenke eller en QR-kode til en sikret betalingsplattform.
Overnattingsstedet forhåndsgodkjenner den første natten for alle standardpriser.
Alle ikke-refunderbare priser må betales på forhånd via en betalingslenke.
Byskatt Euro 3,00 per person per natt betales kontant ved innsjekking.
CIR 027042-ALT-00105 (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

9.4
Fabelaktig
624 anmeldelser
 • Sikkerhet
  9.2
 • Sted
  8.8
 • Personale
  10
 • atmosphere
  8.8
 • Renslighet
  9.6
 • Verdi for pengene
  10
 • Fasiliteter
  9.6

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Siste Anmeldelser

10
Fabelaktig
13.3.2024
There was some sort of booking mixup or situation so the staff relocated my stay to one of the other properties they own. It was very nice! They were very proactive with communication and directions and helpful throughout my stay. I can’t speak to the hostel space itself but I am sure it is great since it is run by the same people.
vis mer
Mann, 25-30
8.6
Utmerket
05.11.2023
Fantastic place to stay. We had messed up our reservation and the staff was super helpful and friendly. Would stay here again.
vis mer
Par, 25-30
9.7
Fabelaktig
05.4.2023
Great and peaceful! Helpful staff!
vis mer
Kvinnelig, 18-24

Fasiliteter

 • Gratis

  • Sengetøy inkludert
  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Frokost er ikke inkludert
  • Haardrogers
  • Safe
  • Håndklær er ikke inkludert
 • Tjenester

  • Håndklær til leie
 • Underholdning

  • Wi-Fi

Flere bed and breakfast i Venezia